Újabb játékosok élvezhetik a Medál védelmét


A Bajnokok és a Kihívók egy céllal léptek az akadálypályájához; megszerezni a későbbiekben védettséget jelentő Medált. Hogy kik nyakában lóghat az Exatlon Hungary legértékesebb tárgya, azt itt megtudhatod!

Ellentétes érzések kavarognak a Kihívóban. Nyugodtságot és feszültséget érez egyszerre csapatában. Mischinger Péter igyekszik a Táborban külön lenni csapatától, lehet, hogy a ˝tűzszünet˝ ennek is köszönhető.

Egy hajvágással lepte meg csapattársát Rákóczi Renáta. Rudolf határtalan boldogsággal fogadta a gesztust, és a frizuraigazításnak köszönhetően jobban is érzi magát.

 A Kihívó az előző napi történések miatt nem látja értelmét a kommunikációnak társaival szembe. Péter úgy döntött, hogy csak minimálisan hajlandó beszélgetni a többiekkel.

Rozs Gergely elég súlyos szavakkal fejezte ki magát, amikor csapattársáról Mischinger Péterről beszélt. A Kihívók hangulata nem javult a napokban sem.

Jókedvűen indult a napja a Bajnoknak, amihez az előző napi győzelem hozzájárult. Reni reménykedik abban, hogy a sikerszéria nem ér egyhamar véget.

Palik László a verseny kezdete előtt Ungvári Miklóst vágyairól kérdezte. Ezt felelte az olimpikon...

Nem fogod elhinni mit kért Dombi Rudolf Palik Lászlótól

A futam előtt Rozs Gergő elárulta, már jól esne neki egy kis kikapcsolódás a sok megmérettetés után, és szívesen látná már az otthoniakat is.

Az akár életmentő Medálért folytatott harc megkezdődött. Kása Andrást most Ungvári Miklós akadályozhatja meg egy újabb Medál megszerzésében.

Szabó-Thomka Hanna már tudja milyen birtokolni egy Medált. Sikerül neki még egyet megkaparintani vagy Timi megakadályozza ebben? Tudd meg a videóból!

Az első kör utolsó férfi futamában Dombi Rudolf és Mischinger Péter csapott össze. Pillangó úszásban szelte át a habokat a Kihívók gladiátora. De vajon kinek sikerül továbbjutni?

 Dorka elakadt az elején, de sikeresen behozta lemaradását. Pankának Reni diktálja a ritmust a pálya széléről. Vajon a Bajnok vagy a Kihívó nyeri meg a futamot?

Fodor Rajmund pihenhetett az első körben, de Mischinger Péter így is nagy előnyere tett szert a futamban.

Az égiek meghallják Ungvári Miki kérését? Most megadatik neki a lehetőség, hogy Rozs Gergely ellen menjen, pont ahogy kérte.

Fodor Rajmund egy hosszadalmas futam során tudott egyelníteni Mischinger Péterrel szemben.

Ez már presztízs kérdés. Ungvári Miklós nyerte az első kört. Folytatja vagy Gergő megállítja?

Mischinger Péter és Fodor Rajmund újabb küzdelménél már a Döntő volt a tét. A szoros összecsapásból végül a Kihívók játékosa került ki győztesen. 

Hihetetlen szoros futam során kiderült, Ungvári Miklós megy a Döntőbe, így Rozs Gergő már nem kaparinthatja meg a Medált.

Palásti Ágnes tudja milyen védett lenni, hiszen neki már van Medálja. Vajon egy újabbat szerez vagy Timi megállítja ebben?

A második női elődöntőben a Bajnok és a Kihívó végig egymás mellett haladt a pályán, az ügyességi feladatnál az egyikük jobbnak bizonyult.

A Medálért folytatott harcban Gelencsér Tímea legyőzte Palásti Ágit, így továbbjutott a Döntőbe. 

Két nyert futam volt a cél. Eggyel vezet Dorka Reni ellen. A Bajnokok amazonja nem tudott pontot szerezni , így Dorka küzd meg Gelencsér Timivel.

Az élet a legnagyobb rendező. Egy Bajnok és egy Kihívó került a Döntőbe. 

Egy igazi amazon harc. A női döntőben Gelencsér Tímea és Salander Dorina küzd meg a Medálért. Úgy tűnik, a kihívók versenyzője megállíthatatlan. 

Profi küzdelem: Ungvári Miklós megnyerte a Döntőt.

A mindent eldöntő küzdelemből a Kihívók versenyzője, Salander Dornia jött ki győztesen.

Már hetek óta vágyakozott egy masszázsra a Bajnok, ami valóra is vált, ugyanis Dominika partjain kényeztette egy profi masszőr.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. január 23. 11:28Kapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary Bajnokának a műsor előtt sem voltak eseménytelenek a napjai, ám most még inkább szoros a napirendje. A TV2.hu stábtagjai végig ott... tovább
Hihetetlen hangulatban telt a hétvégi Exatlon Hungary közönségtalálkozó. Az exatlonisták elmondták, mennyire fontos volt számukra ez a nap, illetve... tovább
Május 26-án került megrendezésre az Exatlon Hungary közönségtalálkozó, ahol rengeteg Bajnok és Kihívó tette tiszteletét. Mi végig ott voltunk... tovább
Az Exatlon Hungary győztese, Huszti Kata betekintést engedett mindennapjaiba. A verseny óta gyökeresen megváltozott az élete, de a műsor előtti... tovább
Valamennyi Bajnok és Kihívó kilátogatott a  hétvégén megrendezett kick-box világkupára, ugyanis Jóni Máté, Murvai Lívia és Rákóczi Reni is... tovább
Az Exatlon Hungary legjobb férfi Kihívója bevezette a TV2.hu stábját a gladiátor küzdelmek rejtelmeibe. Vestator elmesélte, mikor kezdődött és... tovább
Éld át újra az Exatlon Hungary győztesének, Huszti Katának a legemlékezetesebb pillanatait! tovább
Több hónapos emberfeletti küzdelem után kiderült, ki az Exatlon Hungary abszolút győztese. A 2019-es verseny Bajnoka, a 20 millió forint és a trófea... tovább
Esztergályos Patrik lett az Exatlon Hungary ezüstérmes versenyzője. A Bajnok nem sajnálja Huszti Katától a fődíjat és nagyon örül, hogy a... tovább
Elérkezett Huszti Kata és az Exatlon Hungary legutolsó futama! Vajon Kata hogyan teljesített a pályán? tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS