Durva kiakadás az Exatlon Hungary-ben: Sáfrány Emese nehéz helyzetbe került


Egyéni versennyel, azaz a Jutalomjátékkal folytatódott szerdán az Exatlon Hungary, melyben a tét 1-1 millió forint volt, amit a legjobb női és legjobb férfi versenyző nyerhetett meg, ám nemcsak ezért volt izgalmas az adás, hanem azért is, mert a Bajnokok egyre nehezebben tudták magukban tartani véleményüket új csapattársukról…

A Kihívók hosszú idő után újra visszakerültek a Villába, így sokkal kipihentebben ébredtek. Hogy milyen teljesítményt várnak maguktól a kékek, azt a videóból megtudhatod!

 


Hideg éjszakát kellett átvészelniük a Bajnokoknak. Hogy az új versenyzők, hogyan birkóztak meg a Táborban lévő körülményekkel, azt a videóból megtudhatod.A Kihívó lányok próbálták jobban megismerni újonnan érkezett társaikat. Hanna arról faggatta Szidóniát, miért vágott bele az Exatlon Hungary-be.

A Bajnokok férfi tagjai képtelenek napirendre térni Emese érkezése felett, nem gondolják, hogy a Bajnokok között volna a helye. 

Próbáltak pozitívan gondolkodni női társai Emeséről, befogadni maguk közé, ám a férfiak képtelenek voltak jó szemmel nézni rá, Gelencsér Tímea pedig kemény szavakkal nyilatkozott új csapattársáról.

Norbi hamar beilleszkedett a  Kihívók csapatába, Peti és András együtt tanítgatták az új csapattagot, hogy minél sikeresebben teljesítsenek a következő futamokon. 

A videóból megtudhatod, hogy érezte magát a verseny előtt a Kihívók legújabb férfi tagja. 

Egy rövid megbeszélés előzte meg a játékba indulást, melyen Sáfrány Emese kivételével a Bajnokok összes csapattagja részt vett. 

Esztergályos Patrik nem örül annak, hogy Emesét, aki vele azonos időben érkezett, más bánásmódban részesítik társaik... 

Palik László egy nap után átélt tapasztalatairól és a beilleszkedésről kérdezte Mesit. A Bajnokok újonca nem panaszkodott, sőt... 

Az Exatlon Hungary versenyzői ma egyéniben mérték össze erejüket, gyorsaságukat és ügyességüket! A tét 1-1 millió forint, amit a legjobb női és legjobb férfi versenyző kapott.

A Jutalomjáték első körében Ungvári Miklós és Mischinger Péter szállt harcba az 1 millió forintért.A második összecsapás Rákóczi Renáta és Palásti Ágnes között zajlott! 

A folytatásban Dombi Rudolf és Kása András mérkőzött meg egymással az Exatlon Hungary elképesztő pályáján!A tét 1 millió forint, így nem csoda, hogy Gyarmati Panka és Salander Dorina minden erejét bevetette a győzelem érdekében! 

Sáfrány Emese és Szabó-Thomka Hanna is megmérkőztek a Jutalomjáték során!Fodor Rajmund a Kihívók újonc versenyzőjével, Drobina Norberttel száguldott végig a pályán!

Az újabb viadalban Gelencsér Tímea és Facskó Szidónia harcoltak az 1 millió forintért!

Az első elődöntő párbaját Esztergályos Patrik és Mischinger Péter vívta. Vajon melyikük zsebelhette be a pontot? A videóból kiderül! 

A harc egyre élesebbé vált! A Jutalomjátékban ezúttal Gyarmati Panka és Szabó-Thomka Hanna futama következett.Ez nem semmi! Fodor Rajmund és Kása András emberfeletti küzdelemben csapott össze a Jutalomjátékban. 


A Bajnokok csapatából Rákóczi Renáta és Gelencsér Tímea ezúttal egymással harcolt!

Fodor Rajmund és Mischinger Péter elszántan küzdöttek a Jutalomjáték 1 millió forintos fődíjáért! 

A legjobb női versenyző 1 millió forintot nyer a Jutalomjátékban, így nem csoda, hogy Gelencsér Tímea és Szabó-Thomka Hanna mindent megtettek azért, hogy ők nyerjék meg a futamot! 

Fodor Rajmund és Mischinger Péter másodjára is összecsaptak! Vajon melyikük bizonyult a jobbnak? A videóból kiderül! 

A következő futamban Gelencsér Tímea és Szabó-Thomka Hanna feszült egymásnak. Hogy melyikük aratott győzelmet, az a videóból kiderül. 

Ez volt a mindent eldöntő futam, melynek végén kiderült, hogy Fodor Rajmund vagy Mischinger Péter örülhetett-e az 1 millió forintos fődíjnak!

Sáfrány Emese a teljesítménye ellenére nincs elkeseredve, igyekszik ezentúl mindent beleadni, és erején felül teljesítve versenyezni a továbbiakban. Az alábbi videóból kiderül, hogyan érez a második versenynapja után:

A verseny után szokásához híven, Palik László újabb meglepetéssel szolgált a versenyzőknek... Íme a nagy bejelentés!

A Kihívók boldogan tértek vissza a Villába, hiszen Szabó-Thomka Hanna brillírozott a Jutalomjátékban, így Ő már biztosan gazdagabb lett egymillió forinttal, Salander Dorina pedig elárulta, nagyon örül csapattársa sikerének.

A Bajnokok a futamok, valamint az elmúlt játékok eredményeit taglalták. Timi elárulta, milyen célt tűzött ki maga elé az Exatlon Hungary-ben. 

Ungvári Miklós nem képes feldolgozni Sáfrány Emese érkezését a Bajnokok csapatába. Nagyon aggódik, hogyha elvesztik a Végjátékot, olyan fog bekövetkezni, amitől mindannyian nagyon félnek... ˝Nem éreztem azt, hogy Te nekünk ide kellesz˝ - Ungvári Miklós nem kímélte őszinteségétől Sáfrány Emesét, keményen megmondta véleményét. Hogy mit reagált az újdonsült játékos, az a videóból kiderül!

Sáfrány Emesének nem esett jól Ungvári Miklós véleménye, de nem adja fel, továbbra is küzd, hogy bebizonyíthassa, ott van a helye a Bajnokok között.

Szabó-Thomka Hanna nyerte meg a Jutalomjátékot, így ő már biztosan gazdagabb lett egymillió forinttal. Hogy mire költené a nyereményt, azt Salander Dorinának árulta el. 

Rákóczi Reni pórbálta finomítani Ungvári Miklós erős véleményét, majd tanáccsal is próbálta ellátni az új Bajnokot. Hogy mit javasolt Reni Emesének, azt a videóból megtudhatod! 

Kattints ide, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. január 30. 21:15

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   dombi rudolf   fodor rajmund   ungvári miklós   gelencsér tímea   rákóczi renáta   kása andrás   mischinger péter   palásti ágnes   salander dorina   szabó-thomka hanna   gyarmati panka   geoblocked   facskó szidónia   esztergályos patrik   sáfrány emese   drobina norbertKapcsolódó anyagok
A versenyzőknek nap mint a nap elképesztő nehézségű akadálypályákon kellett teljesíteniük, de párszor előfordult, hogy nem úgy sikerült egy-egy... tovább
Jön az Exatlon Hungary utolsó csavarja: Huszti Katának és Esztergályos Patriknak már csak egy ellenfele marad, az idő. Visszatérnek az exatlonisták... tovább
A verseny végéhez közeledve a következő összeállításunkban a legnagyobb győzelmeket szedtük Nektek össze. Idézd fel azokat a gyönyörű... tovább
Az Exatlon Hungary története az utolsó fejezetéhez érkezik! Kiderül, hogy Huszti Kata vagy Esztergályos Patrik lesz-e a győztes és a 20 millió... tovább
Több hónapos elképesztő küzdelem után eljött a végső összecsapás ideje! Az Exatlon Hungary harcosai már csak négyen maradtak, pénteken este a... tovább
Esztergályos Patrik és Huszti Kata nem tudják, mi vár rájuk a Szuperdöntőben. A versenyzők kijelentették, bármelyikőjük is nyer, boldogok lesznek,... tovább
Esztergályos Patrikot és Huszti Katát is büszkeség töltötte el, amikor visszagondoltak arra, honnan is jutottak el a Szuperdöntőig. A versenyzők úgy... tovább
Két versenyző tért már csak vissza a Villába. Huszti Katának felelmelő érzés, hogy ő lett a legjobb női versenyző, de szokatlan is egyaránt.  tovább
Gelencsér Timi 80 napig versenyezhetett az Exatlon Hungary-ben.  A versenyző könnyeit visszafojtva gratulált Katának. Timi úgy érzi, rengeteg... tovább
Gelencsér Tímeának 80. versenynap után kellett búcsúznia a versenytől. Éld át újra a legemlékezetesebb pillanatait! tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS