augusztus 24.
Bertalan

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
 
 
Gyere el, játssz velünk, és nyerj egy iPhone XS-t!
NYOMD A GOMBOT TESÓ!
Jelentkezz a TV2 vadonatúj gameshowjába!
SZTÁRBAN SZTÁR
Sztárban Sztár leszek! első válogató szeptember 1-én a TV2-n
ÁZSIA EXPRESSZ
Demcsák Zsuzsa megható vallomást tett Kandász Andreának
ÚJRATERVEZÉS
Jelentkezzen családjával együtt a TV2 vadonatúj műsorába!
CATCH! - ÚGYIS UTOLÉRLEK!
Jelentkezz most a TV2 vadonatúj show-műsorába!


3 millió forintot nyert az Áll az alku szerdai adásának játékosa. Varga Tamás fiatal kora...
Soha nem látott mértékben lángol a brazil őserdő és óriási füstbe borult az Amazonas. A...
167 állatvédelemmel foglalkozó szervezet fogott össze az országban, hogy közös...
A világbajnokság még el sem kezdődött, de Magyarország már garantáltan nyertes: Csisztu...Új zsűri, új tehetségek, új szabályok. Most új korszak kezdődik. Sztárban Sztár leszek! első válogató szeptember elsején 18.55-kor a TV2-n!
Tóth Gabi csodálatosan érzi magát, és nagyon élvezi az áldott állapotban töltött hónapokat. Rengeteg dinnyét eszik, és igyekszik minél többet pihenni, és szerelmével,...
Pápai Joci nem mindennapi titkokat árult el magáról Lenzsér Olivérnek a Sztárban Sztár leszek! kampányfotózásán, ugyanis az énekes gyerekkora óta küzd egy komoly...
Horváth Tomi kemény fába vágta a fejszéjét. Lenzsér Olivérnek elárulta, nem sokat szokott aludni, ugyanis a koncertek és forgatások miatt szinte állandó pörgésben van, de egy...Az Áll az alku évadzáró részében Csaba játszott. Nézd vissza a teljes adást az emlékezetes pillanatokért!
Barna már 30 adás óta az Áll az alku csapatának tagja, aki emiatt órási díjat kapott, immáron ő a műsor nagy veteránja.
Péter ismét egy lélegzetelállító bűvésztrükköt mutatott be az Áll az alku adásában. Mindenkiben joggal merül fel a kérdés: Vajon hogy csinálja? 
Csaba játéka végül boldogan zárult, ugyanis az Áll az alku játékosa a 23-as táska kinyitása mellett döntött, amivel megduplázta nyereményét.


Nézd vissza a Bezár a bazár! legutóbbi adását, melyben két páros is megküzdött a nyereményekért. 
 Gábor és Kelsey szerettek volna megállni, de a műsorvezetők nem akarták engedni nekik. Hogy végül, hogy döntöttek, azt a videóból megtudhatod!
Mivel Beáta felhasználta a segítségét, így Niki lett a kvízkirály, Beáta pedig a nyereményvadász. A lány hihetetlen energiával és erővel sikított édesanyjának. 
Beáta nagyon izgult lányáért, hogy még időben kiérjen a bazárból. Elmondása szerint Niki csak sétálgatott és ezért a frászt hozta rá. 


A szülés után rengeteg dolga van a kismamáknak. Pirner Alma tippjeivel könnyen és gyorsan formába hozhatod magad a kisbaba mellett is, ráadásul ezek a feladatok otthon is...
Kollányi Zsuzsi életében nincs megállás, folyamatosan pörög, megy fellépni, mindezt ikrei mellett teszi. A FEM3 Caféban mesélt kiteljesedett, de sűrű életéről.
Az Istenek szigetén átélt élmények, illetve Horváth Tamás egyik dala segítetettek a műsorvezetőnek, hogy lezárja mindazokat a dolgokat, melyek 2018 másodi kfelében történtek vele. 
Ma ünnepli 14. születésnapját a Jóban Rosszban, aminek alkalmából a Borit alakító Kárpáti Rebeka vezette körbe a nézőket a stúdióban, ahol még a tortázásba is bekapcsolódhattunk.

MŰSORÚJSÁG