2021. január 15. péntek
Lóránt, Loránd

A NAGY DUETT

Balázs Andi és Horváth Tamás nyerte az Év Duettje címet!

A Nagy Duett minden egyes adása tartogatott meglepetéseket, és ebből a finálé sem maradhatott ki. A duettpárok a döntő estéjén háromszor is színpadra léptek, ahol mindent bebizonyítottak a nézőknek és a zsűrinek. Éld át újra a döntő legizgalmasabb pillanatait!

A Nagy Duett színpadán az est házi asszonya, Liptai Claudia utoljára köszöntötte a nézőket, a duettpárokat és az ítészeket. 

Akik az est folyamán színpadra léptek, nem mások, mint Horváth Tamás és Balázs Andi, Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván, Csobot Adél és Rózsa György, Tápai Szabina és Takács Nikolas.

A zsűri a fináléban már nem pontozott, a nézők véleménye alapján dőlt el, hogy melyik az a páros, aki elnyerte az Év Duettje címet. Továbbra is a jól megszokott módon szavazhattak a párosokra 1-től 10-ig a TV2 Live applikáción keresztül.

A négy duettpáros ezúttal három körben lépett színpadra, de a második produkció után az a pár, aki a legkevesebb szavazatot kapta, elbúcsúzott a címtől.

A show első párosa tövig nyomta a gázpedált és egészen A Nagy Duett pódiumáig száguldottak. Csobot Adél és Rózsa György után szinte porzott az út, hiszen a Száguldás, Porche, Szerelem című számmal robbantották be az estet.

Kasza Tibi elmondta, látszott Rózsa Györgyön, hogy nagyon felkészült az előadásra, úgy vélte, nagyon cukik voltak. Nagy Adrinak a Tini Nindzsa Teknőcök jutottak eszébe Gyuri bácsi szettjéről, és szerinte a teljes előadás David Hasselhoff videóklipjeit idézte fel. Pápai Joci elárulta, szeretné, ha hasonlóan állnának rajta a szerkók pár év múlva, mint Gyuri bácsin.

Rózsa György és Csobot Adél produkcióját itt tudod visszanézni!

Kollányi Zsuzsi már a színpadon is az anyaságra gyúrt, ugyanis babakocsit ragadva énekelte el Kamarás Ivánnal Aretha Franklin Respect slágerét.

Pápai Joci nem gondolta, hogy ekkora pocakkal is lehet valaki ennyire dög, mint Zsuzsi, majd megköszönte mind a kettőjüknek, hogy részt vettek A Nagy Duettben, utána pedig elmondta, mennyire örül amiért Iván nagyon nyitott a világra. Nagy Adri szerint Zsuzsi zseniálisan énekelt, és ő is szintén hálás Kamarás Ivánnak amiért ennyi oldalát megismerhette. Az ítészek harmadik tagja, Kasza Tibi elárulta, hiába hallotta Iván hangját, a színpadon nem találta meg, majd kiemelte, kismamaként milyen szuper mozgást lejtett Zsuzsi.

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván produkcióját itt tudod visszanézni!

Tápai Szabina és Takács Nikolas a magasba tört, hiszen egy erkély jelenetet mutattak be a fináléban. Veronai szerelmesekként adták elő Rómeó és Julia musical betétdalát.

Tibi szerint Szabina bravúros volt, Nikolasért pedig egyáltalán nem aggódott, hiszen úgy gondolta, Ő mindent tud. Tápai Szabinát Nagy Adri is megdícsérte amiért nagyszerűen énekelt, és rengeteget fejlődött. Joci szerint a sportolót ez a műsor nagyon meglágyította, hozzátette, nem gondolta, hogy van neki egy ilyen arca is.

Tápai Szabina és Takács Nikolas produkcióját itt tudod visszanézni!

Már az adás alatt fellőtték a pizsit Balázs Andinak és Horváth Tamásnak, akik az utolsó adásban ágyba bújtak egymással, miközben Demjén Ferenc Fekszem az ágyon című számát énekelték el.

Pápai Joci úgy vélte, hogy amikor Balázs Andiék a színpadra érkeznek, mindig valami mást hoznak. Kasza Tibinek viccesen megjegyezte, hogy volt egy kis hiányérzete a koreográfia miatt, mert csak ide-oda toporogtak. 

Balázs Andi és Horváth Tamás produkcióját itt tudod visszanézni!

Liptai Claudia a produkció után megmutatta fantomképek segítségével, hogyan álltak a duettpárok az első körös szavazás után a nézők véleménye alapján:

4. helyezett: 7.78 pont

3. helyezett: 8.28 pont

2. helyezett: 8.33 pont

1. helyezett: 9.04 pont

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Korhatár: 12 év

2018. június 3. 21:48

Címkék: a nagy duett   a nagy duett 6 percről percre   a nagy duett 6Kapcsolódó anyagok
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS