2021. január 20. szerda
Fábián, Sebestyén

A NAGY DUETT

˝Egy külön fejezet a szívemben...˝ - búcsúztak A Nagy Duett versenyzői

A Nagy Duett szereplői sosem felejtik el a rengeteg szeretetet és élményt, amit a verseny alatt kaptak. Meghatóan búcsúztak a közösségi oldalaikon, Horváth Tomi, Balázs Andi, Megyeri Csilla, Tápai Szabina, Csobot Adél és a többiek szavai biztos, hogy téged sem hagynak hidegen!

 Tápai Szabinának sokat tapasztalt sportolóként is felért A Nagy Duett egy kupagyőzelemmel. Meghatóan vallott a partnere, a családja és a stáb iránt érzett hálájáról.

Kedves Mindenki! Egy csodálatos Tv műsor részese lehettem és nem is akárhogy meneteltük végig a Nagy Duett-et! Kimondhatatlanul boldog voltam tegnap este! Annyira sok embernek vagyok hálás ezért a 8 hétért, szerencsés vagyok! De talán az első @takacs_nikolas nagyon boldog vagyok, hogy megismerhettem egy tiszta, őszinte, alázatos, humoros embert! Aki mindig mindenben mellettem volt, ha egy kicsit el is ment az önbizalmam, akkor is támogatott! Bár a műsor előtt nem ismertem, de titkon egy ilyen emberre számítottam! Annyi minden történt velem ezalatt a 8 hét alatt, felér egy önismereti training-el is! Sokat kaptam a sporttól, sokmindent megéltem! Viszont sosem gondoltam, hogy egy ilyen műsor színpadán ekkora érzelmeket fogok megélni! Ez valami csodálatos volt! Azok a pillanatok felérnek egy kupagyőzelem sikerével! Ezek most nagy szavaknak tűnnek, de ez egyszerűen leírhatatlan, hogy a zene valóban mire képes! Nagyon köszönöm az egész stábnak akik velünk dolgoztak hétről hétre! @duettmester hogy hittél bennem és mindent megtettél azért, hogy én minden hétvégén “jó” lehessek a színpadon! @csakjulcsi aki a világ egyik legcukibb szerkesztője, aki ha éhes voltam a reklám szünetekben elszaladt nekem harapnivalóért! Na és az egész siker nem jöhetett volna létre ha nincs egy csodálatos férjem @kucseragabor és a csodás Kisfiam! Ha valaki látta a tegnap esti műsort szerintem minden boldogság az arcunkra volt írva! A 8 hét öröm estje volt! Köszönünk mindent!

Kucsera-Tápai Szabina (@tapaiszabina) által megosztott bejegyzés,

Véletlen egybeesés: Megyeri Csilla életének másik nagy tévés kalandja pont egy évvel A Nagy Duett Döntő előtt ért véget.

Balázs Andi érzelmes, kifejező posztban foglalta össze a nyolc hét élményeit.

Szép estét mindenkinek! Vasárnap este a miénk lett A nagy duett című műsor trófeája. Aznap este letettem a konyhapultra és azóta ott állt mostanáig. Nézegettem ha arra jártam és elolvastam ami rá van írva. Mellette volt egy kép is amit Gábortól kaptam. Mi vagyunk rajta Tomival. Adások képei. Mindegyiken mosolygunk és éppen öleljük egymást. Milyen volt ez 8 adás? Összefoglalom: Izgalom, milyen lesz?, sajtótájékoztató, atyaég!mennyi ember, szia Tomi, kedves vagy, nevetünk, sokat nevetünk, első hét, jajmilesz?, megtudom én ezt csinálni?,még nincs élvezet, meg kell csinálni, első adás, hé!én ezt szeretem!, dejó, nevetnek, elénekeltem, TOMI!Büszke vagy rám?, igen,második hét, ügyesebbnek kell lennem, egyre jobban megszeretem az embereket, izgalom, Tomi!Segíts!, dejófej az onlinelányis,jajneee,valaki kiesik,szomorúvagyok,harmadikadás, belejöttem, egyrejobban szeretek itt lenni, izgulok, TOMIII!Nem tudom a táncooot!,TOMI!haza akarok menni!,nevetés, de kedves ez a sminkeslány, adások sokasága, fáradok,fáradok,közben évad vége a színházban, 18 előadás, Tomi nagykoncertje, próbák,Mojszi,TOMI!Nem tudom a daaalt!, idejön, újabb hét , nagyon szeretem ezt a stábot, szeretek velük lenni, anyák napi adás, bitangnehéz hét, ölelések, sírások, állvataps, pillanat, biztos büszke rám Édesanya, TOMI!Megcsináltuk!,adások jönnek még, minden héten egy vasárnap, Dórikaaa!Kisfilmek, táncok, nagyon megszerettem a koreográfusAnikót, szeretek velük lenni, már családiasak vagyunk, TOMI!hol vaaagy?, mi??, hajnalban értél megint haza?, mikor?,atyaég!,TOMI!vigyázzatok magatokra,DÖNTŐ hete,3 dal, hínnyedefáradtvagyok, utolsó előadásom az évadban, köszönöm Karinthy Színház, stúdiócsaládom, izgalom, mindjárt vége, 3dal,meggyfa,TOMI!Ne legyen már vége!!!,fáradtak vagyunk, mosoly,ölelések és .... Most itt fekszem a kanapén ölemben a díjjal és a falon velem szemben a három darab közönségdíjam plakettje. Ezt is és azokat is tőletek kaptam! Van miért ezt csinálni. Értetek! Köszönök minden támogatást, szavazatot,kedves szót amit kaptam tőletek! Hálás vagyok a produkciónak, hogy engem is kiválasztottak és megmérettettem. Az a munka ami a színfalak mögött történik egy külön fejezet a szívemben

Balázs Andi (@balazsandi) által megosztott bejegyzés,

Sosem titkolta a győztes páros az egymás iránt érzett szeretetét, de a Mokkában ismét megerősítették: sosem engedik már el egymás kezét. Nézd meg a beszélgetést!

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Korhatár: 12 év

2018. június 6. 14:35Kapcsolódó anyagok
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS