Ezt nem bízták a véletlenre, sorsfordító előny a Kihívóknál


További izgalmak, konfliktusok és megpróbáltatások nem csak a pályán, hanem azon kívül is. Így alakult az Exatlon 4. adása.  

Az Exatlon Hungary 4. adásában az a tét, hogy a nyertes csapat 1 pont előnnyel indulhat a másnapi összecsapásban, ahol már a versenyben maradás a cél.

 Mischinger Péter: ˝Úgy gondolom, hogy valóban kezd szétesni a csapat˝

Konfliktus alakult ki a Kihívók csapatán belül. Mischinger Péter elmondta a véleményét, hogy ezt a krízist, miként lehetne orvosolni, mert csak a probléma megoldása után tudnak csapattársaival a győzelemre koncentrálni.

A lányok közül Szabó-Thomka Hanna nyerte meg a harmadik adásban a védelmet nyújtó medált, emiatt igencsak elbízta magát - legalábbis Palásti Ágnes szerint. Mondott mást is Hannáról, és a csapat többi tagjáról is határozott véleménye van.

Nem csak a fiúk, a lányok közt is egyre nő a feszültség a kihívók csapatában. Szabó-Thomka Hanna nincs jó véleménnyel Palásti Ágnesről

A Bajnokok megrendítő dologra lettek figyelmesek, amit szóvá is tettek. A részletekért nézd meg a videót!

Bíznak a Bajnokok a negyedik versenynapban. A nap elején beszélték át, és egyetértettek abban, hogy jó lenne nyerni.

Tovább romlott a csapatszellem? A Kihívók csapatában jelentős a széthúzás. A védettséget jelentő medálokat András és Hanna nyerték meg, de sikerüknek nem minden csapattársuk örült.


Első kiválasztásban a Bajnokok és a Kihívók a másik csapatából választották ki, hogy ki kivel szeretne megmérkőzni.

Figyelmetlen volt és emiatt lemaradt Mischinger Péter, de ezt a futam során behozta. A futam végén Dombi Rudolffal dacolt a szerencse. Egy csavarral zárult a Bajnok és a Kihívó összecsapása.

A Bajnokok egyelőre vezetnek, de vajon Gelencsér Tímea meg tudja tartani az előnyt vagy Salander Dorina egyenlít?

Fodor Rajmund került ki nyertesként az előző napon Norbival szemben, most pedig ismét egy visszavágóban csaptak össze.

Egy darabig szinte szinkronban haladt egymás mellett Renáta és Ágnes. A végén jött a meglepő végkimenetel.

A harmadik versenynapon már küzdött egymással a Bajnok és a Kihívó, akkor Miklós nyert. Ezúttal vajon Gergő kerül ki győztesként?

A futam kezdetekor nagy előnyt szerzett Petra. Viki próbált egyenlíteni, de hogy sikerült-e, azt tudd meg a videóból!

Bereczki Krisztián habozás nélkül ugrott a vízbe, vele szemben Kása András szelte a pályát.

Az Exatlon Hungary 4. adásának második kiválasztásában új felállásban csapnak össze a Bajnokok a Kihívókkal, ahol akár egyenlíthet is a vesztésre álló csapat.

Fej-fej mellett haladt Miki és Péter, majd az utolsó pillanatban az egyik egy hajszállal jobb lett.

Dorina vezetett, de Reninek sikerült beelőznie. Az utolsó feladatnál dőlt el, hogy ki milyen ügyes, ugyanis az nyerhetett.

Kitartóan szurkoltak csapattársaik Rudolfnak és Norbinak. A végén Reni berohant a pályára, hogy miért azt a videóból megtudod.

Először versenyzett egymás ellen Timi és Hanna. A Bajnokok bíztak abban, hogy társuk a pályán legyőzi a Kihívók egyik legjobbját.

Már küzdöttek meg egymással, most újra csatába szállt Rajmund és András. A kérdés az, hogy a forgatókönyv változik-e?

Viki első győzelmét Ágival szemben szerezte meg. Vajon a sikersorozat folytatódik?

A Kihívók töretlen kitartásuknak köszönhetően megnyerték az Exatlon Hungary 4. adásának összecsapását, így ők előnnyel indulnak a másnapi megmérettetésben, ahol a kiesés elkerülése a tét.

Még eggyel több győzelmet zsebelhettek be a Kihívók. A verseny után viszont a pihenés mellett a pletykáé volt a főszerep.

A csapat az okokat kutatta, hogy miért vesztesként kerültek ki a párbajból. A Bajnokok úgy érzik, hogy több koncentrációt kell bele fektetniük a párbajba, és változtatniuk kell a taktikán.

A nap győztes csapata a nap végén játékkal ütötte el az időt, és pihenték ki a nap fáradalmait.

Az újabb győzelem látszólag összehozta a Kihívókat, ám a harmónia nem tartott sokáig…

Legemberibb pillanat: Így vígasztalta Kása András az örjöngő Bán Norbit

A Bajnokok a megmérettetés után letörten tértek vissza szálláshelyükre. Tímea úgy érzi, hogy a bukás után fel fognak állni, és mindent megtesznek, hogy ezek után ők legyenek a jobbak.

Újabb győzelemnek örülhettek a Kihívók, nézd meg felhőtlen ünneplésüket!

Nézd vissza az Exatlon Hungary 4. adását!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. január 5. 21:00

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   Bereczki Krisztián   dombi rudolf   fodor rajmund   ungvári miklós   gelencsér tímea   miló viktória   rákóczi renáta   vass dóra   bán norbert   kása andrás   mischinger péter   rozs gergely   görgey petra   palásti ágnes   salander dorina   szabó-thomka hanna   exatlon hungary teljes adás   Exatlon4Kapcsolódó anyagok
Itt a vége: Kiderült, hogy ki lett a több hónapos kemény versengés abszolút győztese. A teljes adásból megtudhatod, hogy ki emelhette magasba a... tovább
Éld át újra az Exatlon Hungary győztesének, Huszti Katának a legemlékezetesebb pillanatait! tovább
Több hónapos emberfeletti küzdelem után kiderült, ki az Exatlon Hungary abszolút győztese. A 2019-es verseny Bajnoka, a 20 millió forint és a trófea... tovább
Esztergályos Patrik lett az Exatlon Hungary ezüstérmes versenyzője. A Bajnok nem sajnálja Huszti Katától a fődíjat és nagyon örül, hogy a... tovább
Elérkezett Huszti Kata és az Exatlon Hungary legutolsó futama! Vajon Kata hogyan teljesített a pályán? tovább
Esztergályos Patrik rengeteg szép pillanattal lett gazdagabb az Exatlon Hungary alatt, ezeket gyűjtöttük össze egy videóba. Idézd fel őket! tovább
Esztergályos Patrik minden erejét beleadta az utolsó futamába! tovább
Nincs megállás: Huszti Kata elképesztő erővel lendült neki a harmadik pályának! tovább
Esztergályos Patrik kezdte a kört a harmadik pályán! Vajon sikerült megdöntenie Mischinger Péter idejét? tovább
Mielőtt elérkezett volna a mindent eldöntő, végső összecsapás ideje Palik László még egy utolsó lehetőséget adott Esztergályos Patriknak és... tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS