2021. január 22. péntek
Vince, Artúr

A NAGY DUETT

Hatalmas meglepetések, fergeteges szórakozás - Ilyen volt A Nagy Duett 6. adása!

A sztárpárok ismét felrobbantották a színpadot, és teljesen elkápráztatták a zsűrit. Meglepetésekből ezúttal sem volt hiány, a duettpárok fergeteges show-ja után Pápai Joci először, A Nagy Duett színpadán adta elő legújabb szerzeményét.  Éld át újra a legjobb pillanatokat!

A Nagy Duett 6. élő show-jában hat duettpár állt színpadra.

A zsűritagok alig várták, hogy ismét kifejthessék véleményüket, és jobbnál jobb pontokat adhassanak a párosoknak. Liptai Claudia üdvözölte Kasza Tibit, Nagy Adrit, és Pápai Jocit, majd elárulta, hogy Joci egy nagyon különleges meglepetéssel készült az estére.

Az új évadban a zsűri mellett a nézők is szavazhatnak a párosokra 1-től 10-ig a TV2 Live applikáción keresztül. 

A show-t Balázs Andi és Horváth Tamás pankrációval indította, miközben az Alien Ant Farm Smooth Criminal című számát adták elő.

Nagy Adri úgy vélte, hogy nagyon élethűen harcoltak a pankrátorok egymással a színpadon. Joci szerint, Horváth Tamás mindig olyan, mint Michael Jackson, Kasza Tibi pedig hiányolta, hogy Andi és Tomi nem ˝verekedett˝ össze egymással az előadás alatt.

Balázs Andi és Horváth Tamás pontjai:

Joci 9 pontot adott, Nagy Adri szintén 9 ponttal díjazta a párost, majd Kasza Tibi is csatlakozott 9-cel, így összesen 27 pontot szereztek.

Horváth Tamás és Balázs Andi produkcióját itt tudod visszanézni!

Erdélyi Timea és Gönczi Gábor Loona Bailando dalát elénekelve igazi riói karnevált varázsolt a pódiumra, amivel alaposan felfűtötték a hangulatot A Nagy Duett stúdiójában.

Kasza Tibi úgy gondolta, hogy Erdélyi Timea nagyon csinos volt, Adrinak pedig a színésznő mozdulatai tetszettek. Ezt követően Joci elárulta, hogy nem tudta Timiről levenni a szemét.

Erdélyi Timea és Gönczi Gábor pontjai:

Kasza Tibi és Nagy Adri 9 pontot adott a duettpárnak, Pápai Joci pedig 10 pontra értékelte előadásukat, vagyis 28 pontot kaptak összesen.

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea produkcióját itt tudod visszanézni!

Igazi hercegnőként és hercegként érkezett a színpadra Tápai Szabina és Takács Nikolas, akik Máté Péter Ő című dalával romantikus hangulatot teremtettek.

Szabina a dal végén elérzékenyült, hiszen a nézők állva tapsoltak nekik. Pápai Joci szerint Takács Nikolas egy nagyszerű duettpartner Szabina számára. Ezt követően Kasza Tibi bevallotta, hogy lúdbőrzött a sportoló hangjától, de jó értelemben. Tápai Szabina nagymamája A Nagy Duett hatodik adásának napján ünnepelte a 81. születésnapját, aki nagyon meghatódott, amikor megtudta, hogy unokája Máté Péter dalát énekli majd el.

Tápai Szabina és Takács Nikolas pontjai:

A zsűritagok egyhangúlag 10-10-10 pontot adtak a párosnak, akik így összesen 30 pontot zsebeltek be.

Tápai Szabina és Takács Nikolas produkcióját itt tudod visszanézni!

Negyedikként Kamarás Iván és Kollányi Zsuzsi lépett színpadra, akik a Starz On 54 együttes If You Could Read My Mind dalával teremtettek fergeteges hangulatot.

Kasza Tibi egy részeg Elvist vélt felfedezni Kamarás Ivánban, Kollányi Zsuzsi hangjától pedig teljesen elámult. Nagy Adrinak tetszett Zsuzsi csípőmozgása, majd elmondta, hogy szerinte Iván új hangszínt hozott magával. Joci bevallotta, nagyon szereti Kamarás Iván személyiségét, Zsuzsit pedig megdicsérte a magas hangokért.

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván pontjai:

Először Kasza Tibi értékelt, aki 10 ponttal jutalmazta őket, Nagy Adri 9 pontot adott, Joci pedig 10 pontra értékelte az előadást, ami összesen 29 pont. 

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván produkcióját itt tudod visszanézni!

A Nagy Duett hatodik adásából sem maradhatott ki a zúzás. A Nirvana Smells Like Teen Spirit című számát Keveházi Krisztina és Szabó Ádám adta elő.

Pápai Jocinak kifejezetten tetszett a produkció, szerinte Ádámnak és Krisztinának is nagyon jól állt. Kasza Tibi úgy gondolta, hogy a páros odatette magát, és Nagy Adrinak is ez volt a véleménye.

Keveházi Krisztina és Szabó Ádám pontjai:

Joci 10, Nagy Adri 10, Kasza Tibi pedig 9 pontra értékelte a produkciót, így összesen 29 pontot szereztek.

Keveházi Krisztina és Szabó Ádám produkcióját itt tudod visszanézni!

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Korhatár: 12 év

2018. május 20. 21:22

Címkék: a nagy duett   a nagy duett 6 percről percre   a nagy duett 6Kapcsolódó anyagok
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS