2021. január 20. szerda
Fábián, Sebestyén

A NAGY DUETT

Ilyen volt A Nagy Duett első adása!

Fergeteges hangulat, nagyszerű produkciók: idézd fel A Nagy Duett első élő show-ját!

Elsőként az est háziasszonya: Liptai Claudia vonult be A Nagy Duett színpadára táncosok kíséretével.

EVA_5661.jpg

Claudia után az este főszereplői A Nagy Duett sztárpajai is megérkeztek: Fodor Rajmund és Wolf Kati, Keveházi Krisztina és Szabó Ádám, Tápai Szabina és Takács Nikolas, Megyeri Csilla és Gergely Róbert, Rózsa György és Csobot Adél, Pumped Gabó és Marcellina, Erdélyi Tímea és Gönczi Gábor, Rippel Feri és Tóth Andi, Kamarás Iván és Kollányi Zsuzsi, majd Balázs Andi és Horváth Tamás.

Ezután pedig zsűri is elfoglalta a helyét, vagyis Kasza Tibi, Nagy Adri, és Pápai Joci, és kezdetét vette a show.

Claudia elmondta, hogy idén változott a szavazás és ezentúl nemcsak a zsűri, hanem a nézők is 1-10-ig pontozhatják a produkciókat.

Elsőként Rippel Feri és Tóth Andi lépett a színpadra, akik Enrique Iglesias Duele El Corazon című dalát adták elő.

Kasza Tibi szerint Rippel Feri szuperül teljesített, egy szexi produkciót hoztak össze Andival és látszott, hogy nagyon összhangban vannak. Pápai Joci is csak dicsérte őket, elégedett volt a dal rap részével és hogy sikerült elkapniuk a ritmust. Adri látta Rippel Ferin, hogy nagyon akarta és küzdött, majd külön kiemelte pozitívumként, hogy néha sikerült a hangokat is eltalálnia. Ezután Andit is megdicsérte, szerinte egy vérbeli latin díva, olyan mint az ifjabb Jennifer Lopez.

Tóth Andi és Rippel Feri pontjai:
Kasza Tibi 8 pontot adott a párosnak, Adri is 8 ponttal értékelte, Joci pedig 9 pontra értékelte őket. Összesen 25 pontot kaptak.

Rippel Feri és Tóth Andi produkcióját itt tudod visszanézni!

Másodikként Pumped Gabo és Marcellina lépett A Nagy Duett színpadára, akik Alexandra Stan: Mr. Saxobeat című számát adták elő.

Nagy Adri szerint voltak részek, amiket Pumped Gabo nagyon hitelesen adott elő, és olyan volt, mint egy éneklő Christiano Ronaldo. Pápai Joci is elégedett volt Gabo teljesítményével, Kasza Tibi elmondta, ˝irigyli Marcellinát˝, hogy egy ilyen társat kapott 8 hétre. Gabo a zsűri értékelése után úgy fogalmazott, nagyon keményen dolgozott, társa: Marcellina szerint pedig profik voltak.

Marcellina és Pumped Gabó pontjai:
Elsőként Pápai Joci értékelte őket, aki 8 pontot adott nekik. Nagy Adri 7 pontra értékelte a produkciójukat, Kasza Tibi pedig 8 pontra. Így összesen: 23 pontot kaptak.

Pumped Gabo és Marcellina produkcióját itt tudod visszanézni!

Harmadikként Megyeri Csilla és Gergely Róbert vette birtokba A Nagy Duett színpadát, akik Csonka András híres dalát, a Ding Dongot adták elő.

Pápai Joci látta az igyekezetet a pároson, Nagy Adri is ugyanígy vélekedett, szerinte Csilla lelkesedése minden mozdulatánál látható volt, és minden hangra odafigyelt, Gergely Robinak pedig könnyű dolga volt, mert az ő hangjával bármit el tud énekelni. Kasza Tibi szerint Robi John Travoltát idézte, és úgy táncolt, mint egy gyorskorcsolya válogatott.

Megyeri Csilla és Gergely Róbert pontjai:
Nagy Adritól 9 pontot kaptak, Tibi szintén 9-cel jutalmazta őket, és Pápai Jocitól is 9 pontot kaptak.így összesen 27 ponttal büszkélkedhetnek

Megyeri Csilla és Gergely Róbert produkcióját Itt tudod visszanézni!

Csilláék után Keveházi Krisztina és Szabó Ádám lépett színpadra, akik Dorinától a Buli, buli című számot adták elő.

Kasza Tibi szerint így lehet a gyerekekkel megszerettetni a matekot. Joci egy pillanatig megijedt, mert olyan lendülettel vonult be Kriszta, hogy azt hitte, elfelejt énekelni. Nagy Adri irigykedve nézte Krisztina alakját, szerinte gyöngyörű volt a színpadon.

Keveházi Krisztina és Szabó Ádám pontjai:
Kasza Tibitől 9 pontot kaptak, Nagy Adri is 9-et adott nekik, Pápai Joci azonban maximális 10 ponttal jutalmazta őket, így összesen 28 pontot szereztek.

Keveházi Krisztina és Szabó Ádám produkcióját itt tudod visszanézni!

A következő duett páros: Erdélyi Tímea és Gönczi Gábor volt, akik a KGB-től a Jajj, de jó a habos süteményt adták elő!

Kasza Tibi úgy vélte, Gönczi Gábor hozta a szerethető trógert, és nagyon cukik voltak. Joci szerint ők mindketten a színpadra termettek. Nagy Adri megjegyezte, hogy a páros csak a két fiúhoz ment oda sörözni, és hozzá nem, majd ezután megdicsérte Timi hangját.

Erdélyi Tímea és Gönczi Gábor pontjai:
Joci, Adri és Tibi is egyhangúan 9 pontot adott a párosnak, így összesen 27 pontjuk van.

Erdélyi Tímea és Gönczi Gábor produkcióját itt tudod visszanézni!

A cikk még nem ért véget. A folytatáshoz lapozz!
következő oldal »

Korhatár: 12 év

2018. április 15. 21:36

Címkék: a nagy duett 6 percről percre   a nagy duett 6Kapcsolódó anyagok
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS