Újabb játékosok élvezhetik a Medál védelmét


A Bajnokok és a Kihívók egy céllal léptek az akadálypályájához; megszerezni a későbbiekben védettséget jelentő Medált. Hogy kik nyakában lóghat az Exatlon Hungary legértékesebb tárgya, azt itt megtudhatod!

Ellentétes érzések kavarognak a Kihívóban. Nyugodtságot és feszültséget érez egyszerre csapatában. Mischinger Péter igyekszik a Táborban külön lenni csapatától, lehet, hogy a ˝tűzszünet˝ ennek is köszönhető.

Egy hajvágással lepte meg csapattársát Rákóczi Renáta. Rudolf határtalan boldogsággal fogadta a gesztust, és a frizuraigazításnak köszönhetően jobban is érzi magát.

 A Kihívó az előző napi történések miatt nem látja értelmét a kommunikációnak társaival szembe. Péter úgy döntött, hogy csak minimálisan hajlandó beszélgetni a többiekkel.

Rozs Gergely elég súlyos szavakkal fejezte ki magát, amikor csapattársáról Mischinger Péterről beszélt. A Kihívók hangulata nem javult a napokban sem.

Jókedvűen indult a napja a Bajnoknak, amihez az előző napi győzelem hozzájárult. Reni reménykedik abban, hogy a sikerszéria nem ér egyhamar véget.

Palik László a verseny kezdete előtt Ungvári Miklóst vágyairól kérdezte. Ezt felelte az olimpikon...

Nem fogod elhinni mit kért Dombi Rudolf Palik Lászlótól

A futam előtt Rozs Gergő elárulta, már jól esne neki egy kis kikapcsolódás a sok megmérettetés után, és szívesen látná már az otthoniakat is.

Az akár életmentő Medálért folytatott harc megkezdődött. Kása Andrást most Ungvári Miklós akadályozhatja meg egy újabb Medál megszerzésében.

Szabó-Thomka Hanna már tudja milyen birtokolni egy Medált. Sikerül neki még egyet megkaparintani vagy Timi megakadályozza ebben? Tudd meg a videóból!

Az első kör utolsó férfi futamában Dombi Rudolf és Mischinger Péter csapott össze. Pillangó úszásban szelte át a habokat a Kihívók gladiátora. De vajon kinek sikerül továbbjutni?

 Dorka elakadt az elején, de sikeresen behozta lemaradását. Pankának Reni diktálja a ritmust a pálya széléről. Vajon a Bajnok vagy a Kihívó nyeri meg a futamot?

Fodor Rajmund pihenhetett az első körben, de Mischinger Péter így is nagy előnyere tett szert a futamban.

Az égiek meghallják Ungvári Miki kérését? Most megadatik neki a lehetőség, hogy Rozs Gergely ellen menjen, pont ahogy kérte.

Fodor Rajmund egy hosszadalmas futam során tudott egyelníteni Mischinger Péterrel szemben.

Ez már presztízs kérdés. Ungvári Miklós nyerte az első kört. Folytatja vagy Gergő megállítja?

Mischinger Péter és Fodor Rajmund újabb küzdelménél már a Döntő volt a tét. A szoros összecsapásból végül a Kihívók játékosa került ki győztesen. 

Hihetetlen szoros futam során kiderült, Ungvári Miklós megy a Döntőbe, így Rozs Gergő már nem kaparinthatja meg a Medált.

Palásti Ágnes tudja milyen védett lenni, hiszen neki már van Medálja. Vajon egy újabbat szerez vagy Timi megállítja ebben?

A második női elődöntőben a Bajnok és a Kihívó végig egymás mellett haladt a pályán, az ügyességi feladatnál az egyikük jobbnak bizonyult.

A Medálért folytatott harcban Gelencsér Tímea legyőzte Palásti Ágit, így továbbjutott a Döntőbe. 

Két nyert futam volt a cél. Eggyel vezet Dorka Reni ellen. A Bajnokok amazonja nem tudott pontot szerezni , így Dorka küzd meg Gelencsér Timivel.

Az élet a legnagyobb rendező. Egy Bajnok és egy Kihívó került a Döntőbe. 

Egy igazi amazon harc. A női döntőben Gelencsér Tímea és Salander Dorina küzd meg a Medálért. Úgy tűnik, a kihívók versenyzője megállíthatatlan. 

Profi küzdelem: Ungvári Miklós megnyerte a Döntőt.

A mindent eldöntő küzdelemből a Kihívók versenyzője, Salander Dornia jött ki győztesen.

Már hetek óta vágyakozott egy masszázsra a Bajnok, ami valóra is vált, ugyanis Dominika partjain kényeztette egy profi masszőr.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. január 23. 11:28Kapcsolódó anyagok
A küzdelem tovább folytatódik: Exatlon Hungary kedden 19.00-tól a TV2-n! tovább
Az Exatlon Hungary legújabb adásában a Villáért folyt a harc. Ezen kívül új játékosokkal bővültek a csapatok.Hogy kik ők, azt a teljes adásból... tovább
Reni már az Exatlon Hungary előtt is ismerte az új csapattagokat, Mátét és Líviát. Jó véleménnyel van róluk, viszont a mai játékban Máté... tovább
Vacsoránál a Kihívók arról kérdezték Jodit és Katát, hogy érezték magukat a pályán és mit gondolnak az újonc Bajnokokról. Szóba került Rudi... tovább
Lívia és Máté átbeszélték este, hogy hogyan érezték magukat első napjukon az Exatlon Hungary-ben. Lívia elárulta, hogy a csapat részese szeretne... tovább
A Bajnokok visszatértek a Táborba két új csapattaggal kiegészülve. Máté a szálláshelyüket látva elmondta, nem csügged és bizakodó a jövőt illetően.  tovább
Palásti Ági vezette körbe Huszti Katalint a házban a Villa játékot követően. Ági nagyon megörült az új csapattagoknak, egyrészt azért is, mert... tovább
Győzelmüknek köszönhetően ismét a Villába térhettek vissza a Kihívók. Az új csapattagok ámulva járták körbe a luxus rezidenciát, miután Dorka... tovább
A Villa játék egyre izgalmasabbá vált! A következő párharcot Gelencsér Tímea és Szabó-Thomka Hanna vívta meg egymással. tovább
A Bajnokok új tagja is bizonyíthatott! Jóni Máté ezúttal Drobina Norberttel csapott össze. tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS