január 27.
Angelika

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
Aranyélet
Tudj meg mindent az Aranyélet sorozatról!

 ARANYÉLET

Miklósiék irigylésre méltó életet élnek. A családfő sikeres vállalkozó, a feleség egy hajléktalanokat segítő alapítványnál önkénteskedik. Lányuk osztályelső, és még a család feketebáránya, a lázadó kamasz fiú is igazi tehetség, épp a rapkarrierje beindításán ügyködik.

A fényűző aranyélet azonban csak látszat. Miklósiék gondosan eltitkolják, hogy súlyos hiteltartozásuk van; hogy a luxusvilla, amiben laknak, a család maffiózó barátjáé; és hogy kisebb-nagyobb bűncselekményekből tartják fenn az életszínvonalukat.Amikor elérkezik a pillanat, hogy a családfő besokall, és elhatározza, hogy jó útra tér, az idill hamar semmivé foszlik. Kiderül, hogy mindenkinek eltérő elképzelései vannak a boldogulásról.
Attila boldogan vetné bele magát a kétkezi munkába, csakhogy folyton falakba ütközik. Végül minden igyekezete ellenére két maffiavezér csatájának a kellős közepén találja magát, és kénytelen megtapasztalni: a sötét oldal senkit nem ereszt egykönnyen.

Janka nem hajlandó lemondani a megszokott életszínvonaláról, ezért egy másik férfi karjaiba menekül. Csakhogy az asszony ízig-vérig Miklósi: hiába tűnik mellette izgalmasnak az élet, az új milliárdos udvarló egy idő után kezdi megelégelni a sötét kis titkokat – az asszonyhoz tartozó problémás gyerekekről nem is beszélve.Márk a családi példát követve könnyen megszerezhető gazdagságra vágyik, ezért titokban átveszi apja helyét a bűnszervezetben. Csakhogy ő anyja vakmerőségét is örökölte, így mikor lehetősége nyílik átverni a bandavezért, nem habozik. Ám ez rossz döntésnek bizonyul – súlyos következményekkel.

Mira elhatárolódik a családja erkölcsi elveitől, ezért megpróbál a saját lábára állni. De rá kell jönnie, hogy nem is olyan egyszerű tisztességesnek maradni. Egyre lejjebb csúszik a lejtőn, végül szembe kell néznie a ténnyel: ő sem különb a többieknél. Miklósiék kénytelenek megtanulni a leckét: a vér bizony nem válik vízzé. De elég ez ahhoz, hogy egyben tartson egy családot?

nyers_arany.jpg

2018. szeptember 17. 14:32

KÖZÖSSÉG
          


MŰSORÚJSÁG