szeptember 23.
Tekla, Líviusz

Belépés


MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ
Találatok a következőre: gasztronómia
DÁTUM: -tól -ig

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő » | utolsó lap »
AKADÉMIA ITÁLIA
2017. 09. 23.
Less be az olasz halászok világába! - Akadémia Itália 4. adás


Alessandro Smanio mesterszakács és Rétfalvi Flóra tovább folytatták olaszországi útjukat. Ezúttal belenézhettek a helyi halászok munkájába, ...

TÉNYEK
2017. 09. 22.
"Hazai ízek, hazai asztalokon"


Nem léphettek be a konyhába, nem kóstolhattak, és nem is nyúlhattak az alapanyagokhoz, csak kívülről irányíthatták ...

TÉNYEK
2017. 09. 16.
Már 14 évesen profi séf volt


Levendulaágyon füstölt gímszarvascombot és kecsegét készített a világhírű magyar séf, amikor Európa legjobb ...

AKADÉMIA ITÁLIA
2017. 09. 16.
Te tudod, hogy mit takar az ˝aperitivo˝ kifejezés? - Akadémia Itália 3. adás


Rétfalvi Flóra és Alessandro Smanio chef egy olasz tradíciót, az aperitivot mutatták be. A szokáshoz kapcsolódó koktélok, illetve apró ...

MOKKA
2017. 09. 15.
Magyarország élen jár a minőségi csoki készítésében


Magyar csoki került a világ 50 legjobb élelmiszere közé! A hazai csokoládé helyzetéről és fejlődéséről Rebrus Csaba, a Magyar Csokoládé ...

MOKKA
2017. 09. 11.
Séfek séfe: Komoly harc alakult ki a séfek között


Megkezdődik az igazi harc a Séfek séfe konyhájában, a három profi séf mostantól egymás ellen küzd. Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg ...

TÖBB MINT TESTŐR
2017. 09. 10.
Olasz hangulat, finom ízek!


A tizennegyedik század óta ismert étel az olasz lepénykenyér, a Piadina. Ezt a vaslapon sütött élesztő nélkül készült lepényt legtöbbször ...

AKADÉMIA ITÁLIA
2017. 09. 09.
˝Olasz vizeken˝ Király Lindával - Akadémia Itália 2. adás


Alessandro Smanio chefnek ezúttal nemcsak Rétfalvi Flóra, hanem egy híresség, Király Linda is segített a fogás elkészítésében, ami nem más ...

MOKKA
2017. 09. 07.
14 vidéki étterem várja az érdeklődőket a mádi közönségtalálkozón


Szeptember 10-én újra megrendezik a Stílusos Vidéki Éttermiség hagyományos éves közönségtalálkozóját. A vándorrendezvénynek ezúttal a ...

AKADÉMIA ITÁLIA
2017. 09. 02.
Az igazi olasz pizza és a tökéletes lasagne titka - Akadémia Itália 1. adás


Rétfalvi Flóra és Alessandro Smanio chef Nápolyba látogattak, hogy felfedjék az igazi olasz pizza titkát, emellett pedig egy mennyei ...

TÉNYEK
2017. 08. 25.
Konyhai reformok hagyományos alapon


Marton Adrienn nemcsak szépségével de konyhaművészetével is számtalanszor elkápráztatta már a nagyvilágot. Az ízes ...

TÉNYEK
2017. 08. 17.
Gasztroforradalom a Balatonnál


A balatoni nyár elengedhetetlen része a strandbüfében elköltött ebéd. Azonban a magyarok nagy része nyaralása alatt ...

MOKKA
2017. 08. 15.
Nem gondolnád, mi a közös Steiner Kristófban és párjában


Steiner Kristóf és Nimrod Dagan Tel-Avivban lakás éttermet üzemeltetnek, ahol csak vegán ételeket készítenek a betévedő vendégek számára. ...

TÉNYEK
2017. 07. 26.
Gasztro csúcson egy magyar étterem


A világ legjobb luxuséttermeivel foglalkozó listán már Magyarország is szerepel. A magyar gasztronómia virágkorát éli, ...

TÉNYEK
2017. 07. 08.
Bivalysajt és szamárhús az erdőben


Bivalysajtot, szamárhúst és pisztráng-különlegességet is kóstolhattak a látogatók az Eger-erdei gasztrofesztiválon ...

MOKKA
2017. 07. 07.
Kóstolj termelői gasztrokülönlegességeket a Szalajka-völgyben!


A természetben megtalálható, kiemelkedő minőségű nyersanyagra épülő gasztronómia bemutatására készül néhány, elsősorban a Bükkhöz kötődő ...

TÉNYEK
2017. 06. 30.
Zéró főzéstudomány


Mi a különbség a rántás és a habarás között, és mi a lecsó és a palacsinta titka. Ezeknek jártak utána kollégáim. ...

TÉNYEK
2017. 06. 28.
Van igényes balatoni gasztronómia


Sokat javult a balatoni gasztronómia. Régebben a magyar tengerről sokaknak a lángos és a hekk jutott az eszébe. Az elmúlt ...

TÖBB MINT TESTŐR
2017. 06. 25.
Az ízek szárnyán is utazhatunk


Mediterrán hangulatot akár itthon is megtapasztalhatunk. Egy gyönyörű napsütést idéző íz, pillanatok alatt Olaszországba, vagy akár ...

TÖBB MINT TESTŐR
2017. 06. 18.
Mai éttermi trend a kultúrával ötvözött gasztronómia


Ha az ember nem tud dönteni, hogy színházba menjen, vagy egy jót vacsorázni, akkor annak tökéletes választás lehet ennek az ötvözése. Az ...

TV2 GASZTRO
2017. 06. 02.
Nagy Adri spenótos, fetás csirkéje karfiolpürével


A FEM3 Café konyhájában Nagy Adri baconba göngyölt, fetás, spenótos csirkemellet készített karfiolpürével. Az énekesnő elárulta, hogy ...

TV2 GASZTRO
2017. 05. 25.
Bodzás joghurttorta eperrel


Csap Szabolcs cukrász sütött egy bodzás joghurtos epertortát Stohl Luca és Csonka András segítségével a FEM3 Café konyhájában. Kiderült, ...

TV2 GASZTRO
2017. 05. 25.
Japán omlett méhlárvával, lisztkukacos turmix és töltött vándorsáska


Szabó Mariann és Petró Tamás sáskát, méhlárvával töltött japán omlettet és lisztkukacos sodót készítettek a FEM3 Caféban, amit a ...

TV2 GASZTRO
2017. 05. 25.
Könnyű laktóz és gluténmentes saláta csirkemellel


A FEM3 Café konyhájában Szatmári Feri gasztroblogger készített kukoricapehelyben forgatott csirkemellet, és párolt spárga salátát. A tálalt ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | következő » | utolsó lap »



MŰSORÚJSÁG