2021. január 22. péntek
Vince, Artúr

A NAGY DUETT

Őrületes produkciókkal és könnyes búcsúval ért véget A Nagy Duett második adása

A sztárpárok a második adásban is kitettek magukért, idézd fel a legjobb pillanatokat!

20180422_Nagy_Duett_frame_5219.png

Elkezdődött A Nagy Duett 2. élő show-ja. A sztárok erre a hétre is nagyon készültek, hogy a legkülönbözőbb stílusokban mutassák meg magukat.

A zsűri elfoglalta a helyét és készen állt, hogy ma este is bearanyozza a sztárok estéjét őszinte véleményükkel.

Az új évadban a zsűri mellett a nézők is szavazhatnak a párosokra 1-től 10-ig a TV2 Live applikáción keresztül.

A vidéki élet szépségeibe leshettünk be Wolf Katival és Fodor Rajmunddal, akik a Nád a házam teteje című dallal léptek elsőként színpadra.

Kasza Tibi ilyen tudatosan felépített összeszedett produkciót régen látott. Pápai Joci örült, hogy a dal kezdetén a páros gyorsan felvette a ritmust, Nagy Adri pedig a koreográfiát és az összhangot értékelte a pontozásnál.

Wolf Kati és Fodor Rajmund pontjai:

Kasza Tibi és Pápai Joci 8 pontot adott, míg Nagy Adri 9 ponttal jutalmazta a párost. Wolf Kati és Fodor Rajmund összesen 27 pontot kaptak a produkciójukra.

Fodor Rajmund és Wolf Kati produkcióját itt tudod visszanézni!

Rippel Feri és Tóth Andi a nadrágjukat fűszoknyára cserélte, és a Boney M. Horray! Horray! című slágerével teremtett karibi hangulatot A Nagy Duett stúdiójában.

A zsűritagoknak vegyes érzelmeik voltak a páros produkcióját illetően. Kasza Tibi Lajsz Andrást hiányolta a produkcióból, míg Nagy Adri az artista mutatványokat. Pápai Joci szerint Rippel Feri angolja nagyon hasonlított az övére, és szívesen bulizott volna a párossal a színpadon.

Tóth Andi és Rippel Feri pontjai:

A zsűri összhangban volt az értékelés során, mindhárman 8 pontot adtak a párosnak, így Tóth Andi és Rippel Feri 24 pontot kaptak a produkciójukra.

Rippel Feri és Tóth Andi produkcióját itt tudod visszanézni!

Szabó Ádám és Keveházi Krisztina szinte beleőszült a sok gyakorlásba. A páros a Kispál és a borz Ha az életben című slágerét adták elő „50 évvel idősebben”.

A zsűri szerint a páros végre megérkezett a műsorba, és nagyon tetszett nekik Szabó Ádám és Keveházi Krisztina lendületes produkciója.

Szabó Ádám és Keveházi Krisztina pontjai:

Kasza Tibi, Nagy Adri és Pápai Joci is 9 pontot adott a páros produkciójára, így összesen 27 ponttal jutalmazták őket. 

Keveházi Krisztina és Szabó Ádám produkcióját itt tudod visszanézni!

Csobot Adél és Rózsa György között eddig még egy hangos szóváltás sem esett, azonban ma este igencsak kieresztették a hangjukat. A páros egy igazán díszes felvonulást vezényelt a színpadra Soltész Rezső Szóljon hangosan az ének dalával.

A zsűri imádta Csobot Adél és Rózsa György produkcióját, akik a párossal együtt énekelték Soltész Rezső dalát. Pápai Joci teljesen magát látta Gyuriban, aki hosszas monológba kezdett, emiatt pedig a zsűri nehezen jutott szóhoz.

Csobot Adél és Rózsa György pontjai:

A páros levette a lábáról Kasza Tibit, Nagy Adrit és Pápai Jocit, akik 10-10-10 pontra értékelték a produkciójukat, ezzel pedig megszületett az este első 30 pontos előadása.

Rózsa György és Csobot Adél produkcióját itt tudod visszanézni!

Megyeri Csilla és Gergely Róbert még soha sem rappelt… Mostanáig! A páros Majka időutazós slágerével lépett a színpadra, ahol tényleg Mindenki táncolt.

Kasza Tibi a a zseniális koreográfiát emelte ki, míg Pápai Joci Megyeri Csilla rappelését dicsérte. Nagy Adri szerint ez volt eddig a páros legjobb produkciója, és szerinte Gergely Róbertnek is jól állt ez a műfaj.

Gergely Róbert és Megyeri Csilla pontjai:

Pápai Joci és Kasza Tibi 9 pontot adott a párosnak, míg Nagy Adri 10 pontot, így Gergely Róbert és Megyeri Csilla összesen 28 pontot gyűjtött a zsűritől.

Megyeri Csilla és Gergely Róbert produkcióját Itt tudod visszanézni!

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Korhatár: 12 év

2018. április 22. 21:42

Címkék: a nagy duett   a nagy duett 6 percről percre   a nagy duett 6Kapcsolódó anyagok
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS