Gigászi harc a Jutalomért: Hatalmas csatát vívtak a Bajnokok és Kihívók


Az Exatlon Hungary keddi adásában a Jutalomjáték során csaptak össze a versenyzők, sőt az is kiderült, hogyan telt az első éjszakájuk a csapatoknak azután, hogy a Bajnokok a Villába, míg a Kihívók a Táborba költöztek a tegnapi Villa játék után...Hogy a műsor végén melyik csapat örülhetett a különleges jutalomnak, összefoglalónkból kiderül!

Rajmund, Miki és Patrik nehezményezi, hogy Rudi önkényesen kivonta magát a hétfői versenyből egy számukra nem elfogadható indokkal. A fiúk úgy látják, hogy Dombi Rudolf ezzel cserben hagyta csapatát.
A Kihívók elvesztették a Villa játékot, így vissza kellett térniük a nomád körülmények közé. Hanna és Dorka könnyen viselték a hideget, ám Norbi és Kata nehéz éjszakán vannak túl...Még nem volt szerencséje Patriknak a Villában aludni mindeddig, ugyanis túl van első éjszakáján, amit egy kényelmes ágyban tölthetett. Viszont nem mindenkinek telt kellemesen az estéje, volt olyan Bajnok aki alig aludt pár órát.A Kihívók a Táborban való ébredés után megbeszélték, hogy bizony hosszú idő az, amit itt töltöttek a Bajnokok. Provoda Jodesnak még próbálja megszokni az új helyszínt, de úgy véli, 4-5 napot már kellemetlen lenne itt éjszakázni.  
A Kihívók elveszítették a Villa játékot, így a Tábor lett az új otthonuk. A csapat a Végjátékban már nem szeretne alulmaradni, de ha mégis úgy alakulna, akkor Huszti Kata szerint Mischinger Péternek kéne Párbajoznia.Gelencsér Timi szerint Dombi Rudolf veszélyeztette a Bajnokok sikerességét azzal, hogy szó nélkül háttérbe vonult. Hogy mit reagált erre Dombi, azt a videóból megtudhatod. Elkezdődött a harc a csillagokért! Vajon Ungvári Miklós vagy Mischinger Péter szerezte meg az első pontot?


A két újonc, Murai Lívia és Huszti Kata hihetetlen futamban mérték össze erejüket. Az ügyességi feladatnál dőlt el, hogy kié lett a pont.A folytatásban Jóni Máté és Provoda Jodes futama kiélezett futama következett. Vajon melyik újonc szerzett pontot?A Jutalom játékban Gelencsér Timi és Szabó-Thomka Hanna mérte össze erejét. A második kiválasztási kör első futamában Jóni Máté és Drobina Norbi csapott össze. Az izgalmas versenyért nézd meg a videót!A csillagért futott versenyben Murvai Lívia és Salander Dorka vívott harcot. Hogy a Kihívók ki tudtak-e egyenlíteni, azt a videóból megtudhatod!Hatalmas lendülettel vették a versenyzők az akadályokat. Vajon ki bírta tovább szusszal Esztergályos Patrik vagy Provoda Jodes?

A második kiválasztási körben eddig mind a három futamot a Kihívók nyerték. Vajon tudott szépíteni Gelencsér Timi Huszti Katával szemben?Másfél nap kispad után lépett újra pályára Dombi Rudolf, és küzdött meg Mischinger Péterrel. Hogy ki zsebelte be a pontot, azt a videóból megtudhatod!A második kiválasztási kör utolsó futamában Rákóczi Reni és Szabó-Thomka Hanna száguldott át a pályán. Fodor Rajmund és Provoda Jodes szeme előtt a győzelem lebegett, de vajon kinek sikerült bezsebelni azt?


7-6-ra vezetnek a Bajnokok. Vajon Huszti Kata tudott egyenlíteni Murvai Líviával szemben?Döntetlen az állás. Még bármi megtörténhet, ez most Jóni Mátén és Mischinger Péteren múlik.Rákóczi Reni most meccslabdához juttathatta a Bajnokokat, de vajon Szabó-Thomka Hanna engedte ezt?Ungvári Miklós behúzhatta a győzelmet a Bajnokoknak, de Drobina Norbert megakadályozhatta ebben. Szerinted sikerült neki?


 

Gelencsér Timin múlik, hogy behúzza-e a Bajnokoknak a győztes pontot, vagy Salander Dorina egyenlít, és felhozza a Kihívókat.
A mindent eldöntő váltóverseny következett. A Bajnokok és Kihívók duóján múlott, hogy melyik csapat győzedelmeskedhetett.


A Kihívók egy hatalmas jutalommal lettek gazdagabbak, amit a pályán nyújtott teljesítményüknek köszönhetnek. De hogy mi a nyeremény, azt tudd meg a videóból! A Kihívók győztesen tértek vissza a Táborba, és elárulták, még egy harcban sem érezték ilyen jól magukat, mint a mai napon. Mischinger Péter csalódott volt teljesítménye miatt. 


A Bajnokoknál ismét helyre állt a rend, és megszűntek a konfliktusok, így az sem zavarta őket, hogy a szoros küzdelem után vereséggel tértek vissza a Villába. 

Egy különleges beach party-n beszélték át a Kihívók a tegnap eseményeit. A kékek úgy látják, hogy a Bajnokok kiegyensúlyozottsága nem fedi a valóságot, mert szerintük konfliktusok osztják meg ellenfeleiket, és így a csapaton belüli egységet.

A Bajnokoknak adott volt a helyszín, ezért úgy döntöttek, hogy saját Beach partit tartanak. A felhőtlen hangulatban még Jóni Mátét is ˝beavatták˝.

A Jutalom játék győztesei a Kihívók lettek, így Ők részesülhettek egy igazi Beach partibab. Hogy hogyan mutallak a kékek, azt a videóban megtudhatod!


Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. február 26. 21:46

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   dombi rudolf   fodor rajmund   ungvári miklós   gelencsér tímea   rákóczi renáta   kása andrás   mischinger péter   salander dorina   szabó-thomka hanna   exatlon hungary teljes adás   geoblocked   esztergályos patrik   drobina norbert   huszti katalin   provoda jodes   jóni máté   murvai líviaKapcsolódó anyagok
Valamennyi Bajnok és Kihívó kilátogatott a  hétvégén megrendezett kick-box világkupára, ugyanis Jóni Máté, Murvai Lívia és Rákóczi Reni is... tovább
Az Exatlon Hungary legjobb férfi Kihívója bevezette a TV2.hu stábját a gladiátor küzdelmek rejtelmeibe. Vestator elmesélte, mikor kezdődött és... tovább
Éld át újra az Exatlon Hungary győztesének, Huszti Katának a legemlékezetesebb pillanatait! tovább
Több hónapos emberfeletti küzdelem után kiderült, ki az Exatlon Hungary abszolút győztese. A 2019-es verseny Bajnoka, a 20 millió forint és a trófea... tovább
Esztergályos Patrik lett az Exatlon Hungary ezüstérmes versenyzője. A Bajnok nem sajnálja Huszti Katától a fődíjat és nagyon örül, hogy a... tovább
Elérkezett Huszti Kata és az Exatlon Hungary legutolsó futama! Vajon Kata hogyan teljesített a pályán? tovább
Esztergályos Patrik rengeteg szép pillanattal lett gazdagabb az Exatlon Hungary alatt, ezeket gyűjtöttük össze egy videóba. Idézd fel őket! tovább
Esztergályos Patrik minden erejét beleadta az utolsó futamába! tovább
Nincs megállás: Huszti Kata elképesztő erővel lendült neki a harmadik pályának! tovább
Esztergályos Patrik kezdte a kört a harmadik pályán! Vajon sikerült megdöntenie Mischinger Péter idejét? tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS