Megérkeztek az új versenyzők: Kitörő öröm és gigászi csata a Villa játékban


Megkezdődött az Exatlon Hungary nyolcadik hete! A versenyzők hétfőn a Villába jutásért harcoltak, ám előtte még hatalmas meglepetés érte őket, ugyanis mindkét csapatba két-két új versenyző érkezett.

Mischinger Péter kemény edzésbe kezdett a Villa játék reggelén. Csapattársai attól tartanak, hogy elfárad az igazi versenyre. Hanna elmondta, Peti bármennyire is akar javítani, a teljesítménye csak egyre rosszabb lesz.

A Bajnokok még mindig küzdenek a Táborral járó viszontagságokkal. Nehezen bírják a körülményeket, és már nagyon mennének a Villába. Hogy miért vonták kérdőre Timit a Bajnokok, az kiderül a videóból.

Hanna, Dorina és Norbi reggel azt fejtegették, vajon mitől lehet, hogy Peti nem tud úgy teljesíteni, mint eddig. A videóból megtudhatod, kinek mi a véleménye erről.
 

Rudi és Patrik taktikai megbeszélést tartott egymás között reggel a Villa játék előtt. A két Bajnok nem szeretné, hogy a Kihívók irányítsák a mai összecsapást. Rudinak volt is pár felvetése, amit elárult bizalmasának, Patriknak. 

Ági elmondta, a csapat nagyon rosszul teljesített a múlt héten, de Peti a szokásosnál is többször hibázott. Hogy ennek mi lehet az oka, az a videóból kiderül!

A reggeli csapat megbeszélésen Rudi elmondta, elsődleges cél, hogy veszítsenek a Kihívók. De a kékek csapategységének bomlasztása érdekébenm más terve is van a Bajnokok csapatkapitányának.

Az Exatlon Hungary 36. adásában a Bajnokokhoz és a Kihívókhoz is két-két új csapattag érkezett. A videóból kiderül, hogy kik ők. 

Kitörő örömmel fogadta Rákóczi Renáta az egyik új csapattagot, Murvai Líviát, ugyanis korábbról már ismeri egymást a két Bajnok. A másik új csapattag, Jóni Máté is könnyen felhívta magára a figyelmet, mivel komoly céljai vannak az Exatlon Hungary-ben.

Huszti Katalin és Provoda Jodes az Kihívók új csapattagjai. Tudj meg róluk többet a videóból!

Elkezdődött a Villa harc. Esztergályos Patrik és Mischinger Péter hatalmas energiával lendült neki a versenynek.

Jön az első női futam. Gelencsér Timi Palásti Ágival csapott össze. 

Döntetlen az állás. Vajon mi lesz Fodor Rajmund és Drobina Norbert párviadalának végkimenetele? 

Eddig a Bajnokok vezettek, Szabó-Thomka Hannának azonbanlehetősége nyílt Rákóczi Renivel szemben egyenlíteni. Vajon a Kihívó pontot szerzett csapatának? 

Beavatási ceremónia következett, ugyanis Jóni Máté és Provoda Jodes mérkőzött meg egymással.

A Bajnokok és Kihívók új versenyzőinek összecsapásával folytatódott a Villa játék. 

A folytatásban Ungvári Miklós és Mischinger Péter harcolt a Villába jutásért.

Gelencsér Tímea ezúttal a Kihívók újonccával, Huszti Katalinnal csapott össze! 

Dombi Rudolf és Drobina Norbert ismét egymással küzdött meg az Exatlon Hungary-ben. Vajon most melyikük örülhetett a futam végén? A videóból ez is kiderül! 

Az újabb futam során Rákóczi Renátán és Salander Dorinán volt a sor, hogy pontot szerezzenek csapatuknak. 

Esztergályos Patrik a Kihívók új tagjával, Provoda Jodessel mérte össze gyorsaságát és ügyességét az Exatlon Hungary pályáján! 

A Bajnokok új versenyzője, Murvai Lívia ellenfele Szabó-Thomka Hanna volt a Villa játék következő futamában.

Vajon hogyan alakult Fodor Rajmund és Provoda Jodes összecsapása? A szoros futam végeredménye a videóból kiderül. 

Újra egymás ellen küzdött Rákóczi Renáta és Salander Dorina. De vajon ezúttal melyikük bizonyult gyorsabbnak és ügyesebbnek?

A Bajnokok új tagja is bizonyíthatott! Jóni Máté ezúttal Drobina Norberttel csapott össze.

A Villa játék egyre izgalmasabbá vált! A következő párharcot Gelencsér Tímea és Szabó-Thomka Hanna vívta meg egymással. 

Győzelmüknek köszönhetően ismét a Villába térhettek vissza a Kihívók. Az új csapattagok ámulva járták körbe a luxus rezidenciát, miután Dorka elmondta az egyik legfontosabb dolgot, amit az új Kihívóknak be kell tartani.

Palásti Ági vezette körbe Huszti Katalint a házban a Villa játékot követően. Ági nagyon megörült az új csapattagoknak, egyrészt azért is, mert így újra lett szobatársa Kata személyében.

A Bajnokok visszatértek a Táborba két új csapattaggal kiegészülve. Máté a szálláshelyüket látva elmondta, nem csügged és bizakodó a jövőt illetően. 

Lívia és Máté átbeszélték este, hogy hogyan érezték magukat első napjukon az Exatlon Hungary-ben. Lívia elárulta, hogy a csapat részese szeretne lenni minden értelemben, Máté viszont nem igazán... 

Vacsoránál a Kihívók arról kérdezték Jodit és Katát, hogy érezték magukat a pályán és mit gondolnak az újonc Bajnokokról. Szóba került Rudi viselkedése és a Bajnokok csapategysége is. Mischinger Péter szerint a Bajnokok nem tudják úgy befogadni maguk közé az újakat mint ők.

Reni már az Exatlon Hungary előtt is ismerte az új csapattagokat, Mátét és Líviát. Jó véleménnyel van róluk, viszont a mai játékban Máté kiakadásával, Reni egy másik oldalát is megismerhette a Bajnoknak. 

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. február 18. 21:26

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   dombi rudolf   fodor rajmund   ungvári miklós   gelencsér tímea   rákóczi renáta   mischinger péter   palásti ágnes   salander dorina   szabó-thomka hanna   exatlon hungary teljes adás   geoblocked   esztergályos patrik   drobina norbertKapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary 36. adásában két-két új versenyzővel bővült a Kihívók és a Bajnokok csapata is. Idézd vissza a Villa játék legjobb pillanatait! tovább
Az Exatlon Hungary Bajnokának a műsor előtt sem voltak eseménytelenek a napjai, ám most még inkább szoros a napirendje. A TV2.hu stábtagjai végig ott... tovább
Hihetetlen hangulatban telt a hétvégi Exatlon Hungary közönségtalálkozó. Az exatlonisták elmondták, mennyire fontos volt számukra ez a nap, illetve... tovább
Május 26-án került megrendezésre az Exatlon Hungary közönségtalálkozó, ahol rengeteg Bajnok és Kihívó tette tiszteletét. Mi végig ott voltunk... tovább
Az Exatlon Hungary győztese, Huszti Kata betekintést engedett mindennapjaiba. A verseny óta gyökeresen megváltozott az élete, de a műsor előtti... tovább
Valamennyi Bajnok és Kihívó kilátogatott a  hétvégén megrendezett kick-box világkupára, ugyanis Jóni Máté, Murvai Lívia és Rákóczi Reni is... tovább
Az Exatlon Hungary legjobb férfi Kihívója bevezette a TV2.hu stábját a gladiátor küzdelmek rejtelmeibe. Vestator elmesélte, mikor kezdődött és... tovább
Éld át újra az Exatlon Hungary győztesének, Huszti Katának a legemlékezetesebb pillanatait! tovább
Több hónapos emberfeletti küzdelem után kiderült, ki az Exatlon Hungary abszolút győztese. A 2019-es verseny Bajnoka, a 20 millió forint és a trófea... tovább
Esztergályos Patrik lett az Exatlon Hungary ezüstérmes versenyzője. A Bajnok nem sajnálja Huszti Katától a fődíjat és nagyon örül, hogy a... tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS