Eddig soha nem látott jutalom talált gazdára az Exatlon Hungary-ben


Kemény harcot vívtak az Exatlon Hungary versenyzői a Jutalom játékban. Míg a Kihívók a győzelem okozta mámorban lubickoltak, addig a Bajnokok csapatában komoly feszültség alakult ki. 

A Bajnokoknak ma ismét nélkülözniük kell Dombi Rudolfot. Rákóczi Renáta elmondta, nagyon érezni csapatkapitányuk hiányát és reménykedik benne, hogy az olimpiai bajnok minél előbb meggyógyul és nem kell elhagynia Dominikát.

A Kihívók reggeli közben megbeszélik az aznapi tervet, ugyanis Kása András szerint épp itt az ideje, hogy ők is elkezdjenek taktikázni.

Gelencsér Timit és Rákóczi Renit is megviseli Dombi Rudi hiánya. A lányok szerint hatalmas veszteség lenne, ha a csapatkapitányuk nem tudná folytatni a versenyt.

A verseny kezdete előtt Palik László Rákóczi Renit kérdezte, milyen érzés Dombi Rudolf nélkül nekivágni a versenynek. Reni őszintén vallott a kajakos hiányáról.

Mischinger Péter és Esztergályos Patrik küzdött meg először az Exatlon Hungary leghosszabb akadálypályáján.

Szidónia összeszedte magát, és hozta a Kihívóknak a pontot.

Ungvári Miklósnak is sikerült pontot szeretnie a Bajnokok számára.

Őrülletes tempót diktálva egyenlített Rákóczi Reni.

Fodor Rajmund megszerezte a vezetést a Bajnokok számára.

A következő futamban Sáfrány Emese és Palásti Ági mérte össze erejét és gyorsaságát.

Izgalmas futam során mérte össze erejét Ungvári Miklós és Mischinger Péter. Hogy melyik csapat vette át a vezetést az a videóból kiderül!

Rákóczi Reni hatalmas előnyt szerzett Salander Dorinával szemben az akadályokon. Hogy a Kihívók amazonja fel tudott-e zárkózni az ügyességi játéknál, azt a videóból megtudhatod!

5-3-ra vezetnek a Bajnokok. Fodor Rajmund és Kása András szélsebesen hagyták maguk mögött az akadályokat, de ki volt a gyorsabb?

Facskó Szidónia rárézett az Exatlon Hungary ritmusára, hozta a pontot a Kihívóknak.

A következő futamban a Bajnokok és a Kihívók újoncai csaptak össze. Patrik nagy előnyt szerzett magának, de vajon utolérte Norbi?

A második kiválasztási kör utolsó harca következett. Palásti Áginak sikerült egyenlítenie, így 6-6 az állás.

Ungvári Miklós hibátlan Futammal verte ellenfelét.

A Bajnokok vezetnek. A következő női körben Sáfrány Emese és Szabó-Thomka Hanna mutathatták meg, hogy mire képesek.

 A Bajnokok és a Kihívók egyaránt nagyon akarják a jutalmat, hiszen ismét egyenlő az állás.

Rákóczi Reni verhetetlen, szinte hibátlanul végigsuhant a pályán.

Hihetetlen meccset vívnak a Bajnokok és a Kihívók. Most Fodor Rajmundon és Mischigner Péteren volt a sor.

A Jutalom játék győztesei a Kihívók!

A Bajnokok értetlenül állnak a Kihívók viselkedése előtt és nem tudják feldolgozni, amit művelnek. Rákóczi Reni csecsemőhöz hasonlította Drobina Norbert magatartását.

A nap végén Ungvári Miklós összegezte a csapat teljesítményét, valamint megpróbálta megfejteni, hogy mi okozhatta a kékek győzelmét.

A Jutalom játék után a kékek felhőtlenül élvezhették a nyereményüket, ám a Bajnokoknak nem volt túl sok oka a boldogságra.

A Jutalom játék után Rákóczi Reni Ungvári Miklósnak panaszolta, hogy szerinte Mesi viselkedése mennyire megnehezíti csapat sikerességét.

A katamarán mellett még egy csodálatos vacsora is várt a Kihívókra, ami talán közelebb hozta egymáshoz a kékeket.

Vacsora közben a Kihívók szóba hozták csapattársuk elfogadhatatlan viselkedését, mivel a kis incidens akár komoly sérülést is okozhatott volna a lányoknak.

Ungvári Miklós és Rákóczi Renáta megpróbálták elmagyarázni Mesinek, hogy mi nem tetszett nekik a mai viselkedésében, amihez természetesen neki is volt egy-két szava.

A Bajnokok és Sáfrány Emese között tovább nő a feszültség. Ungvári Miklós úgy véli minden nap egy harc Mesivel. A légtornász szerint viszont szétesőben van a Bajnokok rendszere.

A katamaránon elfogyasztott vacsora után a Kihívók átadták magukat a felhőtlen jókedvnek és a bulizásnak, ami az egész csapatot feltöltötte.

Dombi Rudolf ma a pálya mellől sem szurkolhatott csapattársainak, mert fájdalmai miatt kórházba kellett mennie. Sokkoló hírekkel tért vissza a Táborba...

Felhőtlen boldogsággal tértek vissza a Kihívók a Jutalom játék után a Villába. Salander Dorina elmondta, neki ez volt az egyik legcsodálatosabb nap az Exatlon Hungary-ben.

A katamaránozás után a lányok elvonultak megbeszélni a nap történéseit. Elmondták, ez volt az eddigi legjobb napjuk az Exatlon Hungary-ben. De Drobina Norbi viselkedése mellett nem tudtak elmenni szó nélkül...

A 28. adásban csapatban versenyeztek a játékosok az Exatlon Hungary izgalmas jutalmáért. Hogy melyik csapat nyerte el az értékes nyereményt, azt a teljes adásból megtudhatod!

2019. február 6. 12:25Kapcsolódó anyagok

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS