július 21.
Dániel, Daniella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
 
 
SZTÁRBAN SZTÁR LESZEK!
Lenzsér Olivér ˝Téged nem is fogunk ilyenekre hívni többet˝
CELEBSZEMLE
Édes: Kisfiával homokozik a Spanyol tengerparton Szinetár Dóra
ÁLL AZ ALKU
Szilo bejelentése mindenkit megérintett: Ahhoz hogy kapjunk, adnunk is kell
CELEBSZEMLE
Ejha: Hevesi Kriszta királykék fürdőruhában pompázik a Balaton közepén
ÁLL AZ ALKU
Új évad minden hétköznap 20.40-kor a TV2-n!
CELEBSZEMLE
Elképesztően dögös szettet választott a Jóban Rosszban színésznője

Évtizedek óta kíváncsi a világ az 51-es körzet titkaira. Pataky Attila ezzel kapcsolatban az...
Tesztelték az egyik legtöbbet vásárolt nyári grilltermékeket, a debreceni kolbászt. Húsz...
Tudatos fogyasztásra, egészséges táplálkozásra serkenti és tanítja a Nemzeti...
Újra szezonja van a magyar kukoricának, amit sokkal többféle módon készíthetünk el, mint...Szeretnéd megnyerni az Áll az alku elmúlt öt adásában feltűnt tárgynyeremények egyikét? Most itt a lehetőség, hogy a Tiéd legyen az egyik ajándék!
Új résszel folytatódik az Áll az alku hétfőn 20.40-től a TV2-n!
Szilo játéka rengeteg fordulatot tartogatott, de a végén jött a hatalmas csattanó. Hogy mennyit vihetett haza az Áll az alku játékosa, az kiderül a teljes adásból!
Lintiről, az Áll az alku új üdvöskéjéről már a műsor elején kiderült, hogy szeret viccelődni, és rögtön egy aranyos történettel meg is nevettetett mindenkit a stúdióban.


A Bezár a bazár! játékosai hívták fel a műsorvezető figyelmét arra, hogy hitele van, ráadásul pont ott, ahol ők a felszolgálók. Hogy Majka miként keveredett adósságba, az a videóból kiderül.
Dia minden erejét összeszedve próbált kijutni a bezárból, amikor érezte, hogy fogy az idő. Hogy vajon végül sikerült-e neki, az a vidóból kiderül!
Egy éve él boldog házasságban Dia és Andris a Bezár a bezár! második részének játékosai. Majka feltette nekik a nagy kérdést: mindig harmónikus a kapcsolatuk? Andris erre...
Újabb kvízkirályok és nyereményvadászok szállnak harcba az értékes nyereményekért. Légy részese az izgalmaknak hétfőn 19.10-től a TV2-n!


A két játékos egy percig sem hagyta unatkozni a nézőket - hol szövetséges, hol barát, hol ellenség képében mutatkoztak egymás előtt a versenyzők. Nézzük meg...
Érzelemdús, szenvedélyes, izgalmakkal tarkított - minden, amit a sztárpárok napról napra átéltek a műsor forgatásakor. Voltak könnyebb és nehezebb kihívások, egy biztos, szem...
A kiélezett párbajban végül Berkiék maradtak alul, az egykori szépségkirálynő és férje ezzel megnyerte a versenyt és a 10 millió forintot.
Kőkemény kihíváson vettek részt a döntős versenyzők, hogy kiérdemeljék A legbátrabb páros címet. Minden erejét bevetette a négy finalista, ám csak egyetlen páros lehetett a legjobb…


A szülés után rengeteg dolga van a kismamáknak. Pirner Alma tippjeivel könnyen és gyorsan formába hozhatod magad a kisbaba mellett is, ráadásul ezek a feladatok otthon is...
Kollányi Zsuzsi életében nincs megállás, folyamatosan pörög, megy fellépni, mindezt ikrei mellett teszi. A FEM3 Caféban mesélt kiteljesedett, de sűrű életéről.
Az Istenek szigetén átélt élmények, illetve Horváth Tamás egyik dala segítetettek a műsorvezetőnek, hogy lezárja mindazokat a dolgokat, melyek 2018 másodi kfelében történtek vele. 
Ma ünnepli 14. születésnapját a Jóban Rosszban, aminek alkalmából a Borit alakító Kárpáti Rebeka vezette körbe a nézőket a stúdióban, ahol még a tortázásba is bekapcsolódhattunk.

MŰSORÚJSÁG