Mindent elsöprő győzelem a Végjátékban: Megtáltosodtak a Bajnokok?


Ma este az Exatlon Hungary-ben ismét a Végjáték kegyetlenségével néztek szembe a versenyzők. A Bajnokok megtáltosodtak, és szinte végig Ők diktálták a tempót. 

Rákóczi Reni nem tudta túl tenni magát a tegnapi vereségen. Dombi Rudinak is elpanaszolta Mesivel való konfliktusát. Megkérte, ő is beszéljen vele, hátha javul a helyzet. 

Mischinger Péter és Szabó-Thomka Hanna találgatásba kezdett mai Végjáték előtt, vajon ki lehet a legerősebb és a leggyengébb játékos. Hogy kire tippelnek és ők kit küldenének párbajozni, az a videóból kiderül..

Szabó-Thomka Hanna arról kérdezte csapattársát, hogy milyen volt újként megérkezni az Exatlon Hungary-be, és mi motiválja Szidóniát abban, hogy minél jobb legyen a versenyben.

Átbeszélték reggel a csapaton belüli helyzetet a Bajnokok. Többen is egyetértettek abban, hogy a jelenlegi taktika nem működik, ezért muszáj rajta változtatni.

Három napos kényszerpihenőn van túl Rudi, aki ezalatt a felépülési időszak alatt rájött, hogy ez a verseny akár véget is érhet számára, ha Ő úgy dönt.

Ez itt már a Végjáték! A tét órási! Az első futamban Ungvári Miklós és Kása András mérte össze erejét. Ki szerzi meg az első pontot csapatának?

Felemelő hangulatba kerültek a Bajnokok miután megnyerezték első pontjukat.

Rákóczi Reni ismét hibátlan Futamot nyújtott.

Esztergályos Patrik hatalmas előnyre tett szert Mischinger Péterrel szemben.

Hanna megszerezte a Kihívók első pontját.

Fodor Rajmund egyik kedvenc pályája következett, hiszen egy igazi mélyvízes csobbanásban szerezhett előnyt. Sajnos Rajmundnak nem kedvezett a pálya, Drobina Norbert zsebelte be a pontot.

Gelencsér Timi remek formában van, így nem meglepő, hogy futamában győzedelmeskedett.

4-2-es állásnál az első körben Esztergályos Patrik és Kása András vívta meg csatáját.

Salander Dorina felhozta a Kihívókat, így ismét egyenlő az állás!

A csata ennél nem is lehetne kiélezettebb! Dombi Rudolf sérülése óta most lépett először Pályára.

A Kihívók átvették a vezetést, de Rákóczi Reni hibátlan futamának köszönhetően egyenlített.

Ennél kiegyenlítettebb már nem is lehetne a verseny. Ungvári Miklós és Mischinger Péter is győzni akar, de kinek sikerül pontot szerezni?

 

második kiválasztási kör utolsó párviadala előtt 6-5-re vezetnek a Bajnokok. Vajon lesz esélye Hannának az egyenlítésre?

A következő futamban őrületes tempóban csapott össze Fodor Rajmund és Kása András.

Sáfrány Emese hozta a pontot a Bajnokok számára, így majd kicsattannak az örömtől csapattársai.

Eszterglyos Patrik meccslabdához juttatta a Bajnokokat.

Salander Dorina nem engedte győzni a Bajnokokat, így 9-7 az állás.

Iszonyatosan szoros a küzdelem. Sikerül a Bajnokoknak a bravúr? Ungvári Miklóson múlik!

Gelencsér Tímea pontot tett a mai küzdelem végére, győztek a Bajnokok!

Veszítettek a Végjátékban a Kihívók, ezért tőlük fog menni Párbajozni másnap két csapattag a versenyben maradásért. Most Szabó-Thomka Hannán múlik, hogy kit választ a leggyengébb statisztikájú Facskó Szidónia ellenfelének. Ebből a nehéz döntés meghozatalából szeretne András kimaradni, aki a nap végén ezt rögtön Hanna tudtára is adta.

A Bajnokok boldogan tértek vissza a Táborba. A csapattagok kiemelték, örültek, hogy Mesi is tudott pontot szerezni.

Holnap a nap végén a Kihívók már egy emberrel kevesebben térnek vissza a Villába. A Párbajnak már van egy biztos tagja Facskó Szidónia személyében. Hanna pár jó tanácsot adott a Kihívónak, hogy holnap magabiztosabban állhasson a pályára.

Hanna lett a legjobb statisztikájú játékos, így Ő dönthet arról, hogy kit küldjön Párbajozni Szidóniával. A döntést nem szeretné egyedül meghozni, ezért csapattársai véleményét is kikérte.

Palásti Ági meg van róla győződve, hogy ő lesz a Párbaj másik résztvevője, mivel Hanna jóban van Dorinával, így őt szerinte nem fogja választani.

Diadalittasan tértek vissza a Táborba a Bajnokok. Ungvári Miklós már a pálya mellett is énekével tartotta a lelket csapattársaiban, így győzelmük után a boldogság mámorában újra dalra fakadt.

Andris és Norbi próbált mindent számításba venni, amikor arról beszélgettek egymással, kinek mennyi esélye van megnyerni az Exatlon Hungary fődíját. Hogy mire jutottak, azt tudd meg a videóból!

Nézd vissza az Exatlon Hungary 29. adását!

2019. február 7. 11:37Kapcsolódó anyagok

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS