2021. január 22. péntek
Vince, Artúr

A NAGY DUETT

Hiányoznak kedvenc duettpárjaid? Nézd meg újra a Döntőt!

Ha nem tudod, mihez kezdj vasárnap este, mindenképp látogass el A Nagy Duett oldalára, ahol a Döntőn túl nemcsak a teljes adásokat nézheted vissza, de megtalálod az összes produkciót is, exkluzív interjúkat láthatsz a versenyzőkkel, nosztalgiázhatsz a galériáink segítségével, és izgalmas szavazásokat is találsz!

Kattints ide a korábbi adásokért!

A DÖNTŐ

A Nagy Duett Döntőjét Csobot Adél és Rózsa György száguldozása nyitotta. Őket követte Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván babakocsit tologatva, majd Takács Nikolas és Tápai Szabina törtek a magasba romantikus erkélyjelenetükkel.

Horváth Tamás és Balázs Andi ágyban fekve adta elő első produkcióját. Utánuk két páros tért vissza a mesterek dalával: Csobot Adél és Rózsa György swingjétől zengett a színpad, majd Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván érkezett valahonnan a Valahonnan című dallal.

A folytatásban Balázs Andi és Horváth Tamás megrázta a meggyfát, Tápai Szabina pedig ráhangolódott Takács Nikolasra. A mesterek dalát követően egy párosnak búcsúznia kellett. Kiderült, melyik páros esett el az esélytől, hogy megnyerje A Nagy Duettet.

A mindent eldöntő utolsó körben az énekesek egy-egy rabolt dallal léptek színpadra. Mindannyian kiválaszthatták az elmúlt hetekből azt a produkciót, ami a legjobban tetszett nekik egy másik párostól. Csobot Adél és Rózsa György sörhab bajusszal énekelt, Balázs Andi és Horváth Tamás mindenkit visszarepített a 90-es évekbe, Tápai Szabina és Takács Nikolas pedig macskákként doromboltak.

A harmadik kör szavazatai alapján kiderült, hogy a három esélyes páros közül ki nyerte el Az Év Duettje címet.

Korhatár: 12 év

2018. június 10. 7:00Kapcsolódó anyagok
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS