Párosok Videók Extra videók Produkciók Adások Cikkek Műsorvezetők Zsűri A műsorról Játékszabályzat Jegyek


Jegyek


A TV2 bemutatja: DANCING WITH THE STARS – MINDENKI TÁNCOL!

JEGYVÁSÁRLÁSÉRT KATTINTSON IDE!

Október 10-én hatalmas sikerrel indult a TV2 táncos showműsora, ahol népszerű hírességek profi táncpartnereikkel lépnek színpadra. A BBC Studio világhírű formátumának magyar változatában olyan ismert emberek vállalkoztak arra, hogy megmutassák tánctudásukat, mint a Paula és Paulina sztárja Gabriela Spanic, Marsi Anikó, Osvárt Andrea, Pásztor Anna, Gelencsér Tímea, Détár Enikő, Emilio, Istenes László, Noszály Sándor, Horváth Tamás, Tóth Dávid és Győrfi Dániel. A káprázatos külsőségek között zajló verseny hétről hétre követi a hírességek újabb produkcióit, akiknek nemcsak a nézőket kell elvarázsolniuk, hanem a Dancing with the Stars négytagú zsűrijét is, Ördög Nórát, Molnár Andreát, Schiffer Miklóst és Kováts Gergely Csanádot. A két műsorvezető: Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András.

Legyen Ön is részese az élő show fergeteges hangulatának, jöjjön el a TV2 stúdiójába és szurkoljon személyesen kedvenceinek!

JEGYVÁSÁRLÁSÉRT KATTINTSON IDE!

Fontos információk:

Kérjük, időben érkezzen! A stúdió bejárata 16:00-tól 16:45-ig* tart nyitva. Így kényelmesen jut ideje a ruhatárra és elfoglalni a székét. A showműsor várható befejezése 23:50.

A helyfoglalás érkezési sorrendben, a kijelölt közönségszervező kolléga iránymutatásai alapján történik. Az ülőhelyeket kizárólag a reklámidő alatt lehet elhagyni.

*A tévéműsor sajátossága miatt előfordulhat, hogy a felvétel kezdési időpontja és emiatt a stúdió nyitvatartási ideje változik! Amennyiben a jegyen feltüntetett kezdési időpontban módosítás történik, arról e-mailben tájékoztatjuk jegyvásárlóinkat. Kérjük, ellenőrizze postafiókját a tárgyhéten!

Dress code: sötét színű elegáns ruha és cipő. Erre az alkalomra lehetőség szerint öltözetüket a sötét elegancia jegyében válasszák ki!

Telefon használat: Kérjük, a stúdióba történő belépés előtt mobiltelefonjukat teljesen lenémítani vagy kikapcsolni!

Korhatáros tartalom!
Tájékoztatjuk, hogy a showműsor minősítése „tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott”, ezért a 12 év alatti gyermekek nem léphetnek be a stúdióba, nem vehetnek részt a showműsor felvételén.

COVID-19 tudnivalók: A TV2 területére történő belépést követően testhőmérsékletmérést végzünk. Maszk használata és a kezek többszöri fertőtlenítése kötelező! Kérjük, tartsák be a védekezési protokollt, amely kifüggesztve megtalálható a bejáratnál!

Figyelem! Kollégáink, a késői érkezés, a nem megfelelő ruházat és az esetleges betegséggel járó tünetek észlelése esetén megtagadhatják a belépést! Megértésüket köszönjük!


Kérjük, ismerje meg az adatkezelési tájékoztatót és a közreműködés feltételeit:

Dancing with the Stars adatkezelési tájékoztató

Dancing with the Stars közreműködési feltételek

SCD_Vendégek COVID_protokoll

Kérjük, hogy az alábbi nyilatkozatot kinyomtatva, aláírva hozza magával az élő show-ra:

Dancing with the Stars_nézők_nyilatkozat

EVA_4887.jpg
© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS