Ismerd meg az ellenfél csapatot: ők a román versenyzők!


Eljött az Exatlon Hungary történetének egyik legkülönlegesebb küzdelme. A Bajnokok és a Kihívók ma este az extrém sport-reality román csapata ellen szállnak harcba. Ez nem egy átlagos küzdelem lesz, hiszen itt az egész országot képviselik majd a magyar játékosok. Az ellenfél csapat versenyzői között van MMA harcos, kézilabdázó, atléta, karate bajnok, személyi edző, táncos, rendőr és modell is. Ismerd meg Őket:

Andreea Mihaela Zaragiu:

A Bajnokok csapatát erősíti. Már 5 éves kora óta sportol, teniszezett és kosárlabdázott, ám végül a harcművészetekben találta meg az útját. 32 éves többszörös országos, Európa-  és világbajnok kempos. Pekingi küzdősport világbajnokságon 5. helyezést ért el.

Andreea-Mihaela-Zaragiu-770x433-c.jpg

Catalina Seicaru:

A Bajnokok csapatát erősíti. 24 éves modell, aki edzőteremben küzd a tökéletes alakért. Az Exatlonban be szeretné bizonyítani, hogy a szépsége mögött egy sportos és kitartó nő áll.

Catalina-Seicaru-770x433-c.jpg

Diana Pivniceru:

A Bajnokok csapatának tagja, 30 éves atléta. Tagja a nemzeti válogatottnak. Grand Prix bajnok lett 2013-ban. 800 méteren országos bajnoki második, 1500 méteren harmadik  helyezett lett 2006-ban. 

Diana-Pivniceru-770x433-c.jpg

AMI:

A Bajnokok csapatának tagja, aki 12 évig tanult hegedülni, sikeres énekesnő. Több zenei díjat is nyert Romániában. 

04_-Ami-770x433-c.jpg

Andreea Arsine:

A Bajnokok csapatának 30 éves atlétája. Románia egyik legsikeresebb sportolója. A 2016-os riói olimpián 20 kilométeres gyaloglásban képviselte hazáját. Többszörös országos, Európa-  és világbajnok kempos.

02_-Andreea-Arsine-770x433-c.jpg

Mario Fresh: 

A Bajnokok csapatának tagja. 6 éves korában a zene lett a szenvedélye, azóta sikeres énekes lett belőle, rengeteg díjat nyert. Gyerekként judózott, manapság edzőterembe jár.

01_-Mario-Fresh-770x433-c.jpg

 Ciprian Maris:

A 27 éves profi MMA harcos, a Bajnokok csapatának tagja. 11 éves kora óta sportol. Háromszoros kempo világbajnok és kétszeres MMA világbajnok. 

Ciprian-Maris-770x433-c.jpg

Ion Surdu:

A 23 éves MMA harcos a Bajnokok csapatának tagja. 16 éves korában kezdett focizni, később kosarazott, röplabdázott és kézilabdázott is, de örök szerelme az MMA lett. Többször nyert bajnoki öveket ebben a sportágban.  

Ion-Surdu-770x433-c.jpg

Costin Gheorghe:

A 30 éves labdarúgó a Bajnokokat erősíti. 9 éves korától 20 éves koráig profi szinten focizott, ez idő alatt számos román futballklubban játszott.

Costin-Gheorghe-1-770x433-c.jpg

Andrei Nicusor Botoaca:

Édesapja hatására kezdett el motorversenyezni 5 éves korában.  A Bajnokok csapatát erősíti. Többszörös nemzeti bajnok. Szereti a kalandokat és szeret kockáztatni. 

Andrei-Nicusor-Botoaca-770x433-c.jpg

Andrei Angelescu:

A 24 éves motorversenyző, a Kihívók csapatának tagja. Háromszor elnyerte az év legjobb sportolója díjat (2013, 2014, 2018). Többszörös román bajnok motorversenyző. 

Andrei-Angelescu-770x433-c.jpg

Ovidiu Jimborean:

A Kihívók csapatának határozott tagja, aki pontosan tudja, hogy mit akar. Gyerekkora óta komolyan veszi a sportot, nagyon céltudatos. MMA harcos, de brazil jujitsu és kempo sportágakban is nyert rangos versenyeket.

Ovidiu-Jimborean-770x433-c.jpg

Mihai Berar: 

Míg a nap egyik felében külügyminisztériumban dolgozik, a nap másik felében harcművészeteknek hódol. Még fiatal volt, mikor belekóstolt a karate, kempo, kick boksz, boksz és judo világába. A Kihívók közé tartozik.

Mihai-Berar-770x433-c.jpg

Alexandru Stoica:

A Kihívók versenyzőjének 11 éves kora óta a kajak-kenu a szenvedélye, jelenleg fitneszoktató.

Alexandru-Stoica-770x433-c.jpg

Ana Maria Stamen:

5 éves volt, mikor elkezdte a tornát. Később a balett és a klasszikus tánc szerelmese lett. Jelenleg is táncos, fontosnak tartja a pozitív energiák áramlását.

Ana-Maria-Stamen-770x433-c.jpg


Ana Popescu: 

Karateoktató, 7 éves volt, amikor elkezdett sportolni. Már 11 évesen Európa-bajnok volt, 5 aranymedált és számos más díjat is bezsebelt. Az élteti, ha feszegetheti a határait - a Kihívók csapatában most van erre lehetősége.

Ana-Popescu-770x433-c.jpg

Irina Postolea:

Judo oktató, még az általános iskolában kezdte ezt a sportot. Nem csak tanítja és felkészíti versenyekre a tanítványait, hanem ő maga is szívesen megméretteti  magát. Kihívóként most az Exatlonban harcol.

Irina-Postolea-770x433-c.jpg

Gabriel Nedelcu:

A Kihívók versenyzője a való életben táncos, ebből adódó dinamizmusát tartja titkos fegyverének a versenyben.

Gabriel-Nedelcu-770x433-c.jpg

Nicoleta Lunca:

9 éven át profi kézilabdázó, 3 évig pedig profi futballjátékos volt. Hiszi, hogy az Exatlon még jobban megedzi - erre a Kihívók csapatában van lehetősége.

Nicoleta-Lunca-770x433-c.jpg

Ana Maria Cazan:

22 éves atléta, a Kihívók csapatából. Számos atlétika versenyen vett részt, ahol sorra nyerte az érmeket. 4 éves kora óta sportol.

Ana-Maria-Cazan-770x433-c.jpg


Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. január 15. 11:14Kapcsolódó anyagok
Medál játékkal folytatódik a küzdelem az Exatlon Hungary-ben. A védettséget jelentő kincsért mindent bele kell adniuk a versenyzőknek. De minden... tovább
A Végjátékban dőlt el, hogy melyik csapatnak kell delegálnia két versenyzőt a holnapi Párbajba. Nézd vissza a teljes adást, melyből kiderül, ki a... tovább
Csalódottan tértek vissza a Kihívók a Villába. Dorka és Ági elmondták, számítottak arra, hogy ők fognak párbajozni. Dorka őszintén vallott... tovább
Egy hosszú és fárasztó nap után megkönnyebülten tértek vissza a Táborba a Bajnokok. Nevetve beszélték ki a nap történéseit.  tovább
Mivel a Kihívók vesztették el a Végjátékot, így eldőlt, hogy közülük kerülnek ki a párbajozók. A héten a legerősebb statisztikájú játékos... tovább
Hihetetlen izgalmak az Exatlon Hungary pályáin. A végső összecsapás következett. A mindent eldöntő futamban Reni és Miki Dorkával és Petivel küzdött meg.  tovább
Meccslabdájuk van a Bajnokoknak.  Sikerült megszerezniük a végső pontot vagy a Kihívók nem engedték olyan könnyen a győzelmet? tovább
Mint az oroszlánok úgy küzdenek az Exatlon Hungary versenyzői. Hogy ki nyerte a futamot, azt a videóból megtudhatod!  tovább
Az izgalom a tetőfokára hágott az Exatlon Hungary Végjátékának Döntőjében.  tovább
Most a lányok kezdték meg az összecsapást. Hihetetlen iramban ugrott ki a rajtból Timi és Dorka. De vajon most a Bajnokok vagy a Kihívók párosa diadalmaskodott? tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS