Ez már nem játék: Komoly pénzjutalom volt a tét az Exatlon Hungary második adásában


Az Exatlon Hungary-ben nincs megállás! A verseny még szorosabb küzdelmekkel, valamint még látványosabb futamokkal folytatódott a második napon, sőt az este végén két versenyző 500.000 Ft-os pénzjutalomnak is örülhetett...

Ebben a versenyben bármi megtörténhet! A Kihívók csapatának tagjai a tegnapi győzelmük után kipihenve, csodálatos körülmények között ébredtek a Villában, míg a Bajnokok egy kevésbé kényelmes éjszakán vannak túl a Táborban.

Még saját csapatát is meglepte Bereczki Krisztián teljesítménye, ám a mai adásban nélkülözniük kellett Vass Dórát, aki az első adás során megsérült az egyik futama során.

A Kihívók a tegnapi győzelem után óriási elszántsággal indultak neki a második napnak. Nézd meg, hogyan indult a csapat reggele!

 

A Bajnokok és Kihívók ezúttal a tengerpart helyett a dominikai dzsungelben küzdöttek meg egymással, a tét pedig egyáltalán nem volt kicsi, hiszen a győztes csapatból a legjobb női és legjobb férfi versenyző 500-500 ezer forintot nyerhetett magának.

A második adás első futamában Dombi Rudolf és Bán Norbert küzdöttek meg egymással.

A következő futam során Rákóczi Renáta és Görgey Petra szoros küzdelmét láthatták a nézők. Hogy végül melyikük volt a gyorsabb, az kiderül a videóból!

 

Fej-fej melletti, elképesztően lendületes futamban mérte össze erejét Ungvári Miklós és Kása András az adás harmadik futamában.

Gelencsér Tímeán és Salander Dorinán volt a sor, hogy a Jutalomjáték elnevezésű futamban legyőzzék egymást. A két versenyző küzdelme elképesztően izgalmas volt, nézd meg Te is!<

Döntetlen volt az állás a Bajnokok és Kihívók között Fodor Rajmund és Mischinger Péter összecsapása előtt. Ha kíváncsi vagy, melyik csapat örülhetett a futam végén egy újabb pontnak, akkor nézd meg a videót!

Miló Viktória és Szabó-Thomka Hanna versengése rendkívül szoros volt, a videóból pedig az is kiderül, hogyan végződött az izgalmas futam!

A Jutalomjáték újabb futamában Bereczki Kriszitán és Rozs Gergely küzdöttek meg egymással? Vajon tudtak-e szépíteni a Bajnokok? A videóból kiderül!

 

A második kör első párosa Dombi Rudolf és Mischinger Péter volt, de hogy melyikük csapata örülhetett végül a győzelemnek, az kiderül a videóból!

Mindkét versenyző kitartóan harcolt, sejteni sem lehetett a végeredményt, de Rákóczi Renáta az utolsó feladatban előnyt szerzett.

Folytatódott a Bajnokok és Kihívók elképesztő küzdelme! Bereczki Krisztián és Kása András emberfeletti csatában, fej-fej mellett haladva csaptak össze az Exatlon Hungary második adásának futama során.
 

A folytatásban Gelencsér Tímea és Görgey Petra futama következett. A Bajnok és a Kihívó harcában sokáig nem lehetett eldönteni, hogy ki vezet. Nézd meg a videót, hogy lásd ki nyerte a szoros versenyt! 

A Bajnokok és Kihívók csapatának tagjai minden erejüket összeszedve küzdöttek azért, hogy legyőzzék egymást a futam során. Hogy végül melyiküknek sikerült, az kiderül a videóból! 

Még az eső is eleredt a Miló Viktória és a Salander Dorina összecsapásánál, így fokozva a drámai hatást. Nézd meg a küzdelmes harcot, és tudd meg ki nyert!

Hihetetlen szoros versenyben küzdött meg Fodor Rajmund és Rozs Gergely az Exatlon Hungary második adásában!

Ungvári Miklós és Kása András újra összecsaptak! A futam különösen izgalmas volt, hiszen a Kihívók győzelme múlott rajta...

A második nap is vereséggel ért véget a Bajnokok számára... Hogy hogyan érez többek között Fodor Rajmund és Gelencsér Tímea azután, hogy a Kihívók újabb győzelmet arattak, az kiderül a videóból!

A Kihívók győzelme után már csak azt kellett eldönteni, hogy a csapatból ki a legjobb női és legjobb férfi versenyző! Az első futamban Görgey Petra Palásti Ágival küzdött meg! 

A második női elődöntőben Salander Dorina és Szabó-Thomka Hanna mérkőzött meg egymással.

 

A Kihívók közül Kása András és Rozs Gergely mérte össze erejét egymással. Végig szinkronban haladtak, de végül egyikük egy hajszállal gyorsabbnak bizonyult.
 

A nap utolsó elődöntőjében Mischinger Péter és Bán Norbert csapott össze egymással!
 

Palásti Ágnes és Szabó-Thomka Hanna  elképesztően szoros futamában dőlt el, hogy ki lett a legjobb női versenyző és ki lett gazdagabb 500 ezer forinttal. 

Kása András kezdte jobban, ám Mischinger Péterrel végül fej-fej mellett haladtak a Döntőben. Nézd meg a videót, hogy megtudd, ki lett a legjobb versenyző, aki 500 ezer forintot nyert! 

A második versenynapon Vass Dóra nem szállt versenybe a Kihívók ellen, súlyos sérülése miatt. De este visszatért csapatához. Így fogadták a Bajnokok!

Nézd meg, hogyan élték meg a Kihívók, hogy saját csapattársaik ellen kellett menniük!

Kattints a videóra, és nézd vissza az Exatlon Hungary második adását!

Ha kíváncsi vagy az adás legjobb pillanataira, ne felejtsd el megnézni a galériánkat sem!

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2019. január 3. 20:45

Címkék: Exatlon Hungary   bajnokok   kihívók   palik lászló   Bereczki Krisztián   dombi rudolf   fodor rajmund   ungvári miklós   gelencsér tímea   miló viktória   rákóczi renáta   vass dóra   bán norbert   kása andrás   mischinger péter   rozs gergely   görgey petra   palásti ágnes   salander dorina   szabó-thomka hanna   exatlon hungary teljes adásKapcsolódó anyagok
A második versenynap után kibújt a szög a zsákból: a Bajnokok bevallották, hogy ezt nem gondolták volna Bereczki Krisztiánról. tovább
A futamok után egymás között beszélte meg a piros csapat, hogy mit gondolnak a kékek csapatáról... Nézd meg az adásból kimaradt extra videót! tovább
Nézd meg, hogyan élték meg a Kihívók, hogy saját csapattársaik ellen kellett menniük! tovább
A futamok alatt a Bajnokok megvitatták a hibáikat. Miló Viki meglepő kijelentést tett. Vajon visszatér a Bajnokok szerencséje? tovább
Egyre közelebb kerülnek a versenyzők a fődíj megnyeréséhez! Vajon kik lesznek az elsők, akik bejutnak a Döntőbe? Kiderül szerdán 19.30-kor a TV2-n! tovább
A Dupla Párbaj izgalmaival folytatódott az Exatlon Hungary. Hogy kiknek ért véget a dominikai kaland azt a teljes adásból megtudod! tovább
Pap Dorci, Adu és Böjte Dave is már nyertesnek érzik magukat, de Dave szeretné kihozni magából a maximumot és eljutni az Exatlon Hungary legvégéig. tovább
Pap Dorci úgy érzi nincs állóképessége, Adu szerint pedig társa csak félgőzzel harcol azért, hogy megnyerje az Exatlon Hungary-t. tovább
Szabó Dorka és Busa Gabi nagyon szeretnék, ha valamelyikük győzni tudna a következő verenynapon, Kempf Zozo pedig úgy érzi, minden esélye megvan... tovább
Szabó Dorkát nagyon megérintette Tóth Dávid távozása, de jól tudja, hogy erősnek kell maradnia amiatt, hogy bizonyíthasson a pályán és... tovább© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS