Újabb veszteség érte a Kihívókat: Drobina Norbinak véget ért az Exatlon Hungary


Elképesztő izgalmakat tartogatott pénteken az Exatlon Hungary! A versenyzők először a Medál játékban csaptak össze egymással, majd jött a Párbaj, melynek végén egy újabb Kihívónak kellett elbúcsúznia Dominikától...

Rákóczi Reni a Párbaj reggelén úgy érzi, hogy Mischinger Péter fog megküzdeni Drobina Norberttel a játékban maradásért. A Bajnok fantáziáját az is izgatja, hogy a Kihívók mit kezdenek azzal a helyzettel, hogy 2 férfi harcosuk marad a csapatukban.

Nagy a nyomás a Kihívók férfi versenyzőin. Provoda Jodes bízik Katában, de a félelem benne van, hogy mégis Ő megy Párbajozni. Drobina Norbi próbál arra koncentrálni, hogy minél nyugodtabb maradjon, hiszen óriási a tét.

Livi, úgy érzi, hogy fejben nem volt ott, amikor a Végjátékban küzdött ellenfelével. A Bajnokban nagy a megfelelési kényszer, és ez a teljesítmény rovására ment szerinte.

A Párbaj reggelén Hanna és Dorka tanácsokkal látták el Huszti Katát, akik egyöntetűen azt szeretnék, hogy Norbi távozzon az Exatlon Hungary játékából. Hogy Katára hatottak-e a tanácsok, az a videóban kiderül!

Bajnokok reggeli közben megosztották egymással a tippjeiket, hogy szerintük ki lesz a Párbaj vesztese. Reni egy elég merész ötletet vetett fel, de a többiek azonnal elvetették a Bajnok teóriáját.

A Párbaj előtt álló Kihívó elárulta Palik Lászlónak, legfőbb célja, hogy megmutassa a versenytánc igenis egy sport, és ő pedig egy igazi férfi versenytáncoskánt.

Hanna Palik Lászlónak elárulta, örül, hogy nincs Kata helyzetében, mert nem tudna döntést hozni abban, hogy kik Párbajozzanak. Hogy a játékos kit kímélne meg a kiesés esélyétől, azt a videóból megtudhatod!

A Medálért folytatott harc első körében Jóni Máté és Mischinger Péter küzdött meg egymással.

A folytatásban Gelencsér Tímeán és Szabó-Thomka Hannán volt a sor, hogy megküzdjenek a Medálért.

A következő csatát Dombi Rudolf és Drobina Norbert vívta meg egymással.

Fej-fej melletti, nagyon szoros csatában vívott elképesztő párharcot egymással Esztergályos Patrik és Provoda Jodes! Vajon melyikük volt a jobb? A videóból kiderül!

Murvai Lívia és Huszti Katalin emberfeletti erővel száguldott át az Exatlon Hungary pályáján!

Folytatódott a csata a Medálért! Most a Bajnokok két férfi tagja, Fodor Rajmund és Ungvári Miklós csatáztak az értékes ˝ékszerért˝.

A női Medálért versenyzett Rákóczi Renáta és Salander Dorina is az Exatlon Hungary 45. adásában.

A következő futam során Ungvári Miklós és Esztergályos Patrik mérte össze gyorsaságát és ügyességét.

A folytatásban Gelencsér Tímea és Huszti Katalin harca következett.

Újabb csata a Bajnokok között! Ezúttal Esztergályos Patrik és Jóni Máté harcolt egymással a Medálért.

Másodjára is összecsapott Gelencsér Tímea és Salander Dorina!

A Medál játék férfi Döntőjében Esztergályos Patrik és Jóni Máté között dőlt el, hogy ki nyeri az értékes ˝ékszert˝.

Tudd meg a videóból, hogy kik azok akik azok a versenyzők, akik teljesítményüknek köszönhetően egy Medállal lettek gazdagabbak!

Huszti Kata arról kérdezte Norbit, hogy a Párbaj után inkább kivel lenne egy csapatban szívesebben.

Timi már sokszor állt a győzelem küszöbén, de mindig egy hajszál választotta el, hogy hazavihessen egy Medált, reméli egyszer eljön az ő ideje is.

Peti jogosnak tartaná, ha Huszti Katalin őt küldené Norbi ellen Párbajozni. Ha így alakulna akkor mindent meg fog tenni, hogy továbbra is versenyben maradjon, és ő legyen a Párbaj győztese.

A Bajnokok már a jövő heti erőviszonyokat latolgatták. Dombi Rudolf arra kérte csapattársait, hogy törekedjenek hibátlanul teljesíteni a pályákat.

Még nem derült ki, hogy Kata kit választ Norbi ellenfelének. Jodi emiatt is izgul, hogy ő lesz-e a Párbaj másik résztvevője, és ha igen, akkor mi lesz a végkimenetel.

Kata mindig is mindenkit maga elé helyezett, és túlságosan is önzetlen volt. De az Exatlon Hungary-ben egy komoly döntést kellet meghoznia, ami arra sarkalja, hogy változtasson szemléletén.

Mindent figyelembe vett Kata, amikor eldöntötte, hogy ki lesz Norbi ellenfele. Hogy mivel indokolta döntését, azt tudd meg a videóból!

Megkezdődött a csata a versenyben maradásért Drobina Norbert és Mischinger Péter között.

Drobina Norbert és Mischinger Péter minden erejével azon volt, hogy legyőzze a másikat! Vajon melyikük bizonyult jobbnak ebben a körben?

Elképesztően szoros volt a csata Drobina Norbert és Mischinger Péter között a Párbajban!

Drobina Norbert és Mischinger Péter emberfeletti csatában harcoltak egymással, a Párbaj végén pedig az is kiderült, kinek kell elhagynia Dominikát...

Kata nem találta a szavakat, amikor Palik László érzéseiről kérdezte, miután megnevezte Norbi ellenfelét a Párbajra.

Remegett keze lába Petinek a Párbaj összes futama alatt az adrenalintól, de imádja ezt az érzést. A Kihívó az ilyen pillanatokért van itt, ezért szereti az Exatlon Hungary-t.

Norbi vesztesként került ki a Párbajból, így számára véget ért az Exatlon Hungary, de távozása előtt valamit mindenképp el akart mondani...

Norbinak véget ért a verseny, mivel a mindent eldöntő Párbajból ő került ki vesztesként. Nehéz búcsút vett csapattársaitól, akik énekkel oldották a drámai pillanatot.

Szomorú és nehéz napon vannak túl a Kihívók. Peti még magabiztosabb, mivel győztesként tért vissza a Párbajból, és ez megerősítette abban, hogy igenis van helye az Exatlon Hungary-ben.
Mátét a Végjáték során egy kisebb sérülés érte, ezért orvosoknak kellett megvizsgálnia. A Bajnokok széles mosollyal köszöntötték csapattársukat, amikor a vizsgálat után belépett a Villa ajtaján.


Jodi örül, hogy kimaradt a Párbajból. Úgy érzi, hogy Norbi tapasztalatai miatt erősebb volt nála, ezért a Párbaj sem lett volna sportszerű.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. március 1. 21:58

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   dombi rudolf   fodor rajmund   ungvári miklós   gelencsér tímea   rákóczi renáta   kása andrás   mischinger péter   salander dorina   szabó-thomka hanna   exatlon hungary teljes adás   geoblocked   esztergályos patrik   drobina norbert   huszti katalin   provoda jodes   jóni máté   murvai líviaKapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary Bajnokának a műsor előtt sem voltak eseménytelenek a napjai, ám most még inkább szoros a napirendje. A TV2.hu stábtagjai végig ott... tovább
Hihetetlen hangulatban telt a hétvégi Exatlon Hungary közönségtalálkozó. Az exatlonisták elmondták, mennyire fontos volt számukra ez a nap, illetve... tovább
Május 26-án került megrendezésre az Exatlon Hungary közönségtalálkozó, ahol rengeteg Bajnok és Kihívó tette tiszteletét. Mi végig ott voltunk... tovább
Az Exatlon Hungary győztese, Huszti Kata betekintést engedett mindennapjaiba. A verseny óta gyökeresen megváltozott az élete, de a műsor előtti... tovább
Valamennyi Bajnok és Kihívó kilátogatott a  hétvégén megrendezett kick-box világkupára, ugyanis Jóni Máté, Murvai Lívia és Rákóczi Reni is... tovább
Az Exatlon Hungary legjobb férfi Kihívója bevezette a TV2.hu stábját a gladiátor küzdelmek rejtelmeibe. Vestator elmesélte, mikor kezdődött és... tovább
Éld át újra az Exatlon Hungary győztesének, Huszti Katának a legemlékezetesebb pillanatait! tovább
Több hónapos emberfeletti küzdelem után kiderült, ki az Exatlon Hungary abszolút győztese. A 2019-es verseny Bajnoka, a 20 millió forint és a trófea... tovább
Esztergályos Patrik lett az Exatlon Hungary ezüstérmes versenyzője. A Bajnok nem sajnálja Huszti Katától a fődíjat és nagyon örül, hogy a... tovább
Elérkezett Huszti Kata és az Exatlon Hungary legutolsó futama! Vajon Kata hogyan teljesített a pályán? tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS