Videók Karakterek Epizódok Sztori


Bogaras szülők nyereményjáték


Itt a lehetőség, hogy értékes ajándékokat szerezz! Nyerd meg a sorozat logójával ellátott bögréket és a fődíjat, egy rollert!

A nyereményjátékok szervezője és lebonyolítója:
(TV2 Média Csoport Zártkörűen Működő Részvénytársaság, Székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174., Cégjegyzéket vezető bírósága: Fővárosi Bíróság mint Cégbíróság, Cégjegyzékszám: 01-10-049017) (a továbbiakban TV2)


A játék időtartama:
2018. december 12-től, 2018. december 19. 13:00 tart.


A nyeremény:
9 db bögre és 1 db roller


Részvétel és a játék menete:
A játékban azok vehetnek részt, akik a megadott határidőn belül a Bogaras szülők című sorozat évadzáró epizódjával (2018. december 11.) kapcsolatos kérdésre helyesen válaszolnak és a helyes választ elküldik a jatek@tv2.hu email címre. Az email tárgyának tartalmaznia kell a Bogaras szülők kifejezést. 18 éven aluliak a játékban törvényes képviselőjük hozzájárulásával vehetnek részt.
A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.


Sorsolás:
A helyes és érvényes választ adók kerülnek be a vonatkozó játék nyereménysorsolási adatbázisába. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A 10 darab nyertest a Szervező 2018. december 19. napján 14:00-kor sorsolja ki. A nyerteseket a Szervező emailben értesíti, a nyertesnek pedig 24 órája van jelentkezni a nyereményért onnantól számítva, hogy kiküldjük az értesítő e-mailt. Ha a nyertes nem jelentkezik a megadott időn belül a nyereményéért, akkor új nyertest sorsolunk egészen addig, amíg sikerrel nem járunk.


A nyertesek neve az oldalon kerül feltüntetésre.
A résztvevők a játék kérdésére a válasz elküldésével automatikusan elfogadják a kiírás, illetve a játékszabályzat feltételeit és hozzájárulnak ahhoz, hogy a TV2 a játékosok személyes adatait nyilvántartásba vegye és a játék, a sorsolás lebonyolítása és dokumentálása céljából. További harmadik személyeknek a TV2 ezen információt nem adja ki. A TV2 kötelezettséget vállal arra, hogy a résztvevők személyes adatait a hatályos jogszabályok betartásával kezeli (//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat ).


A nyeremények átvétele:
A nyereményeket a Szervező székhelyén, az 1145 Budapest, Róna utca 174. szám alatt a recepción tudják átvenni a nyertesek hétköznap 08:00 és 20:00 között. A nyertes kiértesítésekor a Szervező elkéri a nyertes személyes adatait (név, anyja neve, születési hely idő), melyeket a nyeremény átvételéhez, a nyertes beazonosításához használ fel. A nyertes beazonosítását a Szervező a Szervező székházának vagyonbiztonságáért felelős Verita Team Kft. végzi (1142 Budapest, Kassai tér 17. C. ép., Cégjegyzékszám: 01 09 286702, Adószám: 25742035-2-42), ezért a Szervező tájékoztatja a nyerteseket, hogy az e pontban írt személyes adatait e célból átadja a Verita Team Kft-nek. Harmadik személy egy meghatalmazással tudja átvenni a nyereményt, a meghatalmazásnak tartalmaznia kell azokat az adatokat, amely a nyertes beazonosítását garantálja.

Esetleges technikai problémák:
A Szervező nem vállal felelősséget kapcsolódási, hardver, valamint más egyéb, a játék használata során felmerülő technikai problémák miatt. A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha az alábbiakban felsorolt egy vagy több ok miatt a játékos kapcsolódása sikertelen, vagy az adott pillanatban technikai probléma miatt lehetetlenné válik a játék:
- Felhasználó oldali hálózati túlterhelés,
- Játékot kiszolgáló rendszer túlterheléséből adódó kapcsolódási hiba
- Előre nem látható külső behatások kapcsán
- Emberi mulasztásból, vagy elektronikus hibából adódó probléma és
- Bármilyen nem rendeltetésszerű használatból fakadó hiba esetén a TV2 fenntartja magának a jogot a jelen játékszabály módosítására és kiegészítésére az adott játék megkezdése előtt, a változtatást a játék meghirdetésénél teszi közzé. Fenntartja azt a jogot is, hogy a fent rögzített időtartam alatt a játékot bármikor beszüntesse. A játékos a játékra való regisztrációjával elismeri, hogy a játék online játék leírását és a játékszabályzatát, illetve a játék szabályait megismerte, azokat magára nézve is kötelező érvényűnek elfogadta és a játékkal kapcsolatban reklamációval nem élhet.


A TV2 fenntartja magának a jogot, hogy a jelen játékszabályzatban foglalt feltételeket vagy magát a játékot akár annak időtartama alatt egyoldalúan módosítsa vagy megszüntesse. A szabályzat módosításait, illetve a játék esetleges megszüntetéséről szóló értesítést a módosítást, illetve megszüntetést megelőzően a Szervező közzéteszi a játék oldalain.


A Szervező bármely, a jelen játékkal kapcsolatos döntése végleges és minden tekintetben kötelező érvényű, azokkal kapcsolatban jogi úton eljárás nem kezdeményezhető.

Nyerteseink: Hódi Attila,Varga Linda, Gidai Ferenc, Baranyai-Tóth Alexandra, Székely Petra, Lombos Angelika,Réti Jánosné, Trafikant András, Orbán Lászlóné, Tímár Anita


TV2.hu - Adatkezelési szabályzat:

//tv2.hu/adatkezelesi_szabalyzat

2018. december 12. 11:58

Címkék: bogaras szülők   sorozatKapcsolódó anyagok
KÖVESS MINKET!© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS