Párosok Videók Extra videók Produkciók Adások Cikkek Műsorvezetők Zsűri A műsorról Játékszabályzat


Megdöbbentő fordulatokat tartogatott a Dancing with the Stars hetedik adása


Elképesztő fordulatokkal zárult a hetedik élő show...

Szombat este 20.00-tól kezdetét veszi egy igazán fergeteges Riszaviadal, az est mottója pedig: Házibuli extrákkal! Ne maradj le a Dancing with the Stars adásáról! Lékai-Kiss Ramóna már felkészült, és Te?

Egy igazán tüzes produkcióval kezdődött a Dancing with the Stars Riszaviadala!

Gelencsér Tímea és Győrfi Dániel a koronavírusos megbetegedésük miatt nem lépnek táncparkettre. Hírt is adtak állapotukról a műsor kezdetén.

Horváth Tomi és partnere nem folytatja a versenyzést a nagyszabűsú show-ban, jelentette be a két műsorvezető.

Megkezdődött a Dancing with the Stars hetedik adása, a zsűri kisimultan, és újult erővel érkezett meg a stúdióba. Ördög Nórára rögtön minden szem rászegeződött!

A rengeteg gyakorlás bizony alaposan igénybe veszi Détár Enikőék testét, ezért Baranya Dávid úgy döntött, ennek kapcsán meglepi partnerét.

A zsűri kifejtette, hogy csakis a nézőkön múlik a párosok sikere a Dancing with the Stars versenyében!

Egy fantasztikus jive produkcióval lépett parkettre Détár Enikő és Baranya Dávid a Dancing with the Stars hetedik élő showjában!

Détár Enikőék párosa ismét lenyűgözte a zsűrit. Hogy hány ponttal értékelték mindezt, az a videóból kiderül!

Osvárt Andrea magánélete bár nem alakult a legjobban a műsor lefolyása alatt, a színésznő nem hagyja, hogy elgyengüljön nehéz helyzete miatt.

A Dancing with the Stars hetedik adásában quickstep tudását mutatta be Osvárt Andrea, táncpartnere, Suti András oldalán!

Pásztor Anna bár végre átadta a vezetést partnerének a múlt héten, most azonban újra keményre kell vennie a figurát, és az énekesnő alig várja már!

Tűz, szenvedély, erő: Pásztor Anna és Köcse György ezúttal paso dobléval léptek parkettre a Dancing with the Stars-ban!

Pásztor Anna és partnere tökéletes művészi alkotást hozott a táncparkettre, még a hideg is kirázta a zsűrit a produkciójuk közben!

Győrfi Dánielt és táncpartnerét, Stana Alexandrát a koronavírus sem állítja meg: kivételes módszerrel készülnek a következő élő showra.

Tóth Dávid úgy érzi, egyre jobban fejlődik a tánctudása a műsor során, azonban még messze a cél. A fejlődés érdekében két kajakos társa is meglátogatta őt próbáján.

A Dancing with the Stars Riszaviadalában Tóth Dávid Lissák Laurával rázta a csípőjét. Nézd meg Te is a produkciót!

Pásztor Anna komoly célt tűzött ki maga elé produkciójuk kapcsán: az, hogy sikerült-e ezt megvalósítani, ő maga árulta el.

Osvárt Andrea párja Suti András elárulta, hogy mindketten másképp dolgozzák fel a hullámvölgyeket.

˝Mi folyik itt?!˝- Gabriela Spanic alaposan meglepődött, amikor kiderült számára, hogy mi történik a táncteremben...

A zsűri elárulta, hogy látják Dávid fantasztikus fejlődését, és tetszik nekik, amit látnak. Hogy pontokban mindezt hogyan értékeli a zsűri, az a videóból kiderül.

Igazi vadmacskává változott Gabriela Spanic, aki táncpartnere, Andrei Mangra és a világ egyik legjobb táncosa, Andrea Silvestri oldalán mutatta be salsa tudását.

Gabriela Spanic produkciója egészen forróra sikeredett, a zsűri alig győzte megköszönni a rengeteg szép pillanatot, amit a világsztár okozott.

Noszály Sándor örül a visszatérésnek a Dancing with the Stars műsorába, ugyanis nagyon hiányzott a sportolónak partnere és a tánc is.

A Dancing with the Stars hetedik adásában Noszály Sándor és Mikes Anna tangóval tért vissza a parkettre.

Tóth Dávid elárulta, milyen is ő valójában, és hogyan bulizik a jövőben.

Teljes őrületnek lehettek a nézők tanúi: Andreai Mangra megtáncoltatta Stohl Lucát, aminek látványától Gabriela Spanic is dalra fakadt.

Laci szenvedélyes tangót szeretne hozni a táncparkettre partnerével, természetesen mindezt megfűszerezve egy kis eleganciával. Vajon sikerül mindez párosuknak?

Extra fellépőként tért vissza a Dancing with the Stars-ba Istenes László és Czina Boglárka, akik egy csodás tangó produkcióval kápráztatták el a közönséget.

Felszabadultan, és hatalmas örömmel járta el táncukat Istenes László és partnere. ˝Szép volt Laci!˝- szólt a produkció után az ováció!

Istenes László számára igazi áttörést hozott a Dancing with the Stars: érzéseiről meghatottan vallott Stohl Lucának. A párosok apait-anyait beleadva készültek a párbajra!

Egy igazi táncpárbaj keretén belül lépett parkettre a Dancing with the Stars még versenyben lévő öt párosa!

A kiesett versenyzők között még mindig nagy a ˝rivalizálás˝, ezért Noszály Sándor egyből tudta, hogy igent mond a felkérésre.

A párosok együtt léptek színpadra a Dancing with the Stars parkettjén. Vajon ki aratta le a legnagyobb sikert a párbaj során?

A zsűri tagjai értékelték a Dancing with the Stars hetedik élő adásában látott produkciókat és az estét.

Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András kihirdette, hogy kik az eheti továbbjutók. Kattints a videóra és tudd meg, kikkel találkozhatsz a nyolcadik adásban!

2020. november 21. 23:09

Címkék: dancing with the stars
Kapcsolódó anyagok
Az utolsó részben Gelencsér Tímea és Hegyes Bertalan is parkettre lépett, majd Rácz Gergő és Orsovai Reni produkciója után következett az eredményhirdetés. tovább
Détár Enikőéknek kellett búcsúzni a Dancing with the Stars műsorától. A színésznő táncpartnere kijelentette: Enikő példakép lehet minden nő számára! tovább
Gelencsér Tmi és táncpartnere két nap alatt készültek fel a szombati élő showra. Elárulták, ez nem csak Timinek, de táncpartnerének is új terep volt. tovább
Détár Enikő és Baranya Dávid utolsó tánca igazán emlékezetesre sikerült a Dancing with the Stars műsorában. tovább
Gabriela Spanic és Andrei Mangra, valamint Pásztor Anna és Köcse György is parkettre léptek a nyolcadik adásban! tovább
A folytatásban Détár Enikő és Baranya Dávid, majd Győrfi Dániel és Stana Alexandra produkciója következett! tovább
Látványos nyitánnyal kezdődött a Királyok és Királynők estje a Dancing with the Stars-ban, majd következett Tóth Dávid és Lissák Laura versenyprodukciója! tovább
Gabriela Spanic a kiesés szélére sodródott partnerével, ellenfele pedig Détár Enikő és táncpartnere volt. Vajon kinek kellett búcsúznia a versenytől? tovább
Erre senki sem számított: A Dancing with the Stars műsorában két olyan párosnak kell egymás mellett állnia, akik mind kiemelkedő teljesítményt nyújtottak. tovább
A zsűri értékelte a Dancing with the Stars nyolcadik adását, ahol rengeteg tüzes produkciót láthattunk a táncparketten! tovább


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS