Párosok Videók Extra videók Produkciók Adások Cikkek Műsorvezetők Zsűri A műsorról Játékszabályzat


Megdöbbentő fordulatokat tartogatott a Dancing with the Stars hetedik adása


Elképesztő fordulatokkal zárult a hetedik élő show...

Szombat este 20.00-tól kezdetét veszi egy igazán fergeteges Riszaviadal, az est mottója pedig: Házibuli extrákkal! Ne maradj le a Dancing with the Stars adásáról! Lékai-Kiss Ramóna már felkészült, és Te?

Egy igazán tüzes produkcióval kezdődött a Dancing with the Stars Riszaviadala!

Gelencsér Tímea és Győrfi Dániel a koronavírusos megbetegedésük miatt nem lépnek táncparkettre. Hírt is adtak állapotukról a műsor kezdetén.

Horváth Tomi és partnere nem folytatja a versenyzést a nagyszabűsú show-ban, jelentette be a két műsorvezető.

Megkezdődött a Dancing with the Stars hetedik adása, a zsűri kisimultan, és újult erővel érkezett meg a stúdióba. Ördög Nórára rögtön minden szem rászegeződött!

A rengeteg gyakorlás bizony alaposan igénybe veszi Détár Enikőék testét, ezért Baranya Dávid úgy döntött, ennek kapcsán meglepi partnerét.

A zsűri kifejtette, hogy csakis a nézőkön múlik a párosok sikere a Dancing with the Stars versenyében!

Egy fantasztikus jive produkcióval lépett parkettre Détár Enikő és Baranya Dávid a Dancing with the Stars hetedik élő showjában!

Détár Enikőék párosa ismét lenyűgözte a zsűrit. Hogy hány ponttal értékelték mindezt, az a videóból kiderül!

Osvárt Andrea magánélete bár nem alakult a legjobban a műsor lefolyása alatt, a színésznő nem hagyja, hogy elgyengüljön nehéz helyzete miatt.

A Dancing with the Stars hetedik adásában quickstep tudását mutatta be Osvárt Andrea, táncpartnere, Suti András oldalán!

Pásztor Anna bár végre átadta a vezetést partnerének a múlt héten, most azonban újra keményre kell vennie a figurát, és az énekesnő alig várja már!

Tűz, szenvedély, erő: Pásztor Anna és Köcse György ezúttal paso dobléval léptek parkettre a Dancing with the Stars-ban!

Pásztor Anna és partnere tökéletes művészi alkotást hozott a táncparkettre, még a hideg is kirázta a zsűrit a produkciójuk közben!

Győrfi Dánielt és táncpartnerét, Stana Alexandrát a koronavírus sem állítja meg: kivételes módszerrel készülnek a következő élő showra.

Tóth Dávid úgy érzi, egyre jobban fejlődik a tánctudása a műsor során, azonban még messze a cél. A fejlődés érdekében két kajakos társa is meglátogatta őt próbáján.

A Dancing with the Stars Riszaviadalában Tóth Dávid Lissák Laurával rázta a csípőjét. Nézd meg Te is a produkciót!

Pásztor Anna komoly célt tűzött ki maga elé produkciójuk kapcsán: az, hogy sikerült-e ezt megvalósítani, ő maga árulta el.

Osvárt Andrea párja Suti András elárulta, hogy mindketten másképp dolgozzák fel a hullámvölgyeket.

˝Mi folyik itt?!˝- Gabriela Spanic alaposan meglepődött, amikor kiderült számára, hogy mi történik a táncteremben...

A zsűri elárulta, hogy látják Dávid fantasztikus fejlődését, és tetszik nekik, amit látnak. Hogy pontokban mindezt hogyan értékeli a zsűri, az a videóból kiderül.

Igazi vadmacskává változott Gabriela Spanic, aki táncpartnere, Andrei Mangra és a világ egyik legjobb táncosa, Andrea Silvestri oldalán mutatta be salsa tudását.

Gabriela Spanic produkciója egészen forróra sikeredett, a zsűri alig győzte megköszönni a rengeteg szép pillanatot, amit a világsztár okozott.

Noszály Sándor örül a visszatérésnek a Dancing with the Stars műsorába, ugyanis nagyon hiányzott a sportolónak partnere és a tánc is.

A Dancing with the Stars hetedik adásában Noszály Sándor és Mikes Anna tangóval tért vissza a parkettre.

Tóth Dávid elárulta, milyen is ő valójában, és hogyan bulizik a jövőben.

Teljes őrületnek lehettek a nézők tanúi: Andreai Mangra megtáncoltatta Stohl Lucát, aminek látványától Gabriela Spanic is dalra fakadt.

Laci szenvedélyes tangót szeretne hozni a táncparkettre partnerével, természetesen mindezt megfűszerezve egy kis eleganciával. Vajon sikerül mindez párosuknak?

Extra fellépőként tért vissza a Dancing with the Stars-ba Istenes László és Czina Boglárka, akik egy csodás tangó produkcióval kápráztatták el a közönséget.

Felszabadultan, és hatalmas örömmel járta el táncukat Istenes László és partnere. ˝Szép volt Laci!˝- szólt a produkció után az ováció!

Istenes László számára igazi áttörést hozott a Dancing with the Stars: érzéseiről meghatottan vallott Stohl Lucának. A párosok apait-anyait beleadva készültek a párbajra!

Egy igazi táncpárbaj keretén belül lépett parkettre a Dancing with the Stars még versenyben lévő öt párosa!

A kiesett versenyzők között még mindig nagy a ˝rivalizálás˝, ezért Noszály Sándor egyből tudta, hogy igent mond a felkérésre.

A párosok együtt léptek színpadra a Dancing with the Stars parkettjén. Vajon ki aratta le a legnagyobb sikert a párbaj során?

A zsűri tagjai értékelték a Dancing with the Stars hetedik élő adásában látott produkciókat és az estét.

Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András kihirdette, hogy kik az eheti továbbjutók. Kattints a videóra és tudd meg, kikkel találkozhatsz a nyolcadik adásban!

2020. november 21. 23:09

Címkék: dancing with the stars
Kapcsolódó anyagok
Tóth Dávid és Lissák Laura egy játék keretein belül derítették ki, melyikük ismeri jobban a másikat, a kajakozó pedig megmutatta, hogy egy... tovább
Osvárt Andrea és Suti András párbajából kiderült, melyikük figyel jobban a partnerére, valamint, hogy ki ismeri jobban a másikat. tovább
Dancing with the Stars - Mindenki táncol! Szombat esténként 20.00-tól a TV2-n! tovább
Dancing with the Stars - Mindenki táncol! Szombat esténként 20.00-tól a TV2-n! tovább
Elképesztő táncpárbajjal folytatódott a Dancing with the Stars, majd elérkezett az eredményhirdetés ideje, mely során kiderült, melyik párosnak ért... tovább
Osvárt Andrea és Suti András rengeteg élménnyel távoztak a Dancing with the Stars versenyéből: a kedvenc pillanataikról Stohl Lucának vallottak. tovább
A negyedik részben Noszály Sándor és Mikes Anna, valamint Istenes László és Czina Boglárka extra produkcióját láthatták a nézők. tovább
A folytatásban Tóth Dávid és Lissák Laura, majd Gabriela Spanic és Andrei Mangra is parkettre léptek! tovább
A második részben Osvárt Andrea és Suti András, valamint Pásztor Anna és Köcse György mutatták be produkciójukat! tovább
Látványos produkcióval indult a Dancing with the Stars Riszaviadala, majd egy szomorú bejelentés után Détár Enikő és Baranya Dávid léptek a parkettre. tovább


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS