2021. január 23. szombat
Zelma, Rajmund

A NAGY DUETT
Játékszabály

Köszönjük, hogy játszottatok a TV2 Live alkalmazás segítségével!
A nyertesek listáját ide kattintva éritek el.


NÉZŐI SZAVAZÁSÁNAK MENETE, RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

1. Műsorsorozatról röviden:

A „A Nagy Duett” 8 epizódból/élőadásból álló műsorsorozat, amelyben 10 hazai sztárpár ismert slágereket ad elő a színpadon. A páros egyik tagja profi énekes, a másik tag a hazai sztárvilág egyik kiemelkedő alakja.

A Nagy Duett adása 2018. április 15-től hétről-hétre látható a TV2 műsorán. A TV2 fenntartja a műsorváltozás jogát. A műsorváltozásról a TV2 műsorából, a tv2.hu oldalról és egyéb internetes és nyomtatott kommunikációs csatornákról értesülhetnek a nézők/résztvevők.

Az első adás kivételével adásonként egy sztárpár esik ki a 3 zsűritag és a nézők által leadott összesített szavazatok alapján.
A Fináléba 4 páros kerül, a végső győztes párosról kizárólag a nézői szavazatok döntenek.
A nézői szavazás a résztvevők által történő véleménynyilvánítás, amely döntően befolyásolja a műsor menetét és az abban szereplő sztárok személyét.


I. ALAPFOGALMAK:

„A Nagy Duett” szavazás a TV2 Live alkalmazással

A TV2 LIVE applikáció ingyenesen letölthető a TV2 Live alkalmazás, ami IOS és Android operációs rendszert használó telefonokról vagy tablet eszközökről érhető el. A szolgáltatás lényege, hogy a résztvevők az általuk választott, A Nagy Duett műsorsorozatban fellépő sztárpárokra 1-10 skálán szavazhatnak.
Minden olyan résztvevő, aki legalább egy érvényes szavazatot leadott egy adásban, az részt vesz az adott heti nyeremények kisorsolásában. A műsorsorozat végén egy főnyeremény talál gazdára. A főnyereményt azok között sorsoljuk ki, akik a regisztráción túl legalább három adásban adtak le érvényes szavazatot.
A nyeremények pontos listájáról a TV2 műsorából, valamint a tv2.hu oldalról értesülhetnek a nézők és a résztvevők.

„A Nagy Duett” szavazás szolgáltatás szervezője a TV2 Média Csoport Zrt. (székhelye: 1145 Budapest, Róna u. 174) a továbbiakban: „TV2”.
Résztvevők

A szavazást igénybevevő személyeket a későbbiekben résztvevőknek nevezzük.
„A Nagy Duett” szavazásban természetes személyek vehetnek részt, akik rendelkeznek az alkalmazás letöltéséhez és megfelelő működtetéséhez alkalmas eszközzel. .


II. A SZOLGÁLTATÁS LEÍRÁSA:
„A Nagy Duett” szavazás szolgáltatás célja, hogy a résztvevők szavazatukkal a számukra legszimpatikusabbnak ítélt sztárpárt hozzásegítsék A Nagy Duett versenyben a továbbjutáshoz, valamint a verseny megnyeréséhez. Emellett minden adás végén (az elsőt kivéve) a két legkevesebb összesített ponttal rendelkező párosra még egyszer leadhatják a nézők a szavazataikat – az esik ki a Műsor végén, aki a két utolsó páros közül a legkevesebb szavazatot kapja.
A sorrend megállapítása a zsűri szavazatai és a résztvevők által leadott szavazatszámok összesítése után alakul ki, azaz a nézői véleménynyilvánítás döntően befolyásolja a műsorsorozat menetét és az abban szereplő sztárpárok személyét.
A műsorsorozatot az a sztárpár nyeri meg, akire az utolsó adásban/Fináléban a résztvevők a legtöbb szavazatot adták le.

Zsűri szavazás:

A sztárpárokat a 3 tagból álló zsűri pontozza. Egy zsűritag 1 és 10 pont között értékelheti a produkciót, tehát egy produkcióra a zsűri maximálisan összesen 30 pontot adhat. Amennyiben a pár több produkciót is előad egy adás alatt, akkor a zsűritagok minden produkciót külön pontoznak, és ennek eredményeként alakul ki a zsűri által a sztárpárnak adott (összesített) pontszáma a vonatkozó élő adásban. A sztárpárokat a zsűri mellet a nézők is pontozzák. A nézők is 1 és 10 pont között értékelhetik a produkciót a TV2 LIVE applikáció segítségével, majd a nézők által leadott szavazatokból az applikáció rendszere átlagot számol 1-10 között, így tehát egy produkcióra a zsűri maximális 30 pontja mellet a nézők további maximum 10 pontot adhatnak a sztárpárnak. Amennyiben a pár több produkciót is előad egy adás alatt, akkor a zsűritagok és a nézők minden produkciót külön pontoznak, és ennek eredményeként alakul ki a zsűri és a nézők által a sztárpárnak adott pontszáma a vonatkozó élő adásban. Amennyiben a zsűri és a nézők pontozása alapján két sztárpárnál azonos helyezés alakul ki, akkor ez a két sztárpár osztozik az adott helyezésen. (Például: két sztárpár is maximális pontszámot, 40 pontot kapott a zsűritől és a nézőktől összesen, akkor mindkét sztárpár az első helyen áll a zsűri szavazás ismertetésénél, a soron következő sztárpár a harmadik helyen áll a zsűri szavazásban. Többszörös holtversenyben ugyanezek a szabályok érvényesek)
A döntőben csak a résztvevői szavazatok döntenek, a zsűri a döntőben már nem pontoz.


III. A szolgáltatás igénybevételének menete és megvalósulása

- A szavazat csak akkor minősül érvényesnek, ha az a szavazási időszak alatt (a szavazás indításától annak felfüggesztéséig vagy lezárásáig) a TV2 zárt rendszerébe megérkezik. Tekintettel a különböző szolgáltatók hálózati kapacitására, a szavazat beérkezése szolgáltatókként eltérő időt vesz igénybe. A sikeres szavazást az alkalmazásban a „Köszönjük a szavazatodat!” felirat jelzi.
- SMS küldésével, illetve a telefonhívással a szavazásban nem lehet részt venni.
- „A Nagy Duett” szavazás részvételi feltételeit, szabályzatát – ide értve a megnyerhető nyereményeket, a nyertes sorsolásának módját, a nyeremény kiadásával kapcsolatos feltételeket, azok eljuttatásának módját, valamint a nyertessé minősítés feltételeit - a résztvevők részéről megismertnek és elfogadottnak kell tekinteni, figyelemmel arra, hogy azok tartalmának megismerése és elfogadása a mobilalkalmazás letöltésének feltétele.


IV. A résztvevő számára igénybevehető szolgáltatás menete:

- A résztvevő a szavazatküldéssel hozzájárulását adja, hogy a szervező értesítésekben tájékoztassa a résztvevőt a további szavazásokról és a műsorral, nyereményekkel vagy a támogatókkal kapcsolatos fontosabb üzenetekről. Az üzenetekben kereskedelmi információt és szöveges hirdetést is elhelyezhet a szolgáltató.
- A szavazás megindításától annak lezárásáig – a továbbiakban: szavazási időszak – egy személytől egy felhasználói azonosító útján egy sztárpárra, az eszközök/platformok formájától függetlenül összesen egy szavazat adható le.

V. A szolgáltatás időtartama

- A Nagy Duett szavazás szolgáltatás csak az élő adás alatt, meghatározott időszakokban a sztárpárok produkciója alatt vehető igénybe.
- Érvényes szavazat csak a versenyben lévő sztárpárokra adható le.
- A szavazatszámlálás, illetve összesítés minden szavazásindítástól újra kezdődik.
- Az utolsó szavazási etap befejezése a műsorsorozat utolsó adásában – a szavazás lezárásig tart.
- A szavazási etapon belül a szavazási lehetőség a TV2 döntése értelmében - újabb bejelentést követően - határozatlan ideig az élő adás alatt meghosszabbítható; erről az élő adásban a műsorvezető tájékoztatja a nézőket.
- Az egyes adásokhoz tartozó szavazási etapok kommunikálása minden esetben az élő műsorban és az alkalmazásban is megtörténik; azt követően, hogy az alkalmazásban küldött üzenettel vagy a műsorvezető által az élő adásban közöltekkel a szavazást lezárta, a továbbiakban már érvényes szavazat nem küldhető.
- Érvényes szavazatnak azok a beérkezett és feldolgozott szavazatok számítanak, amelyek a szavazás indítása és lezárása közötti időtartam alatt érkeztek meg a TV2 által üzemeltetett technikai rendszerbe. Az érvényes szavazatok mennyiségéről részletes jegyzőkönyv készül. A TV2 az egyes szavazási etapokról elkülönített adatbázist tárol.
- A szervezők fenntartják a jogot arra, hogy egy-egy szavazási etapon belül részeredményeket közöljenek, illetve az egyes etapokon belül részszavazásokat indítsanak és zárjanak. A szavazás indítása/lezárása, felfüggesztése, újraindítása és lezárása, részszavazás elrendelése és lezárása tekintetében az élő adásban elhangzó időpontok, illetve elhangzottak az irányadók.
- Az esetleges részszavazások olyan véleménynyilvánítások amelyek döntően befolyásolhatják a műsor menetét és az abban szereplő sztárpárok személyét.

VI. NYEREMÉNYEK, AZ EREDMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE, NYERTES

1. A nyeremények

A Nagy Duett műsorsorozatban a résztvevők által a műsor élő adásában indított szavazáson érvényes szavazatot küldők között az adásban és az adás műsorelőzeteseiben ismertetett és bemutatott heti nyeremények kerülnek kisorsolásra. A nyeremény bemutatása illusztráció és arra szolgál, hogy a megnyerhető nyereménytárgyat/szolgáltatást a résztvevők/potenciális résztvevők megismerhessék.
A heti nyeremények az adott élő adáshoz kapcsolt, illetve abban elindított és még abban az adásban lezárt szavazási etapban érvényes szavazatot küldők között kerülnek kisorsolásra, akik legalább egy érvényes szavazatot küldtek és e-mail címüket is megadták a regisztráció során. A főnyeremény sorsolásában azok vesznek, akik a regisztráción túl legalább három adásban adtak le érvényes szavazatot.
Azok között a résztvevők között (I. ALAPFOGALMAK), akik helyes formában adták le „A Nagy Duett” szavazásban érvényes szavazatukat, a TV2 számítógépes véletlenszerű algoritmus segítségével kisorsolja a nyerteseket. A sorsolásokra a heti nyereményeknél az élő adások után kerül sor, a főnyeremény sorsolására pedig a műsorsorozat végén.

A megadott e-mail és azonosító minden résztvevő esetében egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba.
Minden egyes nyeremény tekintetében a fentiek szerint kerül a nyertes kisorsolásra.
A szavazás eredményének meghatározása (lezárás, sorrend, arányok), illetve a nyeremények sorsolásáról jegyzőkönyv készül.
A nyeremény más nyereménytárgyra és pénzösszegre nem váltható át.
A Nagy Duett szavazási szolgáltatás kisorsolt nyertesét a TV2 e-mailben kiértesíti nyereményük tárgyáról, illetve a nyeremény átvételének feltételeiről.

A nyertes hiteles és teljes körű azonosítását követően illetve nyertessé nyilvánítása után a TV2 vagy megbízottja juttatja el/adja át a nyereményeket. A nyeremények átadásáról televíziós felvétel készülhet.
A nyeremények után a hatályos törvények szerinti az adó- és járulékfizetési kötelezettségnek a műsorsorozat közzétevője tesz eleget.
A TV2 fenntartja a jogot a nyeremények/nyereménytárgyak megváltoztatásra, más nyeremények meghirdetésére, a nyeremények törlésére, kevesebb vagy több nyeremény meghirdetésére. A változásról a nézők a műsorsorozatban értesülhetnek.


2. A nyertes definiálása

Nyertesnek ismeri el a TV2 azt a nyereménysorsoláson kisorsolt résztvevőt, aki érvényes szavazatot adott le és az alábbiakban felsorolt módokon egyértelműen igazolni tudja, hogy a szavazás során megadott felhasználói azonosító (Facebook, Twitter vagy Google+ felhasználónév) az övé, azazaz azonosítóra küldött e-mailre vagy privát üzenetre a saját nevében válaszol

3. A nyertes kiértesítése:

„A Nagy Duett” szavazás kisorsolt nyerteseit a TV2 a nyertes megadott azonosítójára küldött e-mail üzenet formájában értesíti a nyereményük tárgyáról, valamint a nyeremény átvételének feltételeiről, a sorsolást követően egy napon (24 órán) belül vagy az adást követő első munkanapon. A sorsoláskor nyereményenként egy nyertes és négy pótnyertes kerül kisorsolásra.
Amennyiben a nyertes nem jelentkezik be a megadott azonosítóra küldött e-mail üzenet kiküldését követő 72 órán belül, úgy a TV2 a pótnyertest/pótnyerteseket értesíti. Ennek értelmében tehát a kisorsolt résztvevő, illetve a kisorsolt azonosító (e-mail cím) jogosultja akkor tekinthető nyertesnek, és így jogosultnak a nyereményre, ha a tájékoztatás céljából történő megkeresés eredményes, a résztvevő visszajelzett a megkeresésre.
Ha a résztvevő megtagadja az adatrögzítés bármely lépését (nem adja meg személyes adatait, vagy a nyeremény eljuttatásához szükséges folyamat bármely lépését), akkor az ilyen „nyertesként” kisorsolt résztvevő a nyeremény kiadása iránti igényét elveszíti, és ilyen igénnyel nem léphet fel. Ebben az esetben a sorsoláskor már kisorsolt pótnyertes/nyertesek válhatnak jogosulttá a nyereményre.


4. A nyeremények kiadásának feltétele:

A sikeres kiértesítés alkalmával beazonosított nyertes a személyes adatait az alábbiak szerint köteles megadni:
- név; lakcím a kézbesítéshez;
- A beazonosított nyertes személyesen, vagy teljes bizonyító erejű magánokiratba foglalt meghatalmazással erre feljogosított személy útján egyeztethet a nyeremény átvételéről.

5. A nyereményigény érvényesítése

Ha a nyertes bármely okból visszautasítja a nyereményt – akár azért is, mert a nyeremény olyan, amely számára nem megfelelő vagy alkalmatlan, vagy a nyereménnyel kapcsolatos egyéb feltételeket nem tudja teljesíteni -, akkor a pótnyertesé lesz a nyeremény.
A nyertes a nyereménnyel kapcsolatban a szervezővel, a műsortejesztővel, a gyártóval, a nyeremény felajánlóval szemben igényt vagy követelést nem terjeszthet elő csak annyiban, hogy ha a fentiek szerinti valamennyi, a nyeremény átvételéhez jogosító feltételnek megfelelt, akkor a nyeremény számára történő kiadását követelheti. A nyeremény tekintetében nincs kellékszavatossági, jótállás, hacsak a nyereménnyel együtt ilyen jótállási vagy garancia okirat nem kerül átadásra vagy megküldésre.
A nyeremény kézbesítése vagy átadása a sorsolást követően, de legkésőbb 90 napon belül történik. A nyeremény átadására ettől eltérően a nyertessel megállapodott későbbi időpontban is sor kerülhet. Értelemszerűen az élő adás felvételére a belépőjegy eljuttatása vagy átvételi lehetőségének biztosítása úgy történik, hogy a nyertes a felvételen részt vehessen.

VII. ADATKEZELÉS

A nyertes tudomásul veszi, hogy a nyeremények átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, amelyet a TV2, továbbá a TV2 által meghatározott más médiaszolgáltató a műsorsorozat – akár utólagos – kommunikációval kapcsolatban bemutathat. A TV2 ilyen igénnyel a nyertes felé a nyereményadásáig, illetve nyereményátadásakor élhet. Kép-, hang- és filmfelvétel esetén külön nyilatkozat aláírására kerül sor a rögzítési és felhasználási módok engedélyezéséről.
A nyertes engedélyezi, hogy a szavazás szervezése és eredményes lebonyolítása céljából a TV2 LIVE applikációhoz használt közösségi fiókjában megadott személyes adatait a TV2 az információs és önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltaknak megfelelően kezelje, tárolja és dolgozza fel.
A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy neve és lakhelye (csak a település) megjelenjen a http://www.tv2.hu oldalon.
A nyertes kijelenti, hogy a szavazás feltételeit megismerte, azokat elfogadta, a szavazáshoz, illetve a nyeremény kiadásához kapcsolódó adatkezelés célját megértette és minderre tekintettel, megfelelő tájékoztatáson alapuló, önkéntes és kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy TV2 LIVE applikációhoz használt közösségi fiókjában megadott személyes adatait a szavazás lebonyolítása érdekében és nyertesként való elismeréséhez és az ehhez kapcsolódó panaszok, hatósági eljárások miatti szükséges mértékben nyilvántartsa, kezelje, tárolja és feldolgozza, valamint a nyereményátadás céljából a TV2-nek és nyereményfelajánlónak továbbítsa.
Egyebekben a TV2 LIVE applikáció felhasználási feltételeiben írtak az irányadóak.


VIII. FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA
A hibás vagy a szolgáltatás időtartamán kívül beérkezett szavazatokért a TV2 semmilyen felelősséget nem vállal.
A Szervező nem vállal felelősséget azért sem, ha a nyereményről szóló értesítésre az internetes kapcsolat meghibásodása vagy a levelező program hibája miatt a Nyertes a megadott időn belül nem tud reagálni.


IX. MŰSORVÁLTOZTATÁS ÉS EGYÉB VÁLTOZTATÁSI JOGOK

A TV2 fenntartja a jogot, hogy a műsorváltozásra, amely értelmében jogosult más napokon és rendszerességgel és akár kevesebb adásszámmal a műsorsorozatot sugározni.
A TV2 fenntartja azt a jogot is, hogy a jelen szabályzat szerinti kiesési rendszeren kívül más kiesési rendszert alkalmazzon, illetve a szervezők fenntartják a jogot a szavazási rendszer megváltoztatására.
Minden változtatásról a műsorsorozatban előzetesen értesülhetnek a résztvevők, illetve a nézők. A változtatások esetén a jelen szabályzat átdolgozásra kerül és ugyanazokon a platformokon kerül közlésre és meghirdetésre, mint a jelen szabályzat.
A változtatások a résztvevők szerzett jogait nem érinthetik.

X. A SZOLGÁLTATÁS technikai kivitelezése; SZAVATOSSÁG, GARANCIA

A szavazás önálló számítástechnikai rendszeren fut. A szolgáltatáshoz kapcsolódó szavazás előírásoknak megfelelő lebonyolítását a mindenkor hatályos törvények és jogszabályok betartásával szavatolja a TV2.
A résztvevő a szavazással kapcsolatban jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételt tudomásul veszi, elfogadja, és egyben kijelenti, hogy abban saját akaratából, saját felelősségére vesz részt.
A hivatalos Szabályzat hozzáférhető a Szervező címén, valamint a műsor honlapján,  valamint A TV2 Teletext szolgáltatás 470. oldalán.
A Szervező fenntartja a Szabályzat módosításának jogát. Az esetleges módosításokat a Honlapon közzéteszi.

Ügyfélszolgálat, információk, elérhetőségek:
A szolgáltatással kapcsolatban a +36-1-336-55-45-ös telefonszámon elérhető ügyfélszolgálatánál lehet érdeklődni az adás ideje alatt.SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS