2020. december 2. szerda
Melinda, Vivien

A NAGY DUETT

A Nagy Duett szereplői elárulták, miben rejlik majd a sikerük titka

Április 15-én visszatér a TV2-re A Nagy Duett! A szórakoztató show-műsor hatodik évadának szereplőiről nemrég Liptai Claudia rántotta le a leplet, a párosok pedig már el is kezdték az ismerkedést egymással, sőt azt is elárulták, hogy mi jut eszükbe először a másikról.

Bár Fodor Rajmund még nem igazán bízik a hangjában, Wolf Kati szerint, ha odateszik magukat, akkor erős párosai lehetnek A Nagy Duettnek.

Rippel Feri a zenén keresztül ismerte meg Tóth Andit, aki elárulta, szívesen formálná olyanná a szemöldökét, mint amilyen Ferinek van.

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván nehezen jutottak dűlőre abban a kérdésben, hogy hány perce ismerik egymást, később pedig az énekesnő nem mindennapi felajánlást tett a színésznek.

Pumped Gabo és Marcellina még sosem találkoztak ezelőtt, ám az énekesnő elárulta, hogy Gabo egyáltalán nem volt ismeretlen számára…

Sok párossal ellentétben Csobot Adél és Rózsa György nem először találkoztak. Hogy milyen meglepő helyen futottak össze korábban, valamint milyen nagylelkű felajánlást tett a legendás televíziós Adél párjának, a videóból kiderül!

Takács Nikolas biztos abban, hogy Tápai Szabinával a maximumot nyújtják majd A Nagy Duett során, de az sem maradt titok, hogy szerinte miben hasonlítanak egymásra a sportolóval.

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea ismeretsége egészen régre nyúlik vissza, így nem meglepő, hogy a páros szinte azonnal egy hullámhosszra került. De hogy miért csak 15 évente találkoznak egymással? A videóból kiderül!

Gergely Róbert igazi gentleman volt a Megyeri Csillával való első találkozás során is, hiszen egy igazán kedves ajándékkal lepte meg újdonsült duettpartnerét…

Horváth Tamás és Balázs Andi máris megtalálták a közös nevezőt, sőt azt sem titkolják, hogy nyerni jöttek A Nagy Duettbe! Az énekes egyébként ajándékkal is kedveskedett a színésznőnek, aki megígérte, hogy ezért cserébe ő is meglepi majd Tomit.

Szabó Ádám és Keveházi Krisztina mindketten nagyon jókedélyűek, ezért biztosak abban, hogy garantált lesz a sok nevetés! Az páros az első találkozás alkalmával elárulta, mi jut először eszébe a másikról, valamint az is kiderült, hogy Krisztina miért nem énekelt soha a gyerekeinek…

Korhatár: 12 év

2018. március 28. 15:56

Címkék: gönczi gábor   pumped gabo   tápai szabina   takács nikolas   a nagy duett 6   a nagy duett   TV2 LIVE   horváth tamás   balázs andi   marcellina   erdélyi timea   szabó ádám   keveházi krisztina   gergely róbert   megyeri csilla   csobot adél   rózsa györgy   kollányi zsuzsi   kamarás iván   tóth andi   wolf kati   rippel ferenc   fodor rajmundKapcsolódó anyagok
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS