Adások Videók Szereplők Galéria A sorozatról SMS-Kvíz


Május 1-jén jön az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár a TV2-n


Már nem kell sokáig várakozniuk a nézőknek, hogy megismerjék az TV2 legújabb, saját fejlesztésű, heti fikciós sorozatának szereplőit. A hamarosan képernyőre kerülő, Egyszer volt Budán Bödör Gáspár című széria exkluzív, premier adását ugyanis már május 1-jén műsorra tűzi a csatorna.

Dinnyeberki otthonukból, egy nem várt fordulat miatt a fővárosba költözni kényszerülő Bödör család kalandjait mutatja be a TV2 legújabb heti fikciós sorozata, az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár. A vidéki szokások integrálódnak viccesen a budapesti életbe, mindez egy olyan történetbe ágyazva, amelynek főszereplői korábban még a falu határát sem hagyták el. A Bödör család tagjait megformáló Szirtes Ági, Stefanovics Angéla, Stohl András, Venczli Zóra és Varga Attila mellett, az epizódszerepekben már a premier adásban olyan további nagy nevek is feltűnnek majd, mint például Kulka János, Szőke Zoltán vagy Mucsi Zoltán.

Stohl András a családfőt, Bödör Gáspárt alakítja, aki annak ellenére, hogy még soha nem ment a falu határain túlra, mindent úgy csinál máshol is, mintha otthon lenne. Ebből adóan azt gondolja, nincs olyan, amit ne tudna elintézni. Feleségének, Borcsának szerepében Stefanovics Angélát láthatjuk. Borcsa pontosan tudja, hogy milyen a férje, de ő így szereti. A történet fontos szereplője Gáspár anyósa, a cinikus nagymama is, akit Szirtes Ági kelt életre. Venczli Zóra és Varga Attila pedig a Bödör család két gyerekét alakítja majd.

„Az utolsó simításokat végezzük az első epizódon. Az egész stáb nagyon lelkes, mert egy igényes, ugyanakkor nagyon sok szórakoztató elemet tartalmazó sorozat első részét készítjük épp. A májusi premier után pedig ősszel újabb részekkel folytatódik a Bödör család története a TV2-n” - nyilatkozta Kirády Attila, a sorozat show runnere.

A sorozatot az IKO Műsorgyártó készíti, forgatókönyvírói Kormos Anett, a rendező Radnai Márk.

Május elsején az Exatlon Hungary adása után következik az Egyszer volt Budán Bödör Gáspár premier epizódja!

2020. április 9. 19:29

Címkék: bödörék   egyszer volt budán bödör gáspár   sajtóközleményKapcsolódó anyagok
Adás előtt: Anyuka kórházi látogatása során egy régi kedvencbe, Mágenheim doktorba botlott.... tovább
Egyszer volt Budán Bödör Gáspár ötödik epizód szombaton 19.55-től a TV2-n! tovább
Adás előtt: Gazsi álmai életét élheti végre a fővárosban... tovább
Bödörék ezúttal is hihetetlen kalandokba bonyolódtak: Nézd vissza a negyedik adást! tovább
Gazsi és Buckó a hosszú napot a Duna partján zárták: Az apja-fia program egy kiadós őszinte beszélgetés volt. tovább
Gáspár senkit sem furikázna át a városon ingyen, ez alól még a hírességek sem képezhetnek kivételt! tovább
KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS