Elképesztő küzdelem után óriási előnyhöz jutottak a Kihívók


Folytatódott a küzdelem! Az Exatlon Hungary kilencedik adásában hatalmas volt a tét: a győztes csapat ugyanis a másnapi kieséses versenyben nehezítést tehet majd ellenfele pályájába, így megnehezítve azok dolgát…

A Bajnokok a tegnapi adásban először arattak győzelmet, így nem meglepő, hogy fantasztikusan indult a reggelük a Villában, ahol bőséges reggeli várta őket ébredés után…

Már a reggeli közben beindult a taktikázás a Bajnokok csapat lányai közt. Elárulták titkukat, hogy mi alapján fogják kiválasztani az ellenfeleiket.


A Villabeli jólét után nagyon nehezen viselik a Kihívók a Tábori körülményeket. Mischinger Péter szerette volna kicsit feldobni este a hangulatot, ám ez nem igazán jött össze neki. Nem csak megfenyegette őt Bán Norbi, még egy ordenáré vita is kirobbant.


A fiúk egyre többet és durvábban esnek egymásnak. Emiatt komoly aggodalmak gyötrik a lányokat, aminek Palásti Ágnes adott hangot.


Bán Norbert és Mischinger Péter között húzódó konfliktus nem csillapodik, sőt, új szintre lépett. Norbi szerint már direkt hergeli őt Peti, a rosszabbik énjét akarja kihozni belőle. Így akarja kiejteni őt a játékból?
Mischinger Péter belegázolt Bereczki Krisztián lelkivilágába, aki csak azért nem ment neki a Kihívók csapatának tagjának, mert sportoló lévén intelligensen akarta kezelni a helyzetet. Erről mondta el kíméletlen véleményét a kilencedik napi verseny előtt.


Fodor Rajmund és Kása András nyitották meg a fordulót, ám már az első néhány méteren nagy hibát vétett a Bajnokok csapatának tagja. Sikerül visszahoznia a baki által okozott hátrányt?

A forduló első női futama Timi és Hanna közt zajlott. Még csak egy ponttal vezetnek a Kihívók. Timinek sikerül felhoznia a hajszálnyi lemaradást?


Ungvári Miklós és Rozs Gergely párharca következett. A Kihívóknál van az előny, de vajon tudnak szépíteni a Bajnokok?

A mai nap eredménye nagyon nagy befolyással van a holnapi napra, így most Rákóczi Renátán és Görgey Petrán a világ szeme!

A Tábor megerősítette a Kihívókat? Az első kör utolsó kiválasztási futamában Dombi Rudolf és Mischinger Péter küzdött meg egymással, Bán Norbi pedig a pálya széléről szurkolt Mischinger Péternek.

A folytatásban Gyarmati Panka és Salander Dorina futama következett, amely elképesztően szoros volt!

Óriási küzdelem volt, váratlan fordulatok tarkították Ungvári Miklós és Mischinger Péter csatáját. A gladiátor kétszer is súlyos hibát vétett. Ezen elúszik, és szépíthetnek a Bajnokok? Vagy be tudja hozni a lemaradást? A videóból kiderül!

Rákóczi Renáta és Palásti Ágnes fej-fej mellett haladt az egész futam alatt, így szinte az utolsó labda döntött arról, hogy végül melyikük örülhetett a győzelemnek!

A Bajnokok csapata megtáltosodott, ám Dombi Rudolf és Kása András csatáján még nagyok sok múlt…

Az előző körben Gyarmati Panka állította meg a Kihívók előretörését, most vajon le tudja győzni Görgey Petrát?

Fodor Rajmund és Rozs Gergely összecsapása különösen fontos volt, hiszen az állás éppen döntetlenre állt.

Ez nem semmi! Szédületes futam során mérte össze erejét Gelencsér Tímea és Salander Dorina az Exatlon Hungary kilencedik adásában!

Ungvári Miklós Kása Andrással mérkőzött meg a második körben. Ha kíváncsi vagy, hogy a futam végén ki örülhetett, akkor kattints, és nézd meg a videót!

Az előző összecsapás során Palásti Ágnessel szemben Rákóczi Renáta nyert. A visszavágón esély nyílt arra, hogy Ági revansot vegyen Renin!

Óriási tempóval indult Dombi Rudolf és Mischinger Péter futama, de hogy kitartott-e a lendület a csata végéig, az kiderül a videóból!

Elképesztően szoros volt az állás a Gyarmati Panka és Szabó-Thomka Hanna között, szinte alig lehetett követni azt, hogy ki vezet éppen.

Már csupán Fodor Rajmund és Rozs Gergely párbaja volt hátra a kilencedik adásban. A tét óriási volt, hiszen a győztes csapat óriási előnyhöz jut azzal, ha megnyeri a napi versenyt.

A nap végén elképesztően szoros küzdelem során győztek a Kihívók! Kiváltságuk az, hogy a pénteki kieséses versenyben megnehezíthetik majd a Bajnokok pályáját. Az eredményhirdetés során még Palik László is elismerését fejezte ki Mischinger Péternek és Bán Norbertnek azért, amiért félre tudták tenni a köztük lévő feszültséget, ennek köszönhetően pedig csak a versenyre tudtak koncentrálni.


A Kihívók nem csupán győzelmük miatt örülhettek, hiszen úgy tűnik, hogy Bán Norbert és Mischinger Péter végre megbékéltek egymással. Hogy hogyan vélekedik a helyzetről a két versenyző, kiderül a videóból!


Szabó-Thomka Hanna Dominikán ünnepelte születésnapját, melyet csapattársai természetesen nem hagyhattak figyelmen kívül, sőt még egy nem mindennapi tortával is meglepték a lányt!
A Bajnokok vereséget szenvedtek a kilencedik adásban, helyzetüket pedig a Villában értékelték a verseny után. Kiderült, hogyan gondolják a jövőt, valamint az is, miért gondolja azt Ungvári Miklós, hogy a pénteki adás során ő fog majd kiesni...

Nézd vissza a teljes adást!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. január 10. 10:17

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   Bereczki Krisztián   dombi rudolf   fodor rajmund   ungvári miklós   gelencsér tímea   rákóczi renáta   bán norbert   kása andrás   mischinger péter   rozs gergely   görgey petra   palásti ágnes   salander dorina   szabó-thomka hanna   gyarmati pankaKapcsolódó anyagok
Mórádi Zsolt egy apró balesetet szenvedett a futam során, vérző fejjel hagyta abba a küzdelmet. Az orvosok azonnal ellátták a sérülését, amely... tovább
Zsolt előnnyel indulhatott Aduval szemben, azonban ez sem volt garancia a győzelemre. tovább
8:5-re vezettek a kékek amikor Dorka és Bogi ádáz harca következett. tovább
A mindenre elszánt Szandi és Dorci futama következett, de pontot csak egyikük szerzett. tovább
Zozo és Zalán eddig tizenkilencszer küzdöttek meg egymással, ebből tízszer Zalán nyert. Vajon milyen izgalmakat tartogatott ez a futam? tovább
Cservenák Alexandra óriási hátrányt szedett be a futam elején, később azonban mégis sikerült győzedelmeskednie ellenfele fölött. A Kihívó nagyon... tovább
Egyenlő volt az állás a csapatok között. A következő futamban Brigi élt az előnyével Alexával szemben. tovább
Dávid előnyből indulhatott Dave-vel szemben. Vajon a Kihívó hátrányból is tudott pontot szerezni? tovább
Megjósolhatatlan volt a Végjáték kimenetele, egyet tudtunk biztosan, hogy Gabi és Viki mindent megtettek azért, hogy pontot szerezzenek. tovább
4:3 volt az állás a Kihívók javára, amikor Zsolt és Adu csatája következett. tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS