2019. október 20. vasárnap
Vendel

A NAGY DUETT

Kárpáti Rebeka élőben kérdezte A Nagy Duett versenyzőit!

A Nagy Duett online riportere a produkciók közti szünetben, élőben kérdezte a Facebookon a versenyzőket. Less be vele a kulisszák mögé, tudd meg elsőkézből, a kedvenc párosaid mit gondoltak a zsűri kritikájáról és a saját teljesítményükről!

Először Rippel Feri és Tóth Andi, Marcellina és Pumped Gabo, Megyeri Csilla és Gergely Robi, valamint Kasza Tibor árulta el, hogy érezte magát az előadások közben. Tibi szerint Róbert csípőjének saját Facebook-oldalt kellene csinálnia...

Erdélyi Timea és Gönczi Gábor teljesen felpörgött a daluknak köszönhetően. Takács Nikolas szerint Tápai Szabinán egyáltalán nem látszott, hogy izgult volna. Keveházi Krisztina és Szabó Ádám nagyon örült a pontszámaiknak, elégedettek voltak a teljesítményükkel.

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván szuperül érezte magát a színpadon, Wolf Kati pedig elárulta, nagyon elégedett Fodor Rajmund igyekezetével. Balázs Andiról kiderült, előre sose izgult, de a produkciót megelőző pillanatokban majdnem elájult, Horváth Tomival együtt.

Az este utolsó bejelentkezésében Kárpáti Rebeka a legmagasabb pontszámokat elérő párosok tagjait kérdezte.

Korhatár: 12 év

2018. április 16. 10:01

Címkék: kárpáti rebeka   a nagy duett 6Kapcsolódó anyagok
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS