Ezek a durva feladatok várnak az Exatlon Hungary versenyzőire


A legelszántabbaknak is kihívást jelenthetnek majd az EXATLON akadálypályái. Nézd meg milyen próbatételek várnak rájuk majd Dominikán!

Úszástudás, egyensúlyozás, kúszás. Ezeknek a legalapvetőbb mozgásformáknak az elsajátítása etalon lesz majd a játék során. A sárban mászás és az autógumi tolás még csak a kezdet...

Gyorsaság és robbanékonyság. Ezeknek a képességek birtokában lehet esélyük a résztvevőknek az akadálypályákat teljesíteni. A feladat nehézségéhez hozzátartozik, hogy a vetélytársak egymás mellett, olykor fej-fej mellett haladva kell, hogy teljesítsék a pályát.

Sok szenvedés és gyötrelem is várhat a játékosokra. De a legkeményebbek túljutnak a fájdalmon és nem fogják feladni a legnehezebb időkben sem.

A motiváció és megfelelő célért való küzdelem átlendítheti őket majd a holdpontokon. A tériszonyos résztvevők félhetnek, ugyanis a magasban is helyt kell tudni majd állni a versenyzőknek. Sokszor hálókon, gerendákon át mászva a befutóig.

Korhatár: korhatárra tekintet nélkül

2018. november 30. 15:38Kapcsolódó anyagok
 Exatlon Hungary január 2-tól a TV2-n! tovább
 Nézd meg Gelencsér Tímea bemutatkozó videóját! tovább
 Nézd meg Miló Viktória bemutatkozó videóját! tovább
 Nézd meg Rákóczi Renáta bemutatkozó videóját! tovább
 Nézd meg Vass Dóra bemutatkozó videóját!  tovább
Magyarország első extrém sport-realytijének műsorvezetője: Palik László. Exatlon Hungary  január 2-tól a TV2-n! tovább

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS