2019. január 16. szerda
Gusztáv

A NAGY DUETT

Nem maradt szem szárazon – Így telt A Nagy Duett negyedik élő show-ja!

A sztárpárok a negyedik adásban is mindent beleadtak. Idézd fel a legmeghatóbb és legszórakoztatóbb pillanatokat!

Az est háziasszonya, Liptai Claudia köszöntötte anyák napja alkalmából az édesanyákat és a nagymamákat is.

A Nagy Duett sztárpárjai nagyon készültek, és a 4. adásban is megmutatták, mire képesek. Megható pillanatokból és szórakozásból ezúttal sem volt hiány.

A zsűri elfoglalta a helyét, Kasza Tibi, Nagy Adri és Pápai Joci már alig várták, hogy ismét pontozhassák a versenyzőket.

A zsűri mellett a nézők is véleményezhették a párosokat, 1-től 10-ig adhattak pontokat a TV2 Live applikáción keresztül.

nagyduett050620180506_0015.jpg

Erdélyi Timea és Gönczi Gábor egész héten a zenei laborban kotyvasztott, hogy megtudják a Szerelembomba receptjét. A Back II Black slágerével indították a show-t, amivel visszarepítették a nézőket egészen a '90-es évekig.

Kasza Tibi mindent rendben talált a produkcióban, szerinte nagyon cukik voltak. Nagy Adri is egyetértett ezzel, a táncot külön kiemelte. Pápai Joci nem ismerte fel először Erdélyi Timit egyenes hajjal. Úgy vélte, hogy nagyon összeillik a hangjuk Gáborral.

Erdélyi Timea és Gönczi Gábor pontjai:

Joci és Adri egyöntetűen 9-et adott, Kasza Tibi pedig 10 pontra értékelte az előadást. Összesen 28 pontot kaptak.

Erdélyi Timea és Gönczi Gábor produkcióját itt tudod visszanézni!

Rippel Feri és Tóth Andi előadásának köszönhetően igazi vadnyugati hangulat kerekedett a stúdióban. Pitbull és Kesha közös dalát, a Timbert adták elő egy igazi ˝kocsmai bunyó˝ közepedte.

A produkció alatt Andi ˝megszabadult˝ ruhájának egy részétől, ezt is értékelték a zsűri férfi tagjai. Kasza Tibinek bejött, hogy a nagy ˝verekedés˝ után mindenki kibékült. Adri szerint látszott, hogy nagyon odatette magát a rapben Rippel Feri. Pápai Joci is szeretett volna szerepelni Andiékkal a színpadon, annyira imádta a stílust.

Rippel Feri és Tóth Andi pontjai:

Elsőként Kasza Tibi, Nagy Adri 10 pontot adott a mexikói műsorra, Pápai Joci pedig a 9-es szám mellett döntött. Összesen 29 ponttal távoztak a színpadról.

Rippel Feri és Tóth Andi produkcióját itt tudod visszanézni!

Kamarás Iván és Kollányi Zsuzsi Kis Grófo #Lávkóma című nótájára rendezett egy hatalmas romazurit A Nagy Duett színpadán.

Papai Joci úgy gondolta, hogy nincs olyan dolog, amit Kamarás Iván ne tudna tökéletesen megcsinálni. A szájbőgőzéssel kapcsolatban mindegyik ítész azt hangsúlyozta, hogy szimpatikus volt számukra, ahogy Iván próbálkozott vele. 

Kamarás Iván és Kollányi Zsuzsi pontjai:

Joci és Adri 10-10 pontot, Kasza Tibi pedig ˝egy vékony˝ 10 pontot adott Zsuzsiéknak, így összesen 30 pontot zsebelhettek be.

Kamarás Iván és Kollányi Zsuzsi produkcióját itt tudod visszanézni!

Ördögként zúzott a színpadon Fodor Rajmund és Wolf Kati, méghozzá a Metallica híres számára, az Enter Sandmanre.

Nagy Adri örült, hogy Fodor Rajmund végre "megérkezett", Wolf Katinak külön kiemeltea  fantasztikus hangját. Kasza Tibi azon viccelődött, hogy valami baj lehetett a technikával, mert Rajmund jól énekelt.

Fodor Rajmund és Wolf Kati pontjai:

Kasza Tibor 10 pontra értékelte az ördögi produkciót, majd Nagy Adri és Pápai Joci is 10-10-el jutalmazta őket, így ők is 30 pontot kaptak.

Fodor Rajmund és Wolf Kati produkcióját itt tudod visszanézni!

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Korhatár: 12 év

2018. május 6. 21:16

Címkék: a nagy duett   a nagy duett 6 percről percre   a nagy duett 6Kapcsolódó anyagok
Liptai Claudia, A Nagy Duett háziasszonya arról mesélt Kárpáti Rebekának, milyen félelmei voltak a hatodik évad előtt, és ehhez képest mi az, ami... tovább
Horváth Tomi és Balázs Andi imádják a másikat, ezért magabiztosan vállalták be, hogy égető kérdéseket tesznek fel egymásnak. Mennyire tartja Andi... tovább
A Döntő előtt Rózsa György és Csobot Adél olyan kérdéseket tettek fel egymásnak, amit korábban nem mertek. Így derült ki, milyen lenne az Adél... tovább
Kínos kérdéseket tettek fel egymásnak A Nagy Duett döntősei, így derült ki, hogy Takács Nikolas gyakran járt titokban a suli mellé, és a jegyeit... tovább
Eljött az igazság pillanata: Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván feltették egymásnak azokat a kérdéseket, amiket eddig nem mertek! tovább
A 8. élős show végén kialakult a végleges sorrend: Csobot Adél és Rózsa György a harmadik, Takács Nikolas és Tápai Szabina a második, Horváth... tovább
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS