Gelencsér Tímea


Életkor: 25
Családi állapot: kapcsolatban

Fontosabb eredmények: Európa bajnoki ezüstérmes és világbajnoki bronzérmes showtáncos, a Fitness Woman országos bajnoka.

Hogy jellemeznéd magad 3 szóban?
Céltudatos, határozott, kitartó

Mik a jó/rossz tulajdonságaid?
Rossz tulajdonságom, hogy nagyon türelmetlen vagyok.
Jó tulajdonságom, hogy lehet rám számítani, és általában véghez viszem azt, amit szeretnék.

Mi a mottód?
Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Ki az a személy, aki inspirál?
Azok a sportolók, akik sérülés után nem adják fel és képesek visszatérni versenyezni. Ha a sztárvilágból kell választanom valakit, akkor Angelina Jolie, mert felnézek rá mindenért, amit önzetlenül, szívből tesz másokért.

Kivel cserélnél egy napra életet?
Meghan Markle. Kíváncsi vagyok, milyen egy igazi hercegnő élete, illetve belelesnék vajon milyen lehet a királyi család élete.

Milyen étrendre esküszöl?
Próbálok kevés szénhidrátot, sok fehérjét és zöldséget fogyasztani. Emellett kerülöm a cukrot, és nagyon sok folyadékot veszek magamhoz a nap folyamán.

Mi az életcélod? / Mi a legnagyobb álmod?
A legnagyobb álmom, hogy sikeres karriert fussak be, és a szüleim büszkék legyenek rám. Imádom a műsorvezetést, szeretnék ezen a területen elhelyezkedni.

Mi a legnagyobb dolog, amit megbántál életed során?
Minden lehetőséget, amit elutasítottam és nem próbáltam meg. A gondolat, “mi lett volna, ha...” őrjítő tud lenni.

Mi az a dolog, ami motiválni fog, kapaszkodót nyújt a nehéz időszakban a játék alatt? Mindenképpen a családom, a barátaim és a bizonyítási vágy Nekik, és saját magamnak.

Vezéregyéniség vagy, szeretsz a középpontban lenni vagy inkább csöndes, visszahúzódó típusnak tartod magad?
Vezéregyéniségnek nevezném magam, de ez környezetfüggő. Ha idősebb és tapasztaltabb emberek vesznek körül, akkor inkább rájuk bízom a vezetést.

Mi a hobbid/ mit csinálsz szabadidődben?
Nagyon szeretek utazni, minden lehetőséget megragadok, hogy világot láthassak. Mindenféle sportot űzök, a kutyusommal is szoktam futni. Emellett szeretek nyelveket elsajátítani, most a spanyol van napirenden.

Mi lenne a címe a filmnek, ami az életedről szólna?
Egy izgalmas káosz.

Mitől tartasz leginkább a feladatokkal kapcsolatban?
Dobás, célzás. Általánosban megbuktam kislabda hajításból, mert nem távolra dobtam a labdát, hanem felfele. Feldobtam a csillagokig, majd leesett az orrom előtt... Ezt gyakorolnom kell.

Mitől tartasz leginkább az együttéléssel, csapattársakkal kapcsolatban?
Könnyen barátkozom és alkalmazkodni is jól tudok, viszont nehezen szokom hozzá, hogy nem csinálhatom azt, amit szeretnék, és akkor, amikor szeretném.

Kiállsz a véleményedért vagy inkább kerülöd a konfliktust?
Ha rólam van szó, mindenképpen kiállok a véleményemért, illetve, ha valami igazságtalanságot látok. Ha mások vitatkoznak valamin, amihez nincs sok közöm, akkor rájuk hagyom, hogy rendezzék le egymás között.

Mi lehet az erősséged?
Gyors vagyok, jól tudok egyensúlyozni és nem adom fel.

Mi lehet a gyengeséged?
Nehezen viselem a vereséget.

Mit kezdenél a nyereménnyel?
Szüleimnek vennék új autót, mert a mostani már nagyon régi és nem biztonságos. Szeretném biztonságban tudni Őket.

Mi az a 3 dolog, ami leginkább fog hiányozni Dominikán?
A kommunikáció a külvilággal (a telefonom), a finom ételek és a napi rutinom, mert ki leszek zökkentve a komfortzónámból.


Hogyan készülsz a megmérettetésre? Fizikailag különböző edzéseken veszek részt, hogy bármilyen feladattal állok majd szemben, ne legyenek ismeretlenek a számomra. Lelkileg pedig felkészítem magam, hogy amikor kiutazom kikapcsoljak minden itthoni dolgot és csak a játékra koncentráljak.

Mi a legnagyobb kihívás a műsorral kapcsolatban?
Szeretném magamat adni a műsor során. Talán az lesz a legnagyobb kihívás, hogy a körülmények ne befolyásoljanak annyira, hogy az elveimnek ellen forduljak. Korrektnek tartom magam és fontos számomra a fair play. Mivel sportolókkal leszek együtt, bízom benne, hogy ez mindenkinél alapgondolat.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. december 13. 8:22

Címkék: gelencsér tímea   Exatlon HungaryKapcsolódó anyagok | Még több tartalom »
Az Exatlon Hungary Bajnokának a műsor előtt sem voltak eseménytelenek a napjai, ám most még inkább szoros a napirendje. A TV2.hu stábtagjai végig ott... tovább
Hihetetlen hangulatban telt a hétvégi Exatlon Hungary közönségtalálkozó. Az exatlonisták elmondták, mennyire fontos volt számukra ez a nap, illetve... tovább
Gelencsér Tímeának 80. versenynap után kellett búcsúznia a versenytől. Éld át újra a legemlékezetesebb pillanatait! tovább
Gelencsér Tímea exkluzív interjút adott kiesése után. A hazatérés élményeiről, a Renivel való Párbajáról és a Döntőben tapasztaltakról is... tovább
Habár Rákóczi Reni alulmaradt a Timivel való Párbaj során, a Kick-box világbajnok elmondása szerint boldogan tér haza, hiszen rengeteg... tovább
Gelencsér Timi nehezen viselte a Jutalomjáték elvesztését, aminek feldolgozásában Rákóczi Reni segített neki, annak érdekében, hogy egy... tovább
A folytatásban Timi és Reni futama következett. Az izgalmas összecsapásért nézd meg a videót! tovább
Timi és Reni állt ezúttal rajthoz. Vajon hogyan teljesítettek egymás ellen a pályán? tovább
Ennek a futamnak a vesztese már biztos Párbaj résztvevő lesz. Vajon Timi vagy Reni maradt alul? tovább
Ismét egymással szembekerült Timi és Kata. Vajon a Kihívó sikerszériája folytatódott?  tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS