Megérkeztek az új versenyzők: Kitörő öröm és gigászi csata a Villa játékban


Megkezdődött az Exatlon Hungary nyolcadik hete! A versenyzők hétfőn a Villába jutásért harcoltak, ám előtte még hatalmas meglepetés érte őket, ugyanis mindkét csapatba két-két új versenyző érkezett.

Mischinger Péter kemény edzésbe kezdett a Villa játék reggelén. Csapattársai attól tartanak, hogy elfárad az igazi versenyre. Hanna elmondta, Peti bármennyire is akar javítani, a teljesítménye csak egyre rosszabb lesz.

A Bajnokok még mindig küzdenek a Táborral járó viszontagságokkal. Nehezen bírják a körülményeket, és már nagyon mennének a Villába. Hogy miért vonták kérdőre Timit a Bajnokok, az kiderül a videóból.

Hanna, Dorina és Norbi reggel azt fejtegették, vajon mitől lehet, hogy Peti nem tud úgy teljesíteni, mint eddig. A videóból megtudhatod, kinek mi a véleménye erről.
 

Rudi és Patrik taktikai megbeszélést tartott egymás között reggel a Villa játék előtt. A két Bajnok nem szeretné, hogy a Kihívók irányítsák a mai összecsapást. Rudinak volt is pár felvetése, amit elárult bizalmasának, Patriknak. 

Ági elmondta, a csapat nagyon rosszul teljesített a múlt héten, de Peti a szokásosnál is többször hibázott. Hogy ennek mi lehet az oka, az a videóból kiderül!

A reggeli csapat megbeszélésen Rudi elmondta, elsődleges cél, hogy veszítsenek a Kihívók. De a kékek csapategységének bomlasztása érdekébenm más terve is van a Bajnokok csapatkapitányának.

Az Exatlon Hungary 36. adásában a Bajnokokhoz és a Kihívókhoz is két-két új csapattag érkezett. A videóból kiderül, hogy kik ők. 

Kitörő örömmel fogadta Rákóczi Renáta az egyik új csapattagot, Murvai Líviát, ugyanis korábbról már ismeri egymást a két Bajnok. A másik új csapattag, Jóni Máté is könnyen felhívta magára a figyelmet, mivel komoly céljai vannak az Exatlon Hungary-ben.

Huszti Katalin és Provoda Jodes az Kihívók új csapattagjai. Tudj meg róluk többet a videóból!

Elkezdődött a Villa harc. Esztergályos Patrik és Mischinger Péter hatalmas energiával lendült neki a versenynek.

Jön az első női futam. Gelencsér Timi Palásti Ágival csapott össze. 

Döntetlen az állás. Vajon mi lesz Fodor Rajmund és Drobina Norbert párviadalának végkimenetele? 

Eddig a Bajnokok vezettek, Szabó-Thomka Hannának azonbanlehetősége nyílt Rákóczi Renivel szemben egyenlíteni. Vajon a Kihívó pontot szerzett csapatának? 

Beavatási ceremónia következett, ugyanis Jóni Máté és Provoda Jodes mérkőzött meg egymással.

A Bajnokok és Kihívók új versenyzőinek összecsapásával folytatódott a Villa játék. 

A folytatásban Ungvári Miklós és Mischinger Péter harcolt a Villába jutásért.

Gelencsér Tímea ezúttal a Kihívók újonccával, Huszti Katalinnal csapott össze! 

Dombi Rudolf és Drobina Norbert ismét egymással küzdött meg az Exatlon Hungary-ben. Vajon most melyikük örülhetett a futam végén? A videóból ez is kiderül! 

Az újabb futam során Rákóczi Renátán és Salander Dorinán volt a sor, hogy pontot szerezzenek csapatuknak. 

Esztergályos Patrik a Kihívók új tagjával, Provoda Jodessel mérte össze gyorsaságát és ügyességét az Exatlon Hungary pályáján! 

A Bajnokok új versenyzője, Murvai Lívia ellenfele Szabó-Thomka Hanna volt a Villa játék következő futamában.

Vajon hogyan alakult Fodor Rajmund és Provoda Jodes összecsapása? A szoros futam végeredménye a videóból kiderül. 

Újra egymás ellen küzdött Rákóczi Renáta és Salander Dorina. De vajon ezúttal melyikük bizonyult gyorsabbnak és ügyesebbnek?

A Bajnokok új tagja is bizonyíthatott! Jóni Máté ezúttal Drobina Norberttel csapott össze.

A Villa játék egyre izgalmasabbá vált! A következő párharcot Gelencsér Tímea és Szabó-Thomka Hanna vívta meg egymással. 

Győzelmüknek köszönhetően ismét a Villába térhettek vissza a Kihívók. Az új csapattagok ámulva járták körbe a luxus rezidenciát, miután Dorka elmondta az egyik legfontosabb dolgot, amit az új Kihívóknak be kell tartani.

Palásti Ági vezette körbe Huszti Katalint a házban a Villa játékot követően. Ági nagyon megörült az új csapattagoknak, egyrészt azért is, mert így újra lett szobatársa Kata személyében.

A Bajnokok visszatértek a Táborba két új csapattaggal kiegészülve. Máté a szálláshelyüket látva elmondta, nem csügged és bizakodó a jövőt illetően. 

Lívia és Máté átbeszélték este, hogy hogyan érezték magukat első napjukon az Exatlon Hungary-ben. Lívia elárulta, hogy a csapat részese szeretne lenni minden értelemben, Máté viszont nem igazán... 

Vacsoránál a Kihívók arról kérdezték Jodit és Katát, hogy érezték magukat a pályán és mit gondolnak az újonc Bajnokokról. Szóba került Rudi viselkedése és a Bajnokok csapategysége is. Mischinger Péter szerint a Bajnokok nem tudják úgy befogadni maguk közé az újakat mint ők.

Reni már az Exatlon Hungary előtt is ismerte az új csapattagokat, Mátét és Líviát. Jó véleménnyel van róluk, viszont a mai játékban Máté kiakadásával, Reni egy másik oldalát is megismerhette a Bajnoknak. 

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. február 18. 21:26

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   dombi rudolf   fodor rajmund   ungvári miklós   gelencsér tímea   rákóczi renáta   mischinger péter   palásti ágnes   salander dorina   szabó-thomka hanna   exatlon hungary teljes adás   geoblocked   esztergályos patrik   drobina norbertKapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary 36. adásában két-két új versenyzővel bővült a Kihívók és a Bajnokok csapata is. Idézd vissza a Villa játék legjobb pillanatait! tovább
Valamennyi Bajnok és Kihívó kilátogatott a  hétvégén megrendezett kick-box világkupára, ugyanis Jóni Máté, Murvai Lívia és Rákóczi Reni is... tovább
Az Exatlon Hungary legjobb férfi Kihívója bevezette a TV2.hu stábját a gladiátor küzdelmek rejtelmeibe. Vestator elmesélte, mikor kezdődött és... tovább
Éld át újra az Exatlon Hungary győztesének, Huszti Katának a legemlékezetesebb pillanatait! tovább
Több hónapos emberfeletti küzdelem után kiderült, ki az Exatlon Hungary abszolút győztese. A 2019-es verseny Bajnoka, a 20 millió forint és a trófea... tovább
Esztergályos Patrik lett az Exatlon Hungary ezüstérmes versenyzője. A Bajnok nem sajnálja Huszti Katától a fődíjat és nagyon örül, hogy a... tovább
Elérkezett Huszti Kata és az Exatlon Hungary legutolsó futama! Vajon Kata hogyan teljesített a pályán? tovább
Esztergályos Patrik rengeteg szép pillanattal lett gazdagabb az Exatlon Hungary alatt, ezeket gyűjtöttük össze egy videóba. Idézd fel őket! tovább
Esztergályos Patrik minden erejét beleadta az utolsó futamába! tovább
Nincs megállás: Huszti Kata elképesztő erővel lendült neki a harmadik pályának! tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS