2021. január 22. péntek
Vince, Artúr

A NAGY DUETT

A sztárpárok megbabonázták produkciójukkal A Nagy Duett zsűrijét

A Nagy Duett 3. adásában a sztárok felrobbantották A Nagy Duett színpadát, a zsűri pedig nem győzte osztogatni a 10 pontokat a felejthetetlen produkciók láttán. Idézd fel a legjobb pillanatokat!

Elkezdődött A Nagy Duett 3. élő show-ja. A sztárpárok nagyon várták, hogy megmutassák a nézőknek, mit is tanultak ez alatt az egy hét alatt, és mindent bevetettek a szórakoztatásért.

A show nem indulhatott el A Nagy Duett szórakoztató zsűrije, Kasza Tibi, Nagy Adri és Pápai Joci nélkül, akik ezen az estén sem kímélték az énekeseket véleményükkel.

20180429_Nagy_Duett_frame_10328.png

Az új évadban zsűri mellett a nézők is szavazhatnak a párosokra 1-től 10-ig a TV2 Live applikáción keresztül.

A Despacito című dallal nyitotta az estét Takács Nikolasz és Tápai Szabina, aki a héten egy hatalmas örömhírről is beszámolt: második gyermekével várandós!

A zsűri szerint Takács Nikolasz ebben a produkciójukban volt eddig a legfelszabadultabb. Pápai Joci szerint ez a stílus nagyon jól áll az énekesnek, míg Tápai Szabina hullámzását egy svéd úszónőéhez hasonlította.

Takács Nikolas és Tápai Szabina pontjai:

A páros latin hangulatú produkciója a zsűrire is nagy hatással volt, Kasza Tibi 10, Nagy Adri 10 míg Pápai Joci 9 pontot adott, így Takács Nikolas és Tápai Szabina összesen 29 pontot szerzett előadásukkal.

Tápai Szabina és Takács Nikolas produkcióját itt tudod visszanézni!

Gergely Róbert és Megyeri Csilla ma este egy táncdalban mutathatta meg magát. A páros ezúttal nem a nyelvét, hanem a sétapálcáját pörgette, nem is akárhogy…

Nagy Adri szerint az egyik legsokoldalúbb páros a mezőnyben Megyeri Csilla és Gergely Róbert. Kasza Tibi a produkciót látva rögtön nosztalgiázni kezdett, és kiemelte, hogy bár nehéz feladatot kapott a páros, jól kis produkciót adtak elő.

Gergely Róbert és Megyeri Csilla pontjai:

Kasza Tibi 9 pontot adott a párosnak, míg Nagy Adri Csilla és Robi maximalizmusát értékelte 10 pontra. Pápai Joci 9 ponttal jutalmazta a párost, akik így Takács Nikolaszékhoz hasonlóan 29 pontot szereztek.

Megyeri Csilla és Gergely Róbert produkcióját itt tudod visszanézni!

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea egy nagyon szép népi hagyományt, a májusfa kitáncolást idézte meg A Nagy Duett színpadán a NOX Százszor ölelj még című dalával.

Kasza Tibinek bejött Gönczi Gábor népies táncmozgása, míg Pápai Joci ámulattal csodálta Erdélyi Timea tehetségét. Nagy Adri szerint a színésznőnek eddig ez a stílus állt a legjobban.

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea pontjai:

Kasza Tibi, Nagy Adri, Pápai Joci 10 ponttal jutalmazta a párost, akik így összesen 30 pontot kaptak a zsűritől.

Erdélyi Timea és Gönczi Gábor produkcióját itt tudod visszanézni!


Szabó Ádám és Keveházi Krisztina a Black Eyed Peas Let’s Get Is Started dalával adták a talpalávalót.

Liptai Claudia elárulta, színpadra lépés előtt Szabó Ádám nem érezte jól magát, de ez az előadásukon egyáltalán nem látszott. Kasza Tibi a produkció után úgy érezte közelebb került a baletthez, bár Krisztinától hiányolta a nagy mozdulatokat. Pápai Joci megköszönte, hogy végre hallhatta Krisztina hangját, bár azért annyira „nem esett neki jól”.

Szabó Ádám és Keveházi Krisztina pontjai:

A zsűri annyira imádta Keveházi Krisztina és Szabó Ádám produkcióját, hogy mindhárman 10-10-10 pontot adtak a párosnak, így összesen 30 pontot kaptak.

Keveházi Krisztina és Szabó Ádám produkcióját itt tudod visszanézni!

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván a Mambo Italiano című dallal repítette el a nézőket Olaszországba.

Pápai Joci nagy csibésznek tartja Kamarás Ivánt. Szerinte a színész minden feladatot tökéletesen tud végrehajtani. Nagy Adri folyamatosan látja  a harmóniát a páros között, látszik, hogy figyelnek egymásra. Kasza Tibi szerint nagyon „perfect” produkció volt, de azt kiemelte, hogy örülne, ha a páros megmutatná őrültebb oldalát.

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván pontjai:

Kasza Tibi hiányolta az őrültséget, Nagy Adri pedig kicsit gyengébbnek látta a páros produkcióját az előzőhöz képest, ezért 9 pontot adtak, Pápai Joci azonban nem volt szőrös szívű, 10 ponttal jutalmazta a párost. Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván összesen 29 pontot kapott a zsűritől.

Kamarás Iván és Kollányi Zsuzsi produkcióját itt tudod visszanézni!

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Korhatár: 12 év

2018. április 29. 21:25

Címkék: a nagy duett   a nagy duett 6 percről percre   a nagy duett 6Kapcsolódó anyagok
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS