Ismerd meg az ellenfél csapatot: ők a román versenyzők!


Eljött az Exatlon Hungary történetének egyik legkülönlegesebb küzdelme. A Bajnokok és a Kihívók ma este az extrém sport-reality román csapata ellen szállnak harcba. Ez nem egy átlagos küzdelem lesz, hiszen itt az egész országot képviselik majd a magyar játékosok. Az ellenfél csapat versenyzői között van MMA harcos, kézilabdázó, atléta, karate bajnok, személyi edző, táncos, rendőr és modell is. Ismerd meg Őket:

Andreea Mihaela Zaragiu:

A Bajnokok csapatát erősíti. Már 5 éves kora óta sportol, teniszezett és kosárlabdázott, ám végül a harcművészetekben találta meg az útját. 32 éves többszörös országos, Európa-  és világbajnok kempos. Pekingi küzdősport világbajnokságon 5. helyezést ért el.

Andreea-Mihaela-Zaragiu-770x433-c.jpg

Catalina Seicaru:

A Bajnokok csapatát erősíti. 24 éves modell, aki edzőteremben küzd a tökéletes alakért. Az Exatlonban be szeretné bizonyítani, hogy a szépsége mögött egy sportos és kitartó nő áll.

Catalina-Seicaru-770x433-c.jpg

Diana Pivniceru:

A Bajnokok csapatának tagja, 30 éves atléta. Tagja a nemzeti válogatottnak. Grand Prix bajnok lett 2013-ban. 800 méteren országos bajnoki második, 1500 méteren harmadik  helyezett lett 2006-ban. 

Diana-Pivniceru-770x433-c.jpg

AMI:

A Bajnokok csapatának tagja, aki 12 évig tanult hegedülni, sikeres énekesnő. Több zenei díjat is nyert Romániában. 

04_-Ami-770x433-c.jpg

Andreea Arsine:

A Bajnokok csapatának 30 éves atlétája. Románia egyik legsikeresebb sportolója. A 2016-os riói olimpián 20 kilométeres gyaloglásban képviselte hazáját. Többszörös országos, Európa-  és világbajnok kempos.

02_-Andreea-Arsine-770x433-c.jpg

Mario Fresh: 

A Bajnokok csapatának tagja. 6 éves korában a zene lett a szenvedélye, azóta sikeres énekes lett belőle, rengeteg díjat nyert. Gyerekként judózott, manapság edzőterembe jár.

01_-Mario-Fresh-770x433-c.jpg

 Ciprian Maris:

A 27 éves profi MMA harcos, a Bajnokok csapatának tagja. 11 éves kora óta sportol. Háromszoros kempo világbajnok és kétszeres MMA világbajnok. 

Ciprian-Maris-770x433-c.jpg

Ion Surdu:

A 23 éves MMA harcos a Bajnokok csapatának tagja. 16 éves korában kezdett focizni, később kosarazott, röplabdázott és kézilabdázott is, de örök szerelme az MMA lett. Többször nyert bajnoki öveket ebben a sportágban.  

Ion-Surdu-770x433-c.jpg

Costin Gheorghe:

A 30 éves labdarúgó a Bajnokokat erősíti. 9 éves korától 20 éves koráig profi szinten focizott, ez idő alatt számos román futballklubban játszott.

Costin-Gheorghe-1-770x433-c.jpg

Andrei Nicusor Botoaca:

Édesapja hatására kezdett el motorversenyezni 5 éves korában.  A Bajnokok csapatát erősíti. Többszörös nemzeti bajnok. Szereti a kalandokat és szeret kockáztatni. 

Andrei-Nicusor-Botoaca-770x433-c.jpg

Andrei Angelescu:

A 24 éves motorversenyző, a Kihívók csapatának tagja. Háromszor elnyerte az év legjobb sportolója díjat (2013, 2014, 2018). Többszörös román bajnok motorversenyző. 

Andrei-Angelescu-770x433-c.jpg

Ovidiu Jimborean:

A Kihívók csapatának határozott tagja, aki pontosan tudja, hogy mit akar. Gyerekkora óta komolyan veszi a sportot, nagyon céltudatos. MMA harcos, de brazil jujitsu és kempo sportágakban is nyert rangos versenyeket.

Ovidiu-Jimborean-770x433-c.jpg

Mihai Berar: 

Míg a nap egyik felében külügyminisztériumban dolgozik, a nap másik felében harcművészeteknek hódol. Még fiatal volt, mikor belekóstolt a karate, kempo, kick boksz, boksz és judo világába. A Kihívók közé tartozik.

Mihai-Berar-770x433-c.jpg

Alexandru Stoica:

A Kihívók versenyzőjének 11 éves kora óta a kajak-kenu a szenvedélye, jelenleg fitneszoktató.

Alexandru-Stoica-770x433-c.jpg

Ana Maria Stamen:

5 éves volt, mikor elkezdte a tornát. Később a balett és a klasszikus tánc szerelmese lett. Jelenleg is táncos, fontosnak tartja a pozitív energiák áramlását.

Ana-Maria-Stamen-770x433-c.jpg


Ana Popescu: 

Karateoktató, 7 éves volt, amikor elkezdett sportolni. Már 11 évesen Európa-bajnok volt, 5 aranymedált és számos más díjat is bezsebelt. Az élteti, ha feszegetheti a határait - a Kihívók csapatában most van erre lehetősége.

Ana-Popescu-770x433-c.jpg

Irina Postolea:

Judo oktató, még az általános iskolában kezdte ezt a sportot. Nem csak tanítja és felkészíti versenyekre a tanítványait, hanem ő maga is szívesen megméretteti  magát. Kihívóként most az Exatlonban harcol.

Irina-Postolea-770x433-c.jpg

Gabriel Nedelcu:

A Kihívók versenyzője a való életben táncos, ebből adódó dinamizmusát tartja titkos fegyverének a versenyben.

Gabriel-Nedelcu-770x433-c.jpg

Nicoleta Lunca:

9 éven át profi kézilabdázó, 3 évig pedig profi futballjátékos volt. Hiszi, hogy az Exatlon még jobban megedzi - erre a Kihívók csapatában van lehetősége.

Nicoleta-Lunca-770x433-c.jpg

Ana Maria Cazan:

22 éves atléta, a Kihívók csapatából. Számos atlétika versenyen vett részt, ahol sorra nyerte az érmeket. 4 éves kora óta sportol.

Ana-Maria-Cazan-770x433-c.jpg


Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. január 15. 11:14Kapcsolódó anyagok
Valamennyi Bajnok és Kihívó kilátogatott a  hétvégén megrendezett kick-box világkupára, ugyanis Jóni Máté, Murvai Lívia és Rákóczi Reni is... tovább
Az Exatlon Hungary legjobb férfi Kihívója bevezette a TV2.hu stábját a gladiátor küzdelmek rejtelmeibe. Vestator elmesélte, mikor kezdődött és... tovább
Éld át újra az Exatlon Hungary győztesének, Huszti Katának a legemlékezetesebb pillanatait! tovább
Több hónapos emberfeletti küzdelem után kiderült, ki az Exatlon Hungary abszolút győztese. A 2019-es verseny Bajnoka, a 20 millió forint és a trófea... tovább
Esztergályos Patrik lett az Exatlon Hungary ezüstérmes versenyzője. A Bajnok nem sajnálja Huszti Katától a fődíjat és nagyon örül, hogy a... tovább
Elérkezett Huszti Kata és az Exatlon Hungary legutolsó futama! Vajon Kata hogyan teljesített a pályán? tovább
Esztergályos Patrik rengeteg szép pillanattal lett gazdagabb az Exatlon Hungary alatt, ezeket gyűjtöttük össze egy videóba. Idézd fel őket! tovább
Esztergályos Patrik minden erejét beleadta az utolsó futamába! tovább
Nincs megállás: Huszti Kata elképesztő erővel lendült neki a harmadik pályának! tovább
Esztergályos Patrik kezdte a kört a harmadik pályán! Vajon sikerült megdöntenie Mischinger Péter idejét? tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS