2020. december 2. szerda
Melinda, Vivien

A NAGY DUETT

Percről percre: Liptai Claudia így jelentette be A Nagy Duett párosait

Lehullt a lepel A Nagy Duett mind a 10 duettpárjáról! Nézd meg a jó hangulatú bejelentést az április 15-én induló műsor minden újdonságáról, és a párosokról!   

Liptai Claudia, a műsor házigazdája nyitotta meg a sajtótájékoztatót. Elmondta, hogy A Nagy Duett 6. évada április 15-én indul a TV2-n, a nézők vasárnap esténként 18.55-től követheik a műsort.

Változik a szavazás menete: a döntés ugyanúgy a zsűri és a nézők kezében van, a képernyők előtt ülők a produkciók ideje alatt a TV2 Live applikációval 1-10ig pontozhatják a párosokat. Az adás végén a két legkevesebb pontot kapó páros extra szavazáson vesz részt, és az esik majd ki, aki itt kevesebb voksot gyűjt be a nézőktől.

Ezúttal is számos extra tartalom található A Nagy Duett honlapján, Facebook- és Instagram-oldalán. Az adások alatt ezúttal is élőben jelentkezik A Nagy Duett online riportere, aki az idei évadban Kárpáti Rebeka lesz. Érdemes tehát a közösségi oldalakon is követni az eseményeket.

Majd Liptai Claudia az általános információk után a színpadra szólította a párosokat:

- Wolf Kati párja a kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó, Fodor Rajmund lesz. Az énekes szerint egy kicsit lazulhat, nem lesz majd szigorú énektanár, Rajmund viszont maximalista, így biztosan ki fogják hozni magukból a legjobbat.

-Az első párost egy fiatal, lendületes énekesnő követte, aki feleannyi idős, mint a duettpárja: Tóth Andi lép majd színpadra Rippel Ferivel.

- Kollányi Zsuzsi elárulta, úgy érzi, hogy vonzza a maszkulin férfiakat, így nem meglepő, hogy most is ilyen párja lesz: Kamarás Iván.

- Marcellina partnere, Pumped Gabo először ki akart szaladni a hátsó ajtón, mikor meghallotta a saját hangját, de szerencsére Claudia marasztalta őt.

- A műsorvezető és Csobot Adél azzal viccelődött, hogy az énekesnőnek ˝várandóssági bérlete˝ van a TV2-nél, hiszen a Sztárban Sztárt is állapotosan énekelte végig. Partnere egy igazi legenda, Rózsa György lesz!

 - Takács Nikolas nagyon nyitott lett az utóbbi időben, ezért örömmel mondott igent a műsorra, párjának, Tápai Szabinának pedig viccesen azt üzente férje, Kucsera Gábor, hogy ha nem kerül a döntőbe, ahogyan ő tette, haza se menjen.

- Gönczi Gábor örült, hogy az emberek a lábait is látják majd, hiszen általában csak ülve mutatják őt a TV-ben. Újdonsült duettpartnere, Erdélyi Timea elmondta, hogy csak a csapatmunkában hisz, így biztosan jó párost alkotnak majd az énekes-műsorvezetővel.

- Gergely Róbert szerint biztosan érdekes és meglepő produkciókat fognak nyújtani. Megyeri Csilla lesz a duettpartnere, aki nagyon örül, hogy egy igazi gentlemannel áll majd egy színpadon.

- Horváth Tamás, a Sztárban Sztár legutóbbi szériájának győztese már most rengeteget nevetett a párjával, aki az elkövetkezendő hetekben nem lesz más, mint Balázs Andi. Kiderült, hogy a színésznő egyébként nagy rajongója az énekesnek!

- Szabó Ádám nagyon boldog volt, mikor kiderült, hogy gyönyörű nővel énekelhet majd, aki nem más, mint a balettművész, Keveházi Krisztina.

KATTINTS A KÉPRE, ÉS NÉZD MEG A MŰSOR EDDIGI VIDEÓIT!

HD_AND_10par_Dori.png

Korhatár: 12 év

2018. március 27. 14:27

Címkék: a nagy duett 6   a nagy duett   TV2 LIVEKapcsolódó anyagok
Április 15-én visszatér A Nagy Duett! A népszerű show-műsor sajtótájékoztatóján nem csupán a duettpárok mutatkoztak be, hanem az is kiderült,... tovább
Kiderült végre: Takács Nikolas párja Tápai Szabina lesz A Nagy Duettben! tovább
A balettművész, Keveházi Krisztina a nagy találkozáskor még Szabó Ádám harmonikáját is kipróbálta! tovább
Eljött a pillanat, Marcellina végre megtudta, kivel lép majd színpadra A Nagy Duettben. Nézd meg, hogyan adta elő Pumped Gabo a Titanic híres... tovább
Az énekes szerint a tánc hibátlan volt - de az, hogy mennyire lesznek összeszokott páros, kiderül április 15-től a TV2-n! tovább
Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván garantáltan hatalmas zúzást tol majd a színpadon! tovább
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS