2020. április 2. csütörtök
Áron

A NAGY DUETT

Hujber Feri inkább lett volna meztelenül a színpadon

Radics Gigi szerint a színészen még ez a feltűnő piros öltöny is jól állt.

Radics Gigi , akit duettpartnere 17 éves mentorcsodának hív, nagyon jól érezte magát vasárnap a színpadon. Hujber Feri adás előtt már érezte, hogy öltözetét szóvá fogják tenni, amiben saját bevallása szerint is egy kicsit Fenyő Mikire hajazott. Az énekesnő nagyon örül neki, hogy ilyen jó az új csapat és hogy a versenyzők ahelyett, hogy rivalizálnának, biztatják és segítik egymást. Csisztu Zsuzsa azt mondja, óriási izgalommal telt az első alkalom a színpadon, de nagyon boldog, hogy ilyen jól sikerült a szereplésük Sipos Péterrel. Az énekes is abszolút elégedett és úgy gondolja, jobban sikerült a produkciójuk, mint előtte bármelyik próbán.

Nézd meg A Nagy Duett videóját!

A Nagy Duett harmadik szériájában is sokat próbált énekesek és dalolással eddig csak a fürdőszobában próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra. Amatőr és profi énekesekből álló sztárpárok adnak számot tudásukról élőben, hétről-hétre. Az énekesek produkcióit a zsűri és a nézők együttesen bírálják el, adásonként elbúcsúztatva a leggyengébbnek ítélt duót. Idén Csepregi Éva – Joshi Bharat, Radics Gigi – Hujber Feri, Nótár Mary – Fekete László, Hien – Cooky, Oroszlán Szonja – Kárász Róbert, Dolhai Attila – Pokorny Lia, Király Viktor – Majoros Hajnalka, L.L. Junior – Sarka Kata, Sipos Péter – Csisztu Zsuzsa, valamint Cserpes Laura és Gesztesi Máté alkotta duók lépnek A Nagy Duett színpadára.

Korhatár: 12 év

2014. február 11. 16:29

Címkék: sipos peti   csisztu zsuzsa   hujber ferenc   radics gigiKapcsolódó anyagok
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS