Megtörtént, ami eddig még soha az Exatlon Hungary Párbajában


Medálokért folyt a küzdelem az Exatlon Hungary legújabb adásában. A férfiaknál Esztergályos Patrik, a nőknél Salander Dorina bizonyult a legjobbnak. A Medál játékot a Párbaj követte, ahol Facskó Szidónia ellenfelének Palásti Ágnest választotta a legjobb statisztikájú játékos, Szabó-Thomka Hanna. A Párbajból Ági került ki győztesként, így Szidinek kellett elhagynia Dominikát. 

Újabb napra ébredtek a Bajnokok a gyönyörű Dominikán. A mai adásban két Kihívó küzd meg egymással a versenyben maradásért, de egy újabb Medálért is harcba szállnak majd a játékosok. A Bajnokok közül Ungvári Mikinek már van egy Medálja, így Rákóczi Reni úgy érzi, hogy most rajta a sor, hogy nyerjen egyet.

Kása András reggele nem indult fényesen, hiszen tegnapi sérülése mellett a Párbaj is aggasztja. Hogy András szerint kivel kell megküzdenie Szidóniának, azt a videóból megtudhatod!

Hanna nehéz döntés előtt áll, ugyanis neki kell Facskó Szidónia ellenfelét kiválasztania a Párbajhoz. A Kihívó azon a véleményen van, hogy emberileg szimpatikus számára Szidónia, viszont a csapat érdekeit nézve gyenge versenyzőnek számít. A Bajnokok szerint a Kihívók egyéni játékot játszanak, ezért lehetséges az, hogy ők több Medált gyűjtöttek idáig mint a Bajnokok.

Rákóczi Reni és Gelencsér Timi biztos abban, hogy Szabó-Thomka Hanna Szidónia ellen Palásti Ágit küldi majd a Párbajba.

Palik László a verseny kezdete előtt bejelentette, hogy Kása András nem játszhat sérülése miatt, ráadásul további orvosi vizsgálatra is szükség van.

Sáfrány Emese a Medál játék előtt elárulta, úgy érzi, hogy a Bajnokok csapata már egységgé vált. Mesi a Végjáték során futamot is tudott nyerni, és úgy érzi, a csapat támogatása sokat segített ebben.

A Medálért folytatott versengés első körében Ungvári Miklós és Mischinger Péter csatázott. Vajon ki jutott tovább az Elődöntőbe?

A Medál játék első női körében Gelencsér Timi és Palásti Ági vívott harcot. Valaki könnyedén nyert az ügyességi feladatnál, de ki volt az?

A következő női körben Emese és Hanna következett. Hannának már két Medálja van, vajon sikerül neki megnyerni a harmadikat is? A Medálért folyatott harcban Dombi Rudi és Dorbina Norbert vívott kőkemény csatát. Vajon ki jut az Elődöntőbe? Szidóniának nagyon fontos lenne Medált nyernie, hiszen ma a Párbajnál jól jöhet neki. Sikerül neki továbbjutni az Elődöntőbe?

A férfi Elődöntő első futamában Esztergályos Patrik és Fodor Rajmund szelte át a pályát a Medálért. Vajon ki jutott a Döntőbe?

Tímea és Hanna is nagyon szeretné megszerezni a Medált, de vajon kinek sikerült?

Ungvári Miklós és Dombi Rudolf gigászi csatájában az ügyességi játék döntött. A videóból kiderül, ki jutott a Döntőbe! A Döntőbe jutás a tét. Vajon Reninek vagy Dorkának sikerül továbbjutnia az elődöntőből? A testvérháború megkezdődött. A küzdelem két nyert futamig tart. Megkezdődött a női döntő első köre! Kihívó a Kihívó ellen. Ki lesz a jobb?

Patrik 1-0-ra vezet a férfi Döntőben. Sikerül neki behúzni a végső győzelmet? A Döntő utolsó női futamában Salander Dorina és Szabó-Thomka vívott kemény harcot. Hogy kinek a nyakában lóghat majd a Medál, azt a videóból megtudhatod!

Dombi Rudi nagyon örül Patrik sikereinek, és hogy ő lett a legjobb férfi versenyző. Úgy érzi a csapat egy jó emberrel gazdagodott. A Párbaj előtt Szabó-Thomka Hanna elmondta csapattársainak, szerinte miért teljesítettek jól a héten, és mit gondol a Párbajról. A Bajnok lányok a Medál játék után azt latolgatták, vajon kit választhat Hanna Szidónia ellen. Arra is kitértek, hogy szerintük Hanna barátsága csak érdek Dorinával. Ági bizos benne, hogy ő fog Párbajozni Szidóniával. A Kihívónak ugyan van egy Medálja, ami sokat segíthet, de számításba vette, hogy esetleg neki kell hazamennie. Kása Andráson kívül mindenkivel egyeztetett csapaton belül Szabó-Thomka Hanna, mielőtt meghozta a nagy döntést. A videóból kiderül, kit küldött párbajozni Facskó Szidónia ellen. A Párbaj elkezdődött Facskó Szidónia és Palásti Ágnes között. Kinek sikerült hoznia az első futamot? Megtörtént, ami eddig még soha az Exatlon Hungary-ben! A küzdelem folytatódik. Ki lesz az ügyesebb ebben a körben? Szidónia egyre közelebb van ahhoz, hogy megnyerje ezt a Párbajt. De most változik az ügyességi rész. Aginak sikerül felzárkózni?

Nagyon szoros küzdelem alakult ki Szidónia és Ági között. Döntetlen az állás, így egy harmadik ügyességi feladatot is teljesíteni kell Áginak és Szidóniának. Ha Ági most pontot szerez, akkor ő marad az Exatlon Hungary-ben, és Szidóniának kell búcsúznia a versenytől. Konfliktus alakult ki a Kihívók között a Párbaj után, amiért a csapattagok inkább Szidóniának szurkoltak. Áginak ez láthatóan nem esett jól, és elmondta véleményét erről a többieknek. Szidónia úgy érzi, hogy bár mindent megtett a verseny és a győzelem érdekében, mégis úgy látja , hogy ezt a versenyt csapattársai jobban érzik mint ő. Hanna szerint Ági most jobban ott volt fejben mint Szidónia, ezért kerülhetett ki ő győztesként a Párbajból, de az is kiderült, hogy a Kihívó kinek szurkolt és miért.

Palásti Ágnes nagyon elfáradt a Párbaj után. Elmondása szerint inkább fejben volt nehéz mindezt megélni, mintsem fizikálisan. A Párbaj után a Kihívók elmondták mit gondolnak a Párbaj végkimeneteléről és Szidi búcsú beszédéről. Szabó-Thomka Hanna örül, hogy így alakult az eredmény. Dorka és Ági összeszólalkoztak a Párbaj után. Salander Dorinát ez bosszantotta fel leginkább... Palásti Ágnes és Kása András a többiekkel való konfliktust beszélték ki a nap végén. Ági nem érti, miért kéne magyarázkodia azért, amilyen. Véleménye szerint a kommunikáció hiánya okozta a vitát.

Nézd vissza a teljes adást:

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. február 8. 10:20

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívókKapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary Bajnokának a műsor előtt sem voltak eseménytelenek a napjai, ám most még inkább szoros a napirendje. A TV2.hu stábtagjai végig ott... tovább
Hihetetlen hangulatban telt a hétvégi Exatlon Hungary közönségtalálkozó. Az exatlonisták elmondták, mennyire fontos volt számukra ez a nap, illetve... tovább
Május 26-án került megrendezésre az Exatlon Hungary közönségtalálkozó, ahol rengeteg Bajnok és Kihívó tette tiszteletét. Mi végig ott voltunk... tovább
Az Exatlon Hungary győztese, Huszti Kata betekintést engedett mindennapjaiba. A verseny óta gyökeresen megváltozott az élete, de a műsor előtti... tovább
Valamennyi Bajnok és Kihívó kilátogatott a  hétvégén megrendezett kick-box világkupára, ugyanis Jóni Máté, Murvai Lívia és Rákóczi Reni is... tovább
Az Exatlon Hungary legjobb férfi Kihívója bevezette a TV2.hu stábját a gladiátor küzdelmek rejtelmeibe. Vestator elmesélte, mikor kezdődött és... tovább
Éld át újra az Exatlon Hungary győztesének, Huszti Katának a legemlékezetesebb pillanatait! tovább
Több hónapos emberfeletti küzdelem után kiderült, ki az Exatlon Hungary abszolút győztese. A 2019-es verseny Bajnoka, a 20 millió forint és a trófea... tovább
Esztergályos Patrik lett az Exatlon Hungary ezüstérmes versenyzője. A Bajnok nem sajnálja Huszti Katától a fődíjat és nagyon örül, hogy a... tovább
Elérkezett Huszti Kata és az Exatlon Hungary legutolsó futama! Vajon Kata hogyan teljesített a pályán? tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS