Salander Dorina


Életkor: 24
Családi állapot: hajadon

Hogy jellemeznéd magad 3 szóban?
szabad lélek, tűzről pattant természet, egy örök utazó.

Mik a jó/rossz tulajdonságaid?
Jó: őszinte, vidám, megbocsátó.
Rossz: türelmetlen, impulzív, makacs.

Mi a mottód?
Merj élni.

Ki az a személy, aki inspirál?
Nincs kifejezetten egy példaképem, inspirálónak találom a hiteles embereket, legyen szó az élet bármely részéről. Azokat, akik saját erőből, önállóan képesek boldogulni és nagy dolgokat véghezvinni, pl Dwayne the Rock Johnson.

Ki a kedvenc influencered?
Nem követek ilyesmit.

Ki a kedvenc vloggered?
Nem ismerek egyet sem.

Kivel cserélnél egy napra életet?
Biztosan egy zenésszel és/vagy táncossal. Aktuális nagy kedvencem az amerikai énekesnő, LP, vele nagyon szívesen cserélnék.

Ha szuperhős lennél, akkor mi lenne a különleges képességed/ szupererőd?
A szupererőm az lenne, hogy mellettem mindenki szuperhősnek érezné magát.

Mi a legidegesítőbb tulajdonságod?
Nagyon sokszor elkalandozom és ez nagyon zavaró pl. annak, aki éppen hozzám beszél.

Mi az a tulajdonság, amit nem bírsz elviselni egy másik emberben?
Az ostobaság.

Milyen étrendre esküszöl?
Szeretnék a vegánra esküdni, de még nincs vele elég tapasztalatom. Annyi biztos, mindenkit biztatnék a húsevés csökkentésére.


Mi az életcélod? / Mi a legnagyobb álmod?
Az életcélom az, hogy teljes és boldog életet éljek, bármilyen körülmények között. A legnagyobb álmom az, hogy sose égjek ki, mindig képes legyek becsülni azt, amim van. Tudatában legyek annak, hogy életem én alakítom és bárhova eljuthatok, csak rajtam múlik. Legyen erőm változtatni azon, amin tudok és képes legyek elfogadni azt, amin nem.

Mi a legnagyobb dolog, amit megbántál életed során?
Egyelőre nincs olyan dolog, amire megbánással tekintenék vissza. Szívesen lettem volna zenész, de tudjuk, hogy sose késő.

Mi az a dolog, ami motiválni fog, kapaszkodót nyújt a nehéz időszakban a játék alatt?
Az, hogy rengetegen szorítanak értem, biztos, hogy sok erőt ad majd. Ezen kívül én igyekszem végig tudatában lenni annak, hogy volt nekem ennél már sokkal rosszabb is, mind együttélés mind életkörülmény szempontjából.

Vezéregyéniség vagy, szeretsz a középpontban lenni vagy inkább csöndes, visszahúzódó
típusnak tartod magad?
Ha ez a két lehetőség van, nevezzünk inkább vezéregyéniségnek. De szeretek visszahúzódni, szükségem van a csöndre és az egyedüllétre is.

Mi a hobbid/ mit csinálsz szabadidődben?
Szabadidőmben sok időt töltök a barátaimmal, imádom a zenét, a táncot. Szeretném, ha a zene nagyobb helyet töltene be az életemben, nemrég vettem egy ukulele-t és a tusolóban jól áll az éneklés.

Mi lenne a címe a filmnek, ami az életedről szólna?
Örök kaland.

Mióta sportolsz és mit?
Gyerekkorom óta sportolok, mind az általánost, mind a gimit testnevelés osztályban végeztem. Általánosban sok mindent csináltunk, az első években volt tornacsapat, de sor került atlétikára is. Végül itt fociban, gimiben pedig kosárlabdában sikerült országos szinten szép eredményeket elérni. Gimnáziumban alkalmam volt kipróbálni a teniszt, mely idén újra visszatért az életembe, és elkezdtem a bokszot is, most ez a két aktuális sportág.

Voltak komolyabb sport-eredményeid?
A fent említett iskolai országos bajnokságokon kívül nem volt profi vagy egyesületbeli szereplésem soha.

Miért jelentkeztél a műsorra? Kinek szeretnél bizonyítani?
Engem a reklámban bemutatott pályák hoztak teljes lázba. Mondjuk úgy, hogy maga a sportág vonzott leginkább. Emellett érdekes koncepció és nagyon izgalmas, hogy amatőrök versenyeznek profik ellen, ez egy plusz vérpezsdítő faktor.
Bizonyítási vágy nincs nagyon bennem, persze jól esik, ha a szeretteim és természetesen azok is, akik nem kedvelnek, látják, hogy milyen ügyes vagyok.
nehezebb megfelelnem. Az okoz álmatlan éjszakákat, ha tudom, nem hoztam ki magamból a maximumot.


Mitől tartasz leginkább a feladatokkal kapcsolatban?
A sérüléstől. Az legnagyobb érvágás az lenne, ha sérülés miatt kellene abbahagyni a játékot.


Mitől tartasz leginkább az együttéléssel, csapattársakkal kapcsolatban?
Az együttélés sosem magától értetődő, még a legnagyobb szeretetben sem. Számítok konfliktusokra és az egyelőre egy nagy kérdőjel, ki hogy kezeli ezeket.


Milyen típusú emberek zavarnak leginkább?
A beképzelt, makacs és ostoba kombinációja tud idegesíteni. Ez szinte a tökéletes recept ahhoz, hogy kihozzanak a sodromból.


Volt e már korábban bármilyen komolyabb konfliktusod?
Egy évet voltam Franciaországban Au Pairkedni. Ezalatt az idő alatt számos komoly konfliktusom akadt, mondhatnám úgyis, hogy elég harcedzett vagyok ebben a téméban.


Hogyan kezeled a feszült helyzeteket? Kiállsz a véleményedért vagy inkább kerülöd a konfliktust?
Nem kerülöm a konfliktust, de igyekszem észrevenni, ha valakibe (pl egy buta személybe) vagy egy vitába kár energiát és érveket fektetni, így inkább ráhagyom.


Mi lehet az erősséged?
Az erősségem talán épp a fent említett „harcedzettség” lehet. Sokféle emberrel és extrém szituációval volt már dolgom és szerintem én abszolút túlélő típus vagyok. Ha valaki nem bírja az együttélést, a folyamatosan változó körülményeket, az gyengítheti a teljesítményét. Én azt remélem, hogy én képes leszek elvonatkoztatni és ezen nem múlik majd a szereplésem.


Mi lehet a gyengeséged?
A gyengeségem az lehet, hogy én utoljára kb 6 éve versenyeztem, akkor sem olyan szinten, mint közülünk néhányak. Így számomra maga a versenyszituáció biztosan idegenebb mint a többieknek.


Mi a célod a műsorral?
Az a célom, hogy a lehető legtovább jussak a versenyben és még jobban felfedezzem önmagam. Persze az is izgalmas, hogy a tv-ben való szereplés aztán mit hoz magával.


Mit kezdenél a nyereménnyel?

Utaznék. Először is Balin végeznék egy szörfoktatói tanfolyamot, ez nagy álmom. Régóta szeretnék Afrikában önkénteskedni, vagy bárhol óceánt tisztítani, fákat ültetni, ilyesmi. Vennék egy zongorát (meg egy tanárt) és berendezném a szobám stúdiónak, így önfeledten énekelhetnék, zenélhetnék. És minden nap lenne teniszóra. Mindent összevetve a saját fejlődésembe fektetném a pénzt.


Mi az a 3 dolog, ami leginkább fog hiányozni Dominikán?
A zene, a privát szféra és Maggie, albérletünk imádott macskája.


Mit lehet tudni a családi hátteredről? Testvérek, szerelem, házasság, gyerekek?
Anyukám és a mamám nevelt fel engem és a húgom, aki most 20 éves. Párkapcsolatom jelenleg nincs.


Fel kell valamit adnod azért, hogy kiutazz?
Nem.


Hogyan készültél a megmérettetésre?
Leginkább fejben készültem a kihívásra. Igyekeztem pihenni, sokféle szituációt elképzelni és bátorítani magam a megmérettetésre.


Mi a legnagyobb kihívás a műsorral kapcsolatban?
A televízió, az, hogy minden szereplésem képernyőn lesz.

Mire vagy a legbüszkébb? (bármi, amit eddig elértél)
Arra vagyok a legbüszkébb, hogy képes voltam külföldön iskolákat végezni. Ez az elején nagy kihívás volt, ma már egy sikertörténet. Megtanított arra, hogy én irányítok, azt csinálok, amit akarok és bárhova eljuthatok, nem függök senkitől.

Mennyire tartod magad csapatjátékosnak?
Egészen addig, amíg úgy érzem, van értelme csapatban működni, 100%-ban odateszem magam.


Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. december 16. 20:31

Címkék: salander dorina   Exatlon Hungary   kihívókKapcsolódó anyagok | Még több tartalom »
Salander Dorina a verseny elejétől kezdve oszlopos tagja volt a Kihívók csapatának. Ám a játék számára véget ért súlyos sérülése miatt. Idézd... tovább
Salander Dorinának súlyos sérülése miatt kellett búcsúznia az Exatlon Hungary-től. A Kihívó a reptérről hazafelé adott egy interjút, amelyben... tovább
Dorkát nagyon megterheli, hogy a pálya szélén kell figyelnie csapattársait. Nagyon izgul értük és legszívesebben már újból versenybe szállna.  tovább
Dorka abban bízik, hogy válla nem sokára teljesen helyre jön, és minél hamarabb a pályára léphet. A Kihívó  már nagyon szeretné újra... tovább
Salander Dorina tegnap súlyos sérülést szenvedett, így nem vehetett részt a Villa játékban, és lemaradt az eseményekről. Hogy csapattársai milyen... tovább
Dorka úgy érzi, fizikailag nincs maximális formában, de boldog, hogy harmadik Párbajáról is győztesként térhetett vissza. Alig várja a következő... tovább
Palik László a Párbaj után Dorkát kérdezte, aki elmondta, nagyon izgult és félt Katától. Úgy érzi, esélye sem lett volna megközelíteni Katát,... tovább
Huszti Kata éjszakája álmatlanul telt, mivel Dorkát nagyon erős ellenfélnek tartja, akivel nehéz küzdelemre számít. tovább
Salander Dorina az álmatlan éjszakája után akár a Medál játékot is kihagyná, hogy minden erejével a Párbajra koncetrálhasson. tovább
Salander Dorina fél a Párbaj végkimenetelétől, ugyanis Katát keményebb ellenfélnek tartja, mint amilyennek korábban Palásti Ágit tartotta... tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS