2018. április 20. péntek
Tivadar

Belépés


Sehol máshol nem látható interjúk, extra tartalmak
Nézd meg exkluzív videóinkat!
A NAGY DUETT - PERCRŐL PERCRE
éld át újra az első élő adás legjobb pillanatait!
Exkluzív interjú:
Kollányi zsuzsi babát vár!
Kárpáti Rebeka A Nagy Duett online riportere!
Nézd vissza az interjúkat!
AZ ELSŐ ADÁS PRODUKCIÓI
Wolf Kati tinédzserlányként rajongott a rocksztárrá átalakult Fodor Rajmundért, miközben az LGT legendás slágerét énekelték. A produkcióra a duettpáros 27 pontott kapott a zsűritől.
Hamisítatlan latin hangulatot varázsolt a színpadra Enrique Iglesias slágerével Tóth Andi és Rippel Feri. A páros produkcióját 25 pontra értékelte a zsűri.
Balázs Klári és Korda György slágerét egy kis francia piknikkel megfűszerezve adta elő Takács Nikolas és Tápai Szabina. A produkciójukra 30 pontot kaptak A Nagy Duett zsűrijétől.
Hatalmas bulit varázsolt a színpadra Keveházi Krisztina és Szabó Ádám, akik Buli Dorina dalát adták elő A Nagy Duett első adásában. A szexi tanárnő és diákjának produkcióját 28 pontra értékelte a zsűri.
Marcellina és Pumped Gabo Alexandra Stan dalával lépett színpadra A Nagy Duett hatodik évadának első adásában. A zsűri 23 pontot adott a produkcióra, amelyben Gabo még izmos felsőtestét is megvillantotta!
Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván a Hattyúdal című film betétdalának Budapest Bár általi feldolgozását énekelte az első adásban. A produkció 30 pontot kapott a zsűritől, ám az értékelés előtt az énekesnő hatalmas bejelentést tett…. Ha kíváncsi vagy, milyen örömhírt osztott meg Zsuzsi a nézőkkel, kattints és nézd meg a videót!
Egy igazi magyar “mamma” és lusta férje, azaz Balázs Andi és Horváth Tamás adta elő Jennifer Lopez világslágerét. A zsűri 30 pontot adott a produkcióra.
Habos süteménnyel indult A Nagy Duett Gönczi Gábor és Erdélyi Timea számára, de az ismert sláger KGB-féle feldolgozásának köszönhetően buborékos söreménnyel ért véget. A vagány rockerként színpadra lépő páros 27 pontot kapott produkciójára a zsűritől.
Gergely Róbert és Megyeri Csilla együtt “dúdolták” Csonka András népszerű slágerét A Nagy Duett színpadán. A zsűritől 27 pontot kaptak a produkciójukra, melyet most te is megnézhetsz!
A Hungária örökzöld slágerének segítségvel végre kiderült milyen is az a jampi lét! Csobot Adél és Rózsa György csókokkal teli produkcióját a zsűri 30 pontra értékelte.

TELJES ADÁSOK
SZAVAZZ!

Szerinted melyik a legmeglepőbbb páros?

Csobot Adél és Rózsa György

Gergely Róbert és Megyeri Csilla

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea

Horváth Tamás és Balázs Andi

Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván

Marcellina és Pumped Gabo

Szabó Ádám és Keveházi Kriszta

Takács Nikolas és Tápai Szabina

Tóth Andi és Rippel Feri

Wolf Kati és Fodor Rajmund

KÖVESS MINKET!

© TV2 Zrt.    |    Impresszum    |    Kereskedelmi információk    |    Adatkezelési szabályzat    |    Felhasználói szabályzat    |    Google+
Powered by Neoport Core CMS