Óriási csata a Villáért: Felkavarta a kedélyeket az új versenyzők érkezése


Az Exatlon Hungary versenyzői ezúttal a Villába jutásért harcoltak! Ám mielőtt még elkezdődött volna az összecsapás, hatalmas meglepetés érte a őket, aminek nem mindenki örült maradéktalanul...

Kedden este a Villa játékkal folytatódott az Exatlon Hungary. A Bajnokok és a Kihívók a lakhatásért küzdöttek, de a verseny kezdete előtt Palik László nagy bejelentést tett: két-két új versenyző érkezett a csapatokba! Görgess lejjebb, és tudd meg kik ők!

A Kihívók lány tagjai meglepődve tapasztalták, hogy András és Peti együtt ücsörögtek a tűz mellett. Hogy mit gondol erről Salander Dorina, az kiderül a videóból. A Bajnokok amazonjai a következő kihívásra készülve osztották meg egymással gondolataikat, miszerint jobban szeretnék továbbra is a Villában álomra hajtani fejüket.Reggeli közben azon elmélkedtek a játékosok, hogyan hat majd a mai futamokra A Nemzetek Csatájában tapasztaltak, és hogy mi lesz a tétje a mai kihívásnak.

A Kihívók már nagyon szeretnének visszajutni a Villába. Mischinger Péter és Kása András hajlik az együttűködésre, hogy egy csapatként harcoljanak a közös cél elérése érdekében. 

Az alábbi videóból kiderül, mi az elsődleges célja a Bajnokok férfi tagjainak, amiért győztesként szeretnének kikerülni a mai versenyből is. 

Palik László elárulta, mindkét csapat életkora 51-51 évvel fog nőni, hiszen két új versenyző érkezik a Bajnokok, és kettő a Kihívók csapatába is. Hogy milyen fogadtatásban volt részük a legújabb csapattagoknak? Nézd meg a videót, és kiderül!

Eljött a pillanat, nincs több titok! Bemutatkoztak a Kihívókhoz és a Bajnokokhoz csatlakozó lányok és fiúk: 

Esztergályos Patrik korosztályos világbajnok párbajtőröző a Bajnokok csapatához csatlakozott. Nézd meg Te is a bemutatkozó videóját!

Nézd meg Te is Sáfrány Emese bemutatkozó videóját, melyből többet is megtudhatsz az Európa-bajnok légtornászról, aki a Bajnokokhoz csatlakozott!

Facskó Szidónia a Kihívók csapatának új tagja, bemutatkozó videójából pedig most többet is megtudhatsz róla!

Drobina Norbert a Kihívók csapatát erősíti. Ha többre vagy kíváncsi a versenyzőről, kattints, és nézd meg bemutatkozó videóját! 

A Kihívók és a Bajnokok játékosai is megosztották, hogyan éreznek a legújabb versenyzők csatlakozásával kapcsolatban.

A Villa játék első körében Dombi Rudolf és Mischinger Péter mérkőzött meg egymással.A Kihívók vezetnek. Sikerül Rákóczi Renátának egyenlíteni azzal, hogy legyőzni Salander Dorinát? 

Gyarmati Panka és Szabó-Thomka Hanna imádnak egymás ellen versenyezni. A legutóbbi csatát Panka nyerte. Vajon sikerül Hannának visszavágnia?

Vajon végleg elhúznak a Kihívók Kása Andrásnak köszönhetően, vagy Fodor Rajmund felhozza a Bajnokokat? 

Kezdődik az újonnan érkezők beavatása. A Kihívók újonca Facskó Szidónia Gelencsér Tímea ellenfele. 

Ungvári Miklós a Kihívók csapatának új tagjával, Drobina Norberttel mérte össze gyorsaságát és ügyességét a Villa játékban.


Az első kiválasztási kör utolsó futamában Sáfrány Emese és Palásti Ágnes küzdött meg egymással. 

A következő futamban Dombi Rudolfon és Kása Andráson volt a sor, hogy megmutassák, mire képesek az Exatlon Hungary elképesztő pályáján! 

Szoros összecsapásban küzdött meg egymással Rákóczi Renáta és Szabó-Thomka Hanna! 

Gelencsér Tímea ezúttal Salander Dorinával harcolt az Exatlon Hungary 22. adásában. Nézd meg Te is a fej-fej melletti csatát! 

A Villajáték egyre izgalmasabbá vált, melyben ezúttal Ungvári Miklós és Mischinger Péter párharca következett. 

A folytatásban Gyarmati Panka és Palásti Ágnes futamán izgulhattak a Bajnokok és a Kihívók! Ha kíváncsis vagy, melyik csapat szerzett pontot, kattints, és nézd meg a videót! 

Az Exatlon Hungary két új versenyzője, Esztergályos Patrik és Drobina Norbert egymás ellen harcoltak a Villajáték során! Vajon melyikük szerzett pontot a csapatának? A videóból kiderül!

A Bajnokok és Kihívók új női tagjai, azaz Sáfrány Emese és Facskó Szidónia is összemérték erejüket a Villajáték során! 

Újabb izgalmas futam következett, melyben most Esztergályos Patrik és Kása András harcolt egymással. 

Az újabb női összecsapásban Sáfrány Emese és Salander Dorina csatája következett! 

Az állás döntetlen, de vajon melyik csapat szerez ezúttal pontot? Ez most Dombi Rudolfon és Drobina Norberten múlott! 

Egyre feszültebbé vált a verseny, hiszen a tét a Villába jutás volt! A következő futamban Rákóczi Renáta és Palásti Ágnes küzdött azért, hogy pontot szerezzenek a csapatuknak. 

Az állás döntetlen volt, így sor került az első Zászló versenyre, melyben a Bajnokok közül Ungvári Miklós és Rákóczi Renáta, a Kihívók közül pedig Kása András és Palásti Ágnes lépett a pályára! 

A Bajnokok legújabb női csapattagját Palik László kérdezte arról, milyen érzésekkel távozik élete első játékából.
 


Bár ezúttal nem sikerült a Villába visszatérniük a Bajnokoknak, nem élték meg tragikusan, hogy elveszítették a mai játékot.Elfoglalták alvóhelyeiket a Táborban a játékosok. Emese próbált pozitívan hozzáálni az őket megillető szálláshelyhez.
Salander Dorina úgy érzi, nagyon elhagyták magukat a lányokkal az elmúlt időben, így jobbkor nem is jöhetett volna, hogy újból a Villába kerültek.Jó hangulatban telt a Kihívók estéje, ami nem is csoda, hisz ők nyerték a mai kihívást, kiérdemelve ezzel, hogy ismét a Villa lakói legyenek.
Vajon be tudnak illeszkedni az új csapattagok? A videóból kiderül, hogyan élték meg a lányok az első napot legújabb társaikkal.

A Bajnokok egyelőre nem tudják hova tenni, hogy gyarapodott a csapatuk. A videóból kiderül, ki hogy látja a legújabb játékosokat. 


Kattints, és nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. január 29. 21:22

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   dombi rudolf   fodor rajmund   ungvári miklós   gelencsér tímea   rákóczi renáta   kása andrás   mischinger péter   palásti ágnes   salander dorina   szabó-thomka hanna   gyarmati panka   geoblocked   sáfrány emese   drobina norbert   esztergályos patrik   facskó szidóniaKapcsolódó anyagok
A küzdelem tovább folytatódik: Exatlon Hungary kedden 19.00-tól a TV2-n! tovább
Az Exatlon Hungary legújabb adásában a Villáért folyt a harc. Ezen kívül új játékosokkal bővültek a csapatok.Hogy kik ők, azt a teljes adásból... tovább
Reni már az Exatlon Hungary előtt is ismerte az új csapattagokat, Mátét és Líviát. Jó véleménnyel van róluk, viszont a mai játékban Máté... tovább
Vacsoránál a Kihívók arról kérdezték Jodit és Katát, hogy érezték magukat a pályán és mit gondolnak az újonc Bajnokokról. Szóba került Rudi... tovább
Lívia és Máté átbeszélték este, hogy hogyan érezték magukat első napjukon az Exatlon Hungary-ben. Lívia elárulta, hogy a csapat részese szeretne... tovább
A Bajnokok visszatértek a Táborba két új csapattaggal kiegészülve. Máté a szálláshelyüket látva elmondta, nem csügged és bizakodó a jövőt illetően.  tovább
Palásti Ági vezette körbe Huszti Katalint a házban a Villa játékot követően. Ági nagyon megörült az új csapattagoknak, egyrészt azért is, mert... tovább
Győzelmüknek köszönhetően ismét a Villába térhettek vissza a Kihívók. Az új csapattagok ámulva járták körbe a luxus rezidenciát, miután Dorka... tovább
A Villa játék egyre izgalmasabbá vált! A következő párharcot Gelencsér Tímea és Szabó-Thomka Hanna vívta meg egymással. tovább
A Bajnokok új tagja is bizonyíthatott! Jóni Máté ezúttal Drobina Norberttel csapott össze. tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS