Videók Karakterek Epizódok Sztori


Ilyen volt a Bogaras karácsony


Ugye emlékeztek még arra az epizódra, amikor Tóni Mikulás helyett Jégapónak öltözött, Laci és Balázs krampuszok szerettek volna lenni de Tóni parancsára végül jégkecskék lettek? Természetesen a bonyodalmak nem maradtak el ebben az epizódban sem, mint ahogy a karácsonyi buli is elég érdekesen sikerült. Idézd fel a legjobb karácsonyi pillanatokat! 

Kriszta megpróbálta kiszedni Enikő néniből, hogy ki húzta a kislányát a karácsonyi ajándékozáson. Ám terve nem sikerült fényesen.. 

Laci és Balázs krampuszok szerettek volna lenni, mert a krampuszsághoz szép emlékek fűzik őket: krampuszként ismerték meg egymást. Tóni tiltakozott, hiszen a Jégapót nem krampuszok kísérik, hanem jégkecskék.

A karácsonyi buli után mindenki másnapos, és szinte mindenkinek van valami takargatni valója az elszabadult bulizás miatt. Mari titkának egész látható nyoma maradt.

Helga egy szekrényben talált rá az éjszakai tettei miatt szégyenkező Balázsra, akit jó tanácsokkal lát el a szerelemmel kapcsolatban.

Helgát férje várja az iskola előtt, hogy együtt kezdjék meg a készülődést és a bevásárlást karácsonyra.

2018. december 22. 10:00

Címkék: bogaras szülők   sorozatKapcsolódó anyagok
KÖVESS MINKET!© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS