Újabb játékosok élvezhetik a Medál védelmét


A Bajnokok és a Kihívók egy céllal léptek az akadálypályájához; megszerezni a későbbiekben védettséget jelentő Medált. Hogy kik nyakában lóghat az Exatlon Hungary legértékesebb tárgya, azt itt megtudhatod!

Ellentétes érzések kavarognak a Kihívóban. Nyugodtságot és feszültséget érez egyszerre csapatában. Mischinger Péter igyekszik a Táborban külön lenni csapatától, lehet, hogy a ˝tűzszünet˝ ennek is köszönhető.

Egy hajvágással lepte meg csapattársát Rákóczi Renáta. Rudolf határtalan boldogsággal fogadta a gesztust, és a frizuraigazításnak köszönhetően jobban is érzi magát.

 A Kihívó az előző napi történések miatt nem látja értelmét a kommunikációnak társaival szembe. Péter úgy döntött, hogy csak minimálisan hajlandó beszélgetni a többiekkel.

Rozs Gergely elég súlyos szavakkal fejezte ki magát, amikor csapattársáról Mischinger Péterről beszélt. A Kihívók hangulata nem javult a napokban sem.

Jókedvűen indult a napja a Bajnoknak, amihez az előző napi győzelem hozzájárult. Reni reménykedik abban, hogy a sikerszéria nem ér egyhamar véget.

Palik László a verseny kezdete előtt Ungvári Miklóst vágyairól kérdezte. Ezt felelte az olimpikon...

Nem fogod elhinni mit kért Dombi Rudolf Palik Lászlótól

A futam előtt Rozs Gergő elárulta, már jól esne neki egy kis kikapcsolódás a sok megmérettetés után, és szívesen látná már az otthoniakat is.

Az akár életmentő Medálért folytatott harc megkezdődött. Kása Andrást most Ungvári Miklós akadályozhatja meg egy újabb Medál megszerzésében.

Szabó-Thomka Hanna már tudja milyen birtokolni egy Medált. Sikerül neki még egyet megkaparintani vagy Timi megakadályozza ebben? Tudd meg a videóból!

Az első kör utolsó férfi futamában Dombi Rudolf és Mischinger Péter csapott össze. Pillangó úszásban szelte át a habokat a Kihívók gladiátora. De vajon kinek sikerül továbbjutni?

 Dorka elakadt az elején, de sikeresen behozta lemaradását. Pankának Reni diktálja a ritmust a pálya széléről. Vajon a Bajnok vagy a Kihívó nyeri meg a futamot?

Fodor Rajmund pihenhetett az első körben, de Mischinger Péter így is nagy előnyere tett szert a futamban.

Az égiek meghallják Ungvári Miki kérését? Most megadatik neki a lehetőség, hogy Rozs Gergely ellen menjen, pont ahogy kérte.

Fodor Rajmund egy hosszadalmas futam során tudott egyelníteni Mischinger Péterrel szemben.

Ez már presztízs kérdés. Ungvári Miklós nyerte az első kört. Folytatja vagy Gergő megállítja?

Mischinger Péter és Fodor Rajmund újabb küzdelménél már a Döntő volt a tét. A szoros összecsapásból végül a Kihívók játékosa került ki győztesen. 

Hihetetlen szoros futam során kiderült, Ungvári Miklós megy a Döntőbe, így Rozs Gergő már nem kaparinthatja meg a Medált.

Palásti Ágnes tudja milyen védett lenni, hiszen neki már van Medálja. Vajon egy újabbat szerez vagy Timi megállítja ebben?

A második női elődöntőben a Bajnok és a Kihívó végig egymás mellett haladt a pályán, az ügyességi feladatnál az egyikük jobbnak bizonyult.

A Medálért folytatott harcban Gelencsér Tímea legyőzte Palásti Ágit, így továbbjutott a Döntőbe. 

Két nyert futam volt a cél. Eggyel vezet Dorka Reni ellen. A Bajnokok amazonja nem tudott pontot szerezni , így Dorka küzd meg Gelencsér Timivel.

Az élet a legnagyobb rendező. Egy Bajnok és egy Kihívó került a Döntőbe. 

Egy igazi amazon harc. A női döntőben Gelencsér Tímea és Salander Dorina küzd meg a Medálért. Úgy tűnik, a kihívók versenyzője megállíthatatlan. 

Profi küzdelem: Ungvári Miklós megnyerte a Döntőt.

A mindent eldöntő küzdelemből a Kihívók versenyzője, Salander Dornia jött ki győztesen.

Már hetek óta vágyakozott egy masszázsra a Bajnok, ami valóra is vált, ugyanis Dominika partjain kényeztette egy profi masszőr.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. január 23. 11:28Kapcsolódó anyagok
A versenyzőknek nap mint a nap elképesztő nehézségű akadálypályákon kellett teljesíteniük, de párszor előfordult, hogy nem úgy sikerült egy-egy... tovább
Jön az Exatlon Hungary utolsó csavarja: Huszti Katának és Esztergályos Patriknak már csak egy ellenfele marad, az idő. Visszatérnek az exatlonisták... tovább
A verseny végéhez közeledve a következő összeállításunkban a legnagyobb győzelmeket szedtük Nektek össze. Idézd fel azokat a gyönyörű... tovább
Az Exatlon Hungary története az utolsó fejezetéhez érkezik! Kiderül, hogy Huszti Kata vagy Esztergályos Patrik lesz-e a győztes és a 20 millió... tovább
Több hónapos elképesztő küzdelem után eljött a végső összecsapás ideje! Az Exatlon Hungary harcosai már csak négyen maradtak, pénteken este a... tovább
Esztergályos Patrik és Huszti Kata nem tudják, mi vár rájuk a Szuperdöntőben. A versenyzők kijelentették, bármelyikőjük is nyer, boldogok lesznek,... tovább
Esztergályos Patrikot és Huszti Katát is büszkeség töltötte el, amikor visszagondoltak arra, honnan is jutottak el a Szuperdöntőig. A versenyzők úgy... tovább
Két versenyző tért már csak vissza a Villába. Huszti Katának felelmelő érzés, hogy ő lett a legjobb női versenyző, de szokatlan is egyaránt.  tovább
Gelencsér Timi 80 napig versenyezhetett az Exatlon Hungary-ben.  A versenyző könnyeit visszafojtva gratulált Katának. Timi úgy érzi, rengeteg... tovább
Gelencsér Tímeának 80. versenynap után kellett búcsúznia a versenytől. Éld át újra a legemlékezetesebb pillanatait! tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS