Párosok Videók Extra videók Produkciók Adások Cikkek Műsorvezetők Zsűri A műsorról Játékszabályzat Jegyek


A táncparkett nem maradt szárazon: Hullottak a könnyek a második showban


A Dancing with the Stars második élő showja még több meglepetést tartogatott mint az első, azonban volt egy váratlan sérülés is sajnos.

Fergeteges nyitánnyal kezdték meg a show-t a Dancing with the Stars második adásában is, amelyben a múlt héten búcsúzó párost is láthattuk.

Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András ismertette az este táncos párjait.

A Dancing with the Stars műsorában fontos szerepet játszanak a zsűrik is, akik óriási energiával érkeztek meg a show-ra.

Gelencsér Timi és párja minden apró részletre odafigyelve gyakorolt a Dancing with the Stars műsorára. Timinek azonban nem volt mindenben könnyű dolga...

Timi és Bertalan közös táncduettje megalapozta a hangulatot a stúdióban, de vajon milyen értékelést kapott a páros a zsűritől?

Gelencsér Timi és táncpartnere produkciójában a zsűri szerint volt izgalom és tűz, és az akrobatikus elemekből sem volt hiány - mondta a zsűri.

A Dancing with the Stars műsorában nem csak táncolnak, hanem másfajta sportot is űznek a sztárversenyzők és partnereik, derült ki Tóth Dávidék videójából.

Egy látványos Tango-val kápráztatta el a nézőket Dávid és Laura, akik már a show elején elkapták a ritmust.

A zsűri elégedett volt Dávid és partnere táncával, véleményük szerint nagyon sokat fejlődött a sportoló a táncban.

Laura és Dávid azonnal megtalálták a közös hangot, ami a színpadon is igencsak megmutatkozik. Ám a páros nem csak ott tölt el sok közös időt.

Timinek és Bertalannak ezúttal egy teljesen más táncstílusban kellett bizonyítaniuk. Ennek kapcsán és a felkészülésről árultak el pár kulisszatitkot.

Osvárt Andrea számára rengeteget mond a dal, amelyre táncolni fog partnerével, így még inkább szeretnének látványos és maradandó produkciót eltáncolni.

Andrea és András a rengeteg gyakorlás után ezúttal a színpadon mutatták meg tánctudásukat.

Osvárt Andrea produkciójában a zsűri szerint rengeteg tűz volt, azonban még egy picikét lehetett volna több is az előadásukban.

Szomorú emlékeket kell majd előhoznia magából Horváth Tamásnak és táncpartnerének. A színpadon ugyanis erős évődést kell majd hozniuk...

Tomi és táncpartnere egy igazán egyedi táncstílussal koptatta a parkettet a Dancing with the Stars színpadán.

A zsűri szigorú kritikát fogalmazott meg Horváth Tamás és táncpartnere produkciójáról, azonban, hogy a kezük félre megy-e majd, az kiderül a videóból!

Hihetetlen hangulatot varázsolt a színpadra Anikó és táncpartnere, ám az igazi meglepetés a produkció végén jött.

Marsi Anikó és Szabó Gábor közös produkciója nem nyűgözte le a zsűrit, Anikó is hamar visszaszaladt férjéhez egy kis vigasztalásért.

A felkészülés során Istenes Laci apait-anyait beleadva készült a második adás táncprodukciójára.

Istenes László és Czina Boglárka tagadhatatlanul élvezték a közös táncot. Vajon a zsűrinek is tetszett a produkció?

Laci nem szabadult el eléggé a táncban a zsűri szerint, több dolgot is hiányoltak a produkcióból. „Lesz ennél jobb” – biztatták a párost!

Sokak hitetlenkednének Gabriela Spanic táncpartnerének kijelentésén a világsztárról, aki elmondta, hogy nagyon is hétköznapi ember a sorozatsztár.

Ismét színpadra lépett a világsztár, akinek a produkcióját végig hatalmas ováció kísérte.

Megtörtént a nagy találkozás Gabriela Spanic és Schiffer Miklós között a múlt heti konfliktusuk után. A zsűri most így értékelte az ikon produkcióját.

Mivel a paso doble egy erotikus spanyol tánc, így a táncparketten szükségeltetik a túlfűtött hangulat, amit Noszály Sándor táncpartnere meg is akar majd teremteni.

Amilyen jól indult Sándor és Anna közös táncduettje, olyan rosszul is ért véget, ugyanis a sportoló az egyik látványos mozdulat közben lesérült.

Pár könnycsepp is kicsordult Noszály Sándornál, becsípődött a dereka a táncuk alatt. A sportoló hősiesen bírta a tánc végéig, így azonban nem lett az igazi a tánc.

Nem lesz könnyű dolga Détár Enikőnek és Baranya Dávidnak, ugyanis színésznőnek egy teljesen új oldalát kell hoznia a színpadon.

Egy ikonikus film betétdalára táncolt Enikő és Dávid. A fülbemászó dallam azonban önmagában nem volt elég a zsűri meggyőzéséhez.

˝Gyönyörű volt" - fogalmazta meg Stohl András Détár Enikőék produkciójára, és a zsűri is hasonlóakat fogalmazott meg a fenomenális produkcióról.

Táncpartnere szerint Emilio nagyon keményen dolgozik, és nem szeretne még búcsúzni a műsortól. Ezért pedig mindent meg is fog tenni!

Szenvedélyből és látványos táncmozdulatokból nem volt hiány Emilio produkciójában. De vajon milyen értékelést kaptak táncpartnerével a zsűritől?

Emilio és partnere bár nagyon próbálkozott, a zsűri még mindig nem illette teljesen pozitív kritikával táncukat.

Robbanni fog a táncparketten Pásztor Anna és Köcse György. Jöjjön hát a hip-hop produkció, amelyre mindenki várt!

Egy igazán pattogós és pörgős táncduettben mutatta meg Anna és partnere, György, hogy mit tudnak.

˝Ki a táncos, és ki a tanár?˝- tette fel a kérdést a Dancing with the Stars zsűrije Pásztor Annától. Az énekesnő és partnere óriási energiával táncolt végig.

A zsűrik értékelték a Dancing with the Stars második adását.

Emilio könnyes szemmel táncolta el partnerével az utolsó táncukat. A megható pillanatok biztosan mindenki számára szívfacsaróak lesznek.

2020. október 17. 23:25

Címkék: dancing with the stars
Kapcsolódó anyagok
Tóth Gabi és a Tha Shudras lesznek a szombati élő show extra fellépői, ahol egy halloween-i produkcióval fogják elkápráztatni a nézőket. tovább
Gabriela Spanic és Andrei Mangra a szerelem témakörében válaszoltak meg kérdéseket. A világsztár elárulta, milyen számára az ideális férfi és a tökéletes randi. tovább
Marsi Anikó és táncpartnere, Szabó Gábor egy mókás játék keretein belül nézték meg, mennyire egyezik a véleményük. tovább
A Dancing with the Stars versenyzője, Osvárt Andrea otthonából jelentkezett be egy rövid videó erejéig, amiben elárulta hogy érzi magát és mikor tér vissza. tovább
Tóth Dávid és Lissák Laura a szerelem témakörében válaszoltak a feltett kérdésekre, többek között azt is elárulták, mikor voltak először szerelmesek. tovább
Pásztor Anna és Köcse Gyuri elárulták, milyen számukra a tökéletes partner, illetve azt is elmesélték, mikor voltak először szerelmesek. tovább
A tánc maga a szenvedély, a lángolás, a tűz, ami bárkiben felébreszti a vágyat. Dancing with the Stars - mindenki táncol szombat este 20.00-tól a TV2-n! tovább
A tánc maga a boldogság, a szabadság, a féktelen vágy, ami határtalan élményt nyúlt. Dancing with the Stars - mindenki táncol szombaton 20.00-tól a TV2-n! tovább
Sipos Viki és Horváth Tomi az énekes édes kiskutyusa, Goku társaságában válaszoltak a szerelem témakörében feltett kérdésekre. tovább
Gabriela Spanic és Andrei Mangra egy mókás játék keretein belül tesztelték, mennyire egyezik a véleményük, valamint az is kiderült, kinek jobb a hangja. tovább


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS