2020. szeptember 27. vasárnap
Adalbert

A NAGY DUETT

Cserpes Lauráék túlzottan átélték az Alkonyat-jelenetet

A Nagy Duett legutóbbi kieső párosa Cserpes Laura és Gesztesi Máté volt, akiknek már a kezdettől sikerült egy hullámhosszra kerülniük.

Laura szerint Máté mindig is a koreográfiától tartott a legjobban, de a műsor előrehaladtával már egyre jobban megbirkózott vele, sőt élvezte is a mozgást. A páros számított a kiesésre, hiszen nagyon kevesen maradtak már, valamint pontszámuk sem tartozott a legjobbak közé.
A mostani adásban már mindenki „dupla dinamittal” készült. Laura és Máté először egy könnyedebb, majd egy jóval érzelmesebb, erőteljesebb produkcióval rukkolt elő, ahol Máté a színészi oldalát is megcsillogtathatta.
Laura bevallotta, hogy annyira beleélték magukat a második, Alkonyat című filmet megidéző produkciójukba, hogy talán emiatt csúsztak el néha a hangok.
Az énekesnő szerint Mátéval kezdettől fogva egy hullámhosszon voltak, nagyon jól érezték magukat együtt és sok-sok érzelmet tudtak átadni egymásnak.

Nézd meg a Mokka videóját!

A Mokka a TV2 közéleti témákkal, napi aktualitásokkal, kultúrával, olykor bulvár témákkal foglalkozó reggeli műsora. Sztárokat lát vendégül, életmód tanácsokkal szolgál, szakértőket szólaltat meg, asztrológiai előrejelzést ad. Hétköznapi hősök, már-már elfelejtett ismerős arcok tűnnek fel a képernyőn. Az első óra fajsúlyos közéleti, politikai témáit a második órában könnyedebbek követik, de minden szóba kerül, amiről az utcán beszélnek az emberek. A műsorvezetők nem titkolt szándéka, hogy a hétköznapok szürkeségét színes egyéniségükkel, humorukkal, szókimondó stílusukkal törjék meg.

Korhatár: 12 év

2014. március 17. 10:20

Címkék: a nagy duett   cserpes laura   gesztesi mátéKapcsolódó anyagok
Már csak négy páros maradt a műsorban. tovább
Átalakul a páros a vasárnap esti adásra. tovább
Cserpes Laura szerint enervált a duettpartnere. tovább
A táncpróbán gondolkozott el a lehetőségen... tovább
Nem kellett volna a fogával gitároznia. tovább
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS