Reményteli kezdés után visszaesés


Tökéletes teljesítménnyel indították a hetet a Kihívók, ám a Végjáték napján nem sikerült a győzelem, így közülük került ki a távozó, Facskó Szidónia személyében. Ilyen volt a hetük a Kihívóknak: 

HÉTFŐ: Kása András úgy érezte, nem árt, ha elmondja Drobina Norbertnek, milyen embernek tartja Mischinger Pétert. A Kihívó szerint Norbinak több dologra is oda kell figyelnie Petivel kapcsolatban... Hogy mit gondol erről az új csapattag, kiderül a videóból!

Sorozatos veszteség érte a Bajnokokat. Múlt héten elveszítették Pankát, a mai versenyben alulmaradtak a Kihívókkal szemben, és Dombi Rudolf lesérült. A Kihívók észrevették mintha gyengülni kezdenének ellenfeleik, erről beszélgettek egymás között este.

KEDD: Drobina Norbert a mexikóiakkal való összecsapás után kifejtette véleményét Dombi Rudolfról...

SZERDA: A szerdai Jutalom játékot a Kihívók nyerték. Nyereményük egy katamaránozás volt az óceánon. Vacsora után átadták magukat a felhőtlen jókedvnek és a bulizásnak, ami az egész csapatot feltöltötte.

CSÜTÖRTÖK: Veszítettek a Végjátékban a Kihívók, ezért tőlük fog menni Párbajozni pénteken két csapattag a versenyben maradásért. Szabó-Thomka Hannán múlt, hogy kit választ a leggyengébb statisztikájú Facskó Szidónia ellenfelének. Ebből a nehéz döntés meghozatalából szeretett volna András kimaradni, aki a nap végén ezt rögtön Hanna tudtára is adta.

PÉNTEK: Facskó Szidónia vesztette el a pénteki Párbajt Palásti Ágnessel szemben. Úgy érzi, hogy bár mindent megtett a győzelem érdekében, mégis úgy látja , hogy ezt a versenyt csapattársai jobban érzik mint ő.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. február 9. 17:39

Címkék: kihívók   Exatlon HungaryKapcsolódó anyagok
A magyarok nyerni jöttek! Ezért küzdött Drobina Norbert is, aki Isauro Castilloval mérkőzött meg a következő futam során. tovább
Az izgalmak tovább fokozódtak! A következő futamban Gelencsér Tímea és Jairi Castillo vívott meg egymással. tovább
Elképesztően izgalmas összecsapásban küzdött meg egymással Ungvári Miklós és Michael Castillo. tovább
Huszti Katalin minden erejével azon volt, hogy legyőzze Meliza Fríast. Vajon sikerült neki? A videóból kiderül! tovább
A következő futam során Mischinger Péter dominikai ellenfelével, Luiz Guauval csapott össze. tovább
A dominikai versenyzők nagyon érzik a kosárra dobást, de Rajmi hatalmasat küzdött. A videóból kiderül, hogy sikerült-e legyőznie ellenfelét, Isaurot. tovább
Nagy a teher Rákóczi Renin, hiszen ha most nyer Luz Mari, akkor elhúznak a dominikaiak.  tovább
Drobina Norbert hatalmas előnyt szerzett a futamában. Vajon tudott pontot szerezni, vagy felzárkózott a dominikai versenyző? tovább
Fef-fej melledt haladt Rudi és Days, de mi lett a vége? tovább
Őrületes tempót diktálnak a dominikaiak, de vajon Hannának sikerült pontot szereznie? tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS