2020. szeptember 29. kedd
Mihály

A NAGY DUETT

Dobrády Ákos szerint nem szabad ellaposodni

Fontos, hogy a nagy lendülettel induló párok is folyamatosan meg tudjanak újulni.

Korda Gyuri szerint nagyon nehéz a zsűri szerepe, mivel nem vehetik túl komolyan A Nagy Duettet az amatőr énekesek miatt. Dobrády Ákos úgy gondolja, hogy a második évadban helyére került a zsűrizés, fontos, hogy ne legyen a produkció görcsös, viszont szórakoztató mindenképp. Sok olyan páros volt már eddig, akik nagy lendülettel indultak, de aztán ellaposodtak, ezért fontos, hogy folyamatosan meg tudjanak újulni.

Nézd meg A Nagy Duett videóját!

A Nagy Duett harmadik szériájában is sokat próbált énekesek és dalolással eddig csak a fürdőszobában próbálkozó sztárok lépnek együtt színpadra. Amatőr és profi énekesekből álló sztárpárok adnak számot tudásukról élőben, hétről-hétre. Az énekesek produkcióit a zsűri és a nézők együttesen bírálják el, adásonként elbúcsúztatva a leggyengébbnek ítélt duót. Idén Csepregi Éva – Joshi Bharat, Radics Gigi – Hujber Feri, Nótár Mary – Fekete László, Hien – Cooky, Oroszlán Szonja – Kárász Róbert, Dolhai Attila – Pokorny Lia, Király Viktor – Majoros Hajnalka, L.L. Junior – Sarka Kata, Sipos Péter – Csisztu Zsuzsa, valamint Cserpes Laura és Gesztesi Máté alkotta duók lépnek A Nagy Duett színpadára.

 

Korhatár: 12 év

2014. január 21. 9:09

Címkék: dobrády ákos   korda györgy   a nagy duett   zsűriKapcsolódó anyagok
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!


© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Kereskedelmi információk
Powered by Neoport Core CMS