Bereczki Krisztiánnak véget ért a dominikai álom


Rendkívüli volt az Exatlon Hungary pénteki adása. A Kihívók közül Görgey Petra lesérült, Bereczki Krisztiánnak pedig a nyárból a télbe kellett hazajönnie.

 Az Exatlon Hungary 10. adásának tétje, hogy melyik csapat veszít el egy versenyzőt, és ki utazik haza. Az előző nap vesztes csapata, azaz a Bajnokok nehezítést kapnak a pályán a Kihívóktól. A Kihívók ezzel a lehetőséggel csak az első kiválasztási körben élhetnek, viszont ott 3 alkalommal. A csapatverseny 10 nyert pontig megy, aki előbb gyűjti be a 10 győzelmet, biztonságba tudhatja magát.

Kása András szerint a Kihívók fölényesen vezetnek a Bajnokok ellen, de ez sem ad okot, hogy elkényelmesedjenek.

A Bajnokok, abban reménykednek, hogy nem közülük fog hazamenni valaki, és ezért meg is tesznek majd mindent a pályán. Gelencsér Tímea gyomorgörccsel kelt fel reggel, izgul, hogy miként fog végződni a nap, de ez a stressz még jobban motiválja őt.

Bán Norbinak az éjszaka melege volt, Mischinger Péter pedig fázott. Nem is kellett több, hogy egy újabb konfliktus legyen kibontakozóban.

Bereczki Krisztiánnak jó megérzései vannak, úgy látja, hogy csapatának tartania kell az eddigi stratégiát, és akkor újra győzedelmeskedni fognak a Kihívók felett.

Első kiválasztási körben kiválasztották a Bajnokok és a Kihívók a másik csapatából, hogy kivel szeretnének megküzdeni először.

A 10. adás első párosa Miklós és Gergely fej-fej mellett haladt, de vajon ki szerzi meg csapatának az első pontot?

Eddig 1-0-ra vezetnek a Kihívók, Renátán múlik, hogy Petrával szemben tud-e egyenlíteni. A Kihívó a megmérettetés elején úgy döntött, hogy az egyik nehezítést elhasználja, így Renátának még több teljesítendő feladata lesz a pályán. De sajnos ez a futam az akadályokon kívül más meglepetéseket is tartogat…

Rajmund egy hajszállal vezetett Norbival szemben a pálya elején, viszont az ügyességi feladatnál lehet fordul a kocka.

Nehéz helyzetbe került Gelencsér Timi, ugyanis egy akadállyal több várta őt a pályán. Vajon sikerül neki leküzdenie a hátrányt?

Nagyon elhúztak a Kihívók, most Dombi Rudolfon a világ szeme.

Ági élt a lehetőséggel, és elhasználta az utolsó nehezítést Pankával szemben, így a Bajnoknak plusz egy akadályt kellett teljesítenie.

Nem volt könnyű sem Péter, sem Krisztián számára a pálya, de egyikük végig vezetett…

Miklóst és Andrást csak centiméterek választották el egymástól, szinte szinkronban haladt egymás mellett a Bajnok és a Kihívó.

Eddig 7-1-re vezetnek a Kihívók. Hannán múlik, hogy tud-e szépíteni Pankával szemben.

Rudolf komolyan vette csapata lemaradását, ez meglátszott a pályán nyújtott teljesítményén is. Péternek nem volt könnyű dolga…

Ági egy ideig vezetett, de figyelmetlensége miatt Tímea be tudta hozni lemaradását. Nézd meg az izgalmas küzdelmet!

Ha ebben a körben Gergely pontot szerez Rajmund ellen, akkor eldőlt, hogy a Bajnokok fognak egymással párbajozni. A tét a versenyben maradás.

Kiütéses győzelemmel nyertek a Kihívók, de a pillanatot nem csak az eredmény szépítette meg, ugyanis Petra visszatért a csapatához. A balesetet szenvedett Kihívó most már jól van a kitűnő orvosi ellátásnak köszönhetően.

A Bajnokok közül a legrosszabb statisztákával rendelkező versenyző Fodor Rajmund lett, így neki kellett párbajozni. Ellenfelét pedig a legjobb teljesítményt nyújtó Rákoczi Renáta választotta meg.

Második alkalommal is a Bajnokok közül kerültek ki a párbaj résztvevői. Egy utolsó megbeszélést tartottak a csata előtt, utoljára voltak így heten.

Diadalittasan tértek vissza a Táborba a Kihívók. A csapatot összehozta Petra esete, és végtelenül büszkék társuk kitartására.

Nehéz döntés előtt állt Renáta, akinek meg kellett választania saját csapatából Rajmund ellenfelét. Társai próbálták ellátni pár jó tanáccsal…

Renáta úgy döntött, hogy a párbajban Fodor Rajmund ellenfele Bereczki Krisztián lesz.

49708707_2284782085133118_8082614188867846144_n.jpg

Lelkileg sincs könnyű dolga Krisztiánnak és Rajmundnak, ugyanis egy csapatba tartoznak, mégis egymás ellen kell küzdeniük. Az összecsapásért nézd meg a videót!

1-0 az állás Rajmund javára, vajon Krisztián tud szépíteni?

Egyenlített Krisztián az előző körben, továbbra is fáradhatatlanul küzd mind a két Bajnok…

Tovább fokozódik az izgalom, nem adja magát könnyen egyik Bajnok sem.

Döntőmeccsben dől el, hogy kinek kell elhagynia az Exatlon Hungary-t.

Bereczki Krisztiánnak kell búcsúznia a versenytől és csapatától. Nézd meg a legszebb pillanatait!

_MGL6517.JPG

Ha kíváncsi vagy az adás legjobb pillanataira, ne felejtsd el megnézni a galériánkat sem!

 Nézd vissza az Exatlon Hungary 10. adását!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. január 11. 21:10

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   Bereczki Krisztián   dombi rudolf   fodor rajmund   ungvári miklós   gelencsér tímea   rákóczi renáta   bán norbert   kása andrás   mischinger péter   rozs gergely   görgey petra   palásti ágnes   salander dorina   szabó-thomka hanna   gyarmati panka   exatlon hungary teljes adásKapcsolódó anyagok
Itt a vége: Kiderült, hogy ki lett a több hónapos kemény versengés abszolút győztese. A teljes adásból megtudhatod, hogy ki emelhette magasba a... tovább
Éld át újra az Exatlon Hungary győztesének, Huszti Katának a legemlékezetesebb pillanatait! tovább
Több hónapos emberfeletti küzdelem után kiderült, ki az Exatlon Hungary abszolút győztese. A 2019-es verseny Bajnoka, a 20 millió forint és a trófea... tovább
Esztergályos Patrik lett az Exatlon Hungary ezüstérmes versenyzője. A Bajnok nem sajnálja Huszti Katától a fődíjat és nagyon örül, hogy a... tovább
Elérkezett Huszti Kata és az Exatlon Hungary legutolsó futama! Vajon Kata hogyan teljesített a pályán? tovább
Esztergályos Patrik rengeteg szép pillanattal lett gazdagabb az Exatlon Hungary alatt, ezeket gyűjtöttük össze egy videóba. Idézd fel őket! tovább
Esztergályos Patrik minden erejét beleadta az utolsó futamába! tovább
Nincs megállás: Huszti Kata elképesztő erővel lendült neki a harmadik pályának! tovább
Esztergályos Patrik kezdte a kört a harmadik pályán! Vajon sikerült megdöntenie Mischinger Péter idejét? tovább
Mielőtt elérkezett volna a mindent eldöntő, végső összecsapás ideje Palik László még egy utolsó lehetőséget adott Esztergályos Patriknak és... tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS