Mindent elsöprő győzelemmel indult az Exatlon Hungary harmadik hete


Újabb hét, újabb kihívások: Az Exatlon Hungary még elképesztőbb kihívásokkal várta a versenyzőket a harmadik hét első napján.

Izgalmas héten vannak túl a csapatok, hiszen a Bajnokok nemrég beköltözhettek a Villába, ám nem sokkal később búcsúzniuk kellett csapattársuktól, Bereczki Krisztiántól. Természetesen a Kihívók sem unatkoztak, hiszen azonkívül, hogy a fényűző körülményeket a Táborra kellett cserélniük, még egy nem várt baleset is történt Görgey Petrával. Ám még semmi sincs veszve, hiszen ma este újra a Villába kerülés volt a tét, a legügyesebb és legerősebb csapat a nap végén birtokba vehette a luxuslakot!

A Kihívók ébredés után nem sokkal máris azt latoglatták, hogy vajon a pénteki adásban kinek kellett távoznia a Bajnokok közül...

A Bajnokok Bereczki Krisztián elvesztése után úgy érzik, kissé át kell gondolniuk a hozzáállásukat a versenyhez. Ennek kapcsán nyilatkozott Gelencsér Tímea is, aki elárulta, miért viselte meg őt annyira, hogy újabb társuktól kellett elbúcsúzniuk.

Palásti Ágnes büszke arra, hogy az elmúlt napokban Bán Norbi és Mischinger Péter félretették a köztük lévő nézeteltéréseket és maximálisan a versenyre koncentráltak. Ági a 11. nap reggelén azt is elárulta, hogy bízik abban, hogy a harmadik héten már nem azzal kell majd fogalkozniuk, hogy a két fiú között békét teremtsenek.
 

Gyarmati Panka úgy érzi, fordulóponthoz érkezett a verseny, szerinte a Kihívók sikerszériája már nem tart sokáig, ám a többiek szerint nem árt vigyázni, és mindent megtenni azért, hogy visszatérhessenek a Villába a 11. nap végén. 

A Kihívók különleges ajándékot készítettek a Táborban a Bajnokok számára, hiszen úgy érzik, este ők már a Villában alszanak... 

A Villáért folytatott harcban elsőként Fodor Rajmund és Rozs Gergely mérkőzött meg egymással. 

Óriási csatát vívott egymással Rákóczi Renáta és Palásti Ágnes az Exatlon Hungary 11. adásának első női futamában. 

Ezúttal Ungvári Miklóson és Bán Norberten volt a sor, hogy összemérjék erejüket a nem mindennapi pályán. Hogy kinek sikerült végül pontot szereznie a csapatának, az kiderül a videóból! 

Egyenlítenek a Kihívók? Vagy újabb pontot szereznek a Bajnokok? Nézd meg Gelencsér Tímea és Salander Dorina futamát, és kiderül! 

Elképesztően izgalmas futam során csapott össze egymással Dombi Rudolf és Kása András az Exatlon Hungary 11. adásában. Ha kíváncsi vagy, kinek sikerült végül győznie, kattints, és nézd meg a videót! 

Az első kiválasztási kör utolsó futamában Gyarmati Panka és Szabó-Thomka párbaja következett. Az összecsapás hihetetlenül szoros volt, de vajon sikerült a Bajnokok csapatának tovább növelnie az előnyét? 

Az előző futamok során komoly előnyhöz jutottak a Bajnokok, de még semmi sem volt eldöntve. A második kör első futamában Mischinger Péteren volt a sor, hogy legyőzze Dombi Rudolfot és pontot szerezzen a Kihívóknak.

Rákóczi Renáta és Salander Dorina hatalmas elszántsággal indultak neki az Exatlon Hungary futamának, hogy pontot szerezhessenek a csapatuknak. 

A Bajnokok elképesztő előnybe kerültek a játék során, de a Kihívók még nem adták fel! A következő futamban Fodor Rajmund és Bán Norbert csaptak össze egymással.


Fej-fej melletti, hihetetlenül szoros küzdelemben mérkőzött meg egymással Gelencsér Tímea és Palásti Ágnes. Hogy végül melyik csapat gazdagodott újabb ponttal, az kiderül a videóból! 

Vajon eldől-e a meccs ebben a kiválasztási körben? Nézd meg Ungvári Miklós és Rozs Gergely összecsapását, és kiderül! 

Görgey Petra elsőként mérette meg magát az Exatlon Hungary 11. adásában, a rendkívül izgalmas futamban pedig ellenfele Gyarmati Panka volt. 

Dombi Rudolfon és Bán Norberten volt a sor, hogy a következő futam során összemérjék erejüket. 

A Kihívók nagyon felszívták magukat, egyre jönnek fel a versenyben... Ha kíváncsi vagy, hogyan alakult Rákóczi Renáta és Görgey Petra párbaja, kattints, és nézd meg a videót! 

Már másodjára mérte össze erejét és ügyességét Ungvári Miklós és Rozs Gergely az Exatlon Hungary 11. napján. Vajon sikerült Ungvárinak visszavágnia Rozsnak? A videóból kiderül! 

Kezdetben még csak könyörgött csapattársainak Rozs Gergely, hogy hozzák be a lemaradást a Bajnokokkal szemben, aztán már egyenesen "leordította" Kása Andrást... 

A tét hatalmas: a Bajnokok vezettek, de a Kihívók még nem adták fel, így most Gelencsér Tímeán és Szabó-Thomka Hannán volt a sor, hogy pontot szerezzenek a csapatuknak, sőt ha a Bajnokok nyernek, a verseny véget ér! 

A Kihívók vereséget szenvedtek a Bajnokokkal szemben az Exatlon Hungary 11. napján, amit Bán Norbi nem bírt szó nélkül hagyni, sőt össze is szólalkozott néhány csapattársával. Hogy miért lett ingerült Norbi, a videóból kiderül, ahogy az is, ki vígasztalta Szabó-Thomka Hannát a kudarc után... 

Szabó-Thomka Hanna kétségbeesve fordult csapattársaihoz azután, hogy elvesztették a harcot a Bajnokokkal szemben. A videóból kiderül, miért érzi úgy Hanna, hogy egyéniben sokkal jobb eredményekre képes... 

Az Exatlon Hungary 11. versenynapjának végén Palik László elárulta a versenyzőknek, hogy a következő napon a Román exatlonistákkal kell majd összemérniük erejüket Magyarországot képviselve. Nézd meg, hogyan fogadták a műsorvezető bejelentését a Bajnokok és a Kihívók, akik a következő adásban egy csapatként küzdenek majd a győzelemért! 

Ismét a Bajnokok nyertek, így maradhattak a Villában. Ebben a fordulóban egy teljesen új taktikát vetettek be, ami jónak bizonyult. Ezek után elindul náluk a sikerszéria? 

A Kihívók szerint lesznek ennél fontosabb csaták is, de Bán Norbi nem enged: neki ez volt a legfontosabb, hiszen a Villa és a jó étel volt a tét. Ez okozott némi feszült helyzetet a csapatnak. 

Sikeres futamok, győztes fordulók után most vesztettek a Kihívók. Megtörten kullogtak vissza a Táborba. Míg Kása András szerint megtették a tőlük telhetőt, Bán Norbert egy nagyon rossz ómen miatt aggódott. 

Szabó-Thomka Hannát Rozs Gergely tudja megvigasztalni, ám korántsem ennyi van csak köztük. A Kihívók egyik legerősebb női játékosa mást is mondott Gergőhöz fűződő viszonyáról. 

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. január 14. 20:52

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívókKapcsolódó anyagok
Az Exatlon Hungary Bajnokának a műsor előtt sem voltak eseménytelenek a napjai, ám most még inkább szoros a napirendje. A TV2.hu stábtagjai végig ott... tovább
Hihetetlen hangulatban telt a hétvégi Exatlon Hungary közönségtalálkozó. Az exatlonisták elmondták, mennyire fontos volt számukra ez a nap, illetve... tovább
Május 26-án került megrendezésre az Exatlon Hungary közönségtalálkozó, ahol rengeteg Bajnok és Kihívó tette tiszteletét. Mi végig ott voltunk... tovább
Az Exatlon Hungary győztese, Huszti Kata betekintést engedett mindennapjaiba. A verseny óta gyökeresen megváltozott az élete, de a műsor előtti... tovább
Valamennyi Bajnok és Kihívó kilátogatott a  hétvégén megrendezett kick-box világkupára, ugyanis Jóni Máté, Murvai Lívia és Rákóczi Reni is... tovább
Az Exatlon Hungary legjobb férfi Kihívója bevezette a TV2.hu stábját a gladiátor küzdelmek rejtelmeibe. Vestator elmesélte, mikor kezdődött és... tovább
Éld át újra az Exatlon Hungary győztesének, Huszti Katának a legemlékezetesebb pillanatait! tovább
Több hónapos emberfeletti küzdelem után kiderült, ki az Exatlon Hungary abszolút győztese. A 2019-es verseny Bajnoka, a 20 millió forint és a trófea... tovább
Esztergályos Patrik lett az Exatlon Hungary ezüstérmes versenyzője. A Bajnok nem sajnálja Huszti Katától a fődíjat és nagyon örül, hogy a... tovább
Elérkezett Huszti Kata és az Exatlon Hungary legutolsó futama! Vajon Kata hogyan teljesített a pályán? tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS