Súlyos vádak: Dombi Rudolf Sáfrány Emesét hibáztatja


Ma este ismét kiélezett küzdelemben vívtak harcot az Exatlon Hungary versenyzői. A Bajnokok mindent megtettek, a Villába jutásért. Hogy Dombi Rudolf miért kritizálta Sáfrány Emese teljesítményét, azt az összefoglalóból megtudhatod!

Egy fagyos éjszaka után reménytelve ébredtek a Bajnokok: ma esélyük nyílhat, hogy nem térnek vissza a Táborba. Vajon sikerül nekik?

Norbi reggel András állapotáról érdeklődött korábbi sérülése miatt. A Kihívó a lábát még mindig fájlalja, és kételyek között őrlődik, hogy az újabb orvosi vizsgálatokon mit fognak neki mondani. Emiatt András pár atyai tanáccsal is ellátta Norbit, ha esetleg úgy alakulna, hogy nem léphet pályára.

Salander Dorina, Szabó-Thomka Hanna és Mischinger Péter Kása András sérült lábáról beszélgettek, amikor szóba jött egy érdekes téma...

Így figurázták ki Kása Andrást a háta mögött.

Jókedvűen indult a Kihívó lányok és Mischinger Péter napja, ugyanis a téma Kása András volt. A többiek úgy érzik, hogy András néha hajlamos túlzásokba esni. Péter szerint András és Ági nem igazán illenek bele csapatba.

Mischinger Péter eleget akart tenni kíváncsiságának, és arról érdeklődött Norbinál, hogy mit gondol Andrásról. 

A Bajnokok magabiztosan állnak a Villa játékhoz: úgy érzik erősebbek a Kihívóknál, és van esélyük nyerni.

Egy újabb Villa játék előtt állnak az Exatlon Hungary versenyzői. A Bajnokok már visszavágyódnak a tengerparti luxus rezidenciába, úgyhogy a mai játékban nagy szükség lesz a győzelemre. 

András sérülése miatt újabb vizsgálaton kell átesnie. Ha nem javult az állapota, az orvosok azt a döntést is meghozhatják, hogy a Kihívót nem engedik pályára lépni. Erre az eshetőségre is gondoltak András csapattársai.

Előző heti sérülése miatt Kása András nem vehet részt a Villa játékban.

Fodor Rajmund bezsebelte az első pontot a Bajnokoknak.

Szabó-Thomka Hanna egyenlített.

Mindenkinek a Villa kell. De ki tudja megszerezni?  

Dombi Rudolf szélsebesen száguldott át a pályán, és gond nélkül szerezte meg a pontot. 

Rákóczi Reni most is hibátlan futammal hozott pontot a Bajnokoknak.

A célfotó döntött: Drobina Norberté a pont.

Hanna megcsinálta, 4-3-ra vezetnek a Kihívók!

Palásti Ági pontot hozott a Kihívóknak.  

3-6-ra elhúznak a Kihívók.

Sáfrány Emese nem tudta megállítani a Kihívók menetelését.

Esztergályos Patrik futamával reményt adott a Bajnokoknak. 

Rákóczi Reni 5-7-re szépített.

Timi a visszavágóban sem tudott pontot szerezni Hanna ellen.

Az előző körben Rajmund volt a jobb, de Drobina Norbi tudott szépteni.

Salander Dorina legyőzte Sáfrány Emesét, így ma is a Villában alszanak a Kihívók. 

Nem végződött jól a Bajnokok napja, ugyanis vesztesként jöttek le a pályáról. Palik László az okokról kérdezte Rudit, aki elmondta véleményét a versenyről. Hogy mit válaszolt a Bajnok, azt tudd meg a videóból!

Diadalittasan tértek vissza a Kihívók a Villába. Kása András gratulált csapattársainak, de elárulta, rossz érzéssel töltötte el, hogy sérülése miatt nem versenyezhetett.

A Kihívók szerint Dombi Rudolf nem viselkedett helyesen, amikor Mesit hibáztatta, hogy a Villa játékban ismét kikaptak.

Elkeseredetten, és letörve tértek vissza a Bajnokok a Táborba, ugyanis vesztesként kerültek ki a Villa játékból. Emese úgy érzi, hogy a pályán mindig a nála erősebbeket kapja meg ellenfélnek, és ezért a sikerélménye is kevesebb.

A Kihívók csapata kettészakadni látszik. A Villa játékban Kása András sérülése miatt nem tudta kivenni a részét, de Hanna, Dorka és Peti kijelentette, egyáltalán nem érezték András hiányát.

Dombi Rudolf nem tudja megemészteni Sáfrány Emese pályán nyújtott teljesítményét. Dombi Fodor Rajmundnak elmondta, szerinte Mesi hátráltatja a csapatot.

Dorka, Hanna és Peti is úgy véli, nem járna jól a Kihívók csapata, ha András sérülten versenyezne.

Sáfrány Emese: Nem biztos, hogy jó nekem ez így.

2019. február 11. 11:27



Kapcsolódó anyagok

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS