2021. január 22. péntek
Vince, Artúr

A NAGY DUETT

A Nagy Duett: Ezt az 5 pillanatot biztos, hogy sosem felejted el

A Nagy Duett hatodik évadának párosai egytől egyig emlékezetes teljesítményt nyújtottak, de a produkciókon túl is szolgált olyan váratlan, megható vagy vicces pillanatokkal a műsor, amelyeket biztos, hogy sosem lehet elfelejteni! Írd meg te is a számodra legmaradandóbbakat!

Bébibumm A Nagy Duettben

A műsor kezdetekor két kismama jelenlétének örülhettek a nézők, hiszen Nagy Adri és Csobot Adél is várandósan érkezett a műsorba. Nem telt bele sok időbe, Kollányi Zsuzsi és Tápai Szabina is bejelentették a gólyahírt, pár héttel később pedig Kasza Tibi és Manker is csatlakozott hozzájuk. A nézők hétről hétre figyelemmel követhették a sugárzóan szépséges kismamák pocakjának gömbölyödését, akik egy közös produkcióval is megörvendeztették a rajongókat!

kismamák_1280.jpg

Fodor Rajmund először beszélt drámai balesetéről

Noha a zsűri folyamatosan méltatta Fodor Rajmund lelkesedését és alázatát, énekhangja miatt gyakran került a poénok kereszttüzébe. A bajnok vízilabdázó a kiesés után megdöbbentő vallomással sokkolta nemcsak a közönséget, hanem a stábot, és duettpartnerét is: 12 évvel korábban egy edzés közben eltört a gégéje. A később megosztott részletekből kiderült, nemcsak a hangja megmaradásáért, hanem az életéért is küzdött.

Pápai Joci megmutatta vadonatúj dalát

A zsűritagja elsőként A Nagy Duett közönségét örvendeztette meg új dala, a Látomás előadásával. A siker nem maradt el, a rajongók imádták az érzelmes szerzeményt!

Tóth Andi villantása letarolta a színpadot, és később az internetet is

Az értékelések során a fiatal énekesnő tehetsége mellett a szépségét sem tudta szó nélkül hagyni a zsűri. Nem volt ez másként az emlékezetes színpadi ˝balesetét˝ követően sem, amikor is Tóth Andi produkció közben elhagyta a szoknyáját. A versenyző olyan profin kezelte a helyzetet, hogy sokaknak fel sem tűnt, ez bizony véletlenül történt, nem pedig a koreográfia részeként. Szexi pillanatokból egyébként sem volt hiány a Duettben. Emlékszel a Lady Marmalade-ra? Kattints és idézd fel a fülledt közös produkciót!

Könnyes katarzis anyák napján

Anyák napján a versenyzők saját édesanyjukról meséltek, és üzentek a nézőknek, az élő adásban pedig A Nagy Duett kismamái közös produkcióval léptek színpadra. A műsor végén Horváth Tomi és Balázs Andi, akik mindketten elvesztették édesanyjukat, Zorán Kell ott fenn egy ország című dalával csaltak könnyeket mindenki szemébe - a zsűri, és Claudia is alig tudott megszólalni az előadást követően. Megható pillanatokból később sem volt hiány. Idézd fel a Márti dalát Csobot Adél és Rózsa György előadásában!

Te melyik Duett-pillanatra emlékszel vissza a legszívesebben? Írd meg kommentban A Nagy Duett Facebook-oldalán!

Korhatár: 12 év

2018. június 7. 15:55Kapcsolódó anyagok
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS