Bereczki Krisztiánnak véget ért a dominikai álom


Rendkívüli volt az Exatlon Hungary pénteki adása. A Kihívók közül Görgey Petra lesérült, Bereczki Krisztiánnak pedig a nyárból a télbe kellett hazajönnie.

 Az Exatlon Hungary 10. adásának tétje, hogy melyik csapat veszít el egy versenyzőt, és ki utazik haza. Az előző nap vesztes csapata, azaz a Bajnokok nehezítést kapnak a pályán a Kihívóktól. A Kihívók ezzel a lehetőséggel csak az első kiválasztási körben élhetnek, viszont ott 3 alkalommal. A csapatverseny 10 nyert pontig megy, aki előbb gyűjti be a 10 győzelmet, biztonságba tudhatja magát.

Kása András szerint a Kihívók fölényesen vezetnek a Bajnokok ellen, de ez sem ad okot, hogy elkényelmesedjenek.

A Bajnokok, abban reménykednek, hogy nem közülük fog hazamenni valaki, és ezért meg is tesznek majd mindent a pályán. Gelencsér Tímea gyomorgörccsel kelt fel reggel, izgul, hogy miként fog végződni a nap, de ez a stressz még jobban motiválja őt.

Bán Norbinak az éjszaka melege volt, Mischinger Péter pedig fázott. Nem is kellett több, hogy egy újabb konfliktus legyen kibontakozóban.

Bereczki Krisztiánnak jó megérzései vannak, úgy látja, hogy csapatának tartania kell az eddigi stratégiát, és akkor újra győzedelmeskedni fognak a Kihívók felett.

Első kiválasztási körben kiválasztották a Bajnokok és a Kihívók a másik csapatából, hogy kivel szeretnének megküzdeni először.

A 10. adás első párosa Miklós és Gergely fej-fej mellett haladt, de vajon ki szerzi meg csapatának az első pontot?

Eddig 1-0-ra vezetnek a Kihívók, Renátán múlik, hogy Petrával szemben tud-e egyenlíteni. A Kihívó a megmérettetés elején úgy döntött, hogy az egyik nehezítést elhasználja, így Renátának még több teljesítendő feladata lesz a pályán. De sajnos ez a futam az akadályokon kívül más meglepetéseket is tartogat…

Rajmund egy hajszállal vezetett Norbival szemben a pálya elején, viszont az ügyességi feladatnál lehet fordul a kocka.

Nehéz helyzetbe került Gelencsér Timi, ugyanis egy akadállyal több várta őt a pályán. Vajon sikerül neki leküzdenie a hátrányt?

Nagyon elhúztak a Kihívók, most Dombi Rudolfon a világ szeme.

Ági élt a lehetőséggel, és elhasználta az utolsó nehezítést Pankával szemben, így a Bajnoknak plusz egy akadályt kellett teljesítenie.

Nem volt könnyű sem Péter, sem Krisztián számára a pálya, de egyikük végig vezetett…

Miklóst és Andrást csak centiméterek választották el egymástól, szinte szinkronban haladt egymás mellett a Bajnok és a Kihívó.

Eddig 7-1-re vezetnek a Kihívók. Hannán múlik, hogy tud-e szépíteni Pankával szemben.

Rudolf komolyan vette csapata lemaradását, ez meglátszott a pályán nyújtott teljesítményén is. Péternek nem volt könnyű dolga…

Ági egy ideig vezetett, de figyelmetlensége miatt Tímea be tudta hozni lemaradását. Nézd meg az izgalmas küzdelmet!

Ha ebben a körben Gergely pontot szerez Rajmund ellen, akkor eldőlt, hogy a Bajnokok fognak egymással párbajozni. A tét a versenyben maradás.

Kiütéses győzelemmel nyertek a Kihívók, de a pillanatot nem csak az eredmény szépítette meg, ugyanis Petra visszatért a csapatához. A balesetet szenvedett Kihívó most már jól van a kitűnő orvosi ellátásnak köszönhetően.

A Bajnokok közül a legrosszabb statisztákával rendelkező versenyző Fodor Rajmund lett, így neki kellett párbajozni. Ellenfelét pedig a legjobb teljesítményt nyújtó Rákoczi Renáta választotta meg.

Második alkalommal is a Bajnokok közül kerültek ki a párbaj résztvevői. Egy utolsó megbeszélést tartottak a csata előtt, utoljára voltak így heten.

Diadalittasan tértek vissza a Táborba a Kihívók. A csapatot összehozta Petra esete, és végtelenül büszkék társuk kitartására.

Nehéz döntés előtt állt Renáta, akinek meg kellett választania saját csapatából Rajmund ellenfelét. Társai próbálták ellátni pár jó tanáccsal…

Renáta úgy döntött, hogy a párbajban Fodor Rajmund ellenfele Bereczki Krisztián lesz.

49708707_2284782085133118_8082614188867846144_n.jpg

Lelkileg sincs könnyű dolga Krisztiánnak és Rajmundnak, ugyanis egy csapatba tartoznak, mégis egymás ellen kell küzdeniük. Az összecsapásért nézd meg a videót!

1-0 az állás Rajmund javára, vajon Krisztián tud szépíteni?

Egyenlített Krisztián az előző körben, továbbra is fáradhatatlanul küzd mind a két Bajnok…

Tovább fokozódik az izgalom, nem adja magát könnyen egyik Bajnok sem.

Döntőmeccsben dől el, hogy kinek kell elhagynia az Exatlon Hungary-t.

Bereczki Krisztiánnak kell búcsúznia a versenytől és csapatától. Nézd meg a legszebb pillanatait!

_MGL6517.JPG

Ha kíváncsi vagy az adás legjobb pillanataira, ne felejtsd el megnézni a galériánkat sem!

 Nézd vissza az Exatlon Hungary 10. adását!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. január 11. 21:10

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   Bereczki Krisztián   dombi rudolf   fodor rajmund   ungvári miklós   gelencsér tímea   rákóczi renáta   bán norbert   kása andrás   mischinger péter   rozs gergely   görgey petra   palásti ágnes   salander dorina   szabó-thomka hanna   gyarmati panka   exatlon hungary teljes adásKapcsolódó anyagok
A Bajnokok jelentős vereséget szenvedtek a Jutalomjáték során, hiszen 10:3-ra kikaptak a Kihívóktól. Az okokról Dombi Rudolf mesélt bővebben,... tovább
A Kihívók nyerték a keddi Jutalomjátékot, ám Szabó-Thomka Hanna öröme nem volt felhőtlen, hiszen a jutalmak között volt egy olyan, amitől... tovább
Mischinger Péter elmesélte élményeit a mai verseny után Palik Lászlónak. Hogy mi tette fel neki az i-re a pontot és miért haragudott Patrikra, azt a... tovább
Meccslabdája van a kékeknek. Péter tudta hozni a győztes pontot vagy Patrik megakadályozta ebben? A videóból kiderül!  tovább
A csillagért harcolnak a versenyzők, amik értékes jutalmat rejtenek. Livin és Katán volt a sor, hogy pontot hozzanak.  tovább
A harc Máté és Peti párviadalával folytatódott. tovább
Vajon még feltudnak zárkózni a Bajnokok?  tovább
Patrik Jodi ellen próbálta megállítani a Kihívók előremenetelését. Sikerült neki?  tovább
Pokolian éles a küzdelem. Livi és Hanna párharca következett. Vajon ki hozta a meccset?  tovább
Rudi és Peti ádáz küzdelemben csaptak össze egymással. Ki szerezte a pontot?  tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS