július 21.
Dániel, Daniella

MŰSORAINK VIDEÓK TELJES FILMEK TELJES ADÁSOK MŰSORÚJSÁG SZÓRAKOZÁS TV2 INFÓ KARRIER TV2 AKADÉMIA
 
 
ADÁSBAN Teljes tv műsor
MOST
14.55
Kapj el, ha tudsz!
18.00
Tények
SZTÁRBAN SZTÁR LESZEK!
Lenzsér Olivér ˝Téged nem is fogunk ilyenekre hívni többet˝
CELEBSZEMLE
Óriási döntést hozott Balázs Andi, örökre megváltozik vele az élete
CELEBSZEMLE
Megáll az ész Varga Viktor extravagáns hajviselete láttán
CELEBSZEMLE
Aranyba burkolózott Dér Heni egy fotó erejéig
ÁLL AZ ALKU
Új évad minden hétköznap 20.40-kor a TV2-n!
CELEBSZEMLE
Elképesztően dögös szettet választott a Jóban Rosszban színésznője

Évtizedek óta kíváncsi a világ az 51-es körzet titkaira. Pataky Attila ezzel kapcsolatban az...
Tesztelték az egyik legtöbbet vásárolt nyári grilltermékeket, a debreceni kolbászt. Húsz...
Tudatos fogyasztásra, egészséges táplálkozásra serkenti és tanítja a Nemzeti...
Újra szezonja van a magyar kukoricának, amit sokkal többféle módon készíthetünk el, mint...Szeretnéd megnyerni az Áll az alku elmúlt öt adásában feltűnt tárgynyeremények egyikét? Most itt a lehetőség, hogy a Tiéd legyen az egyik ajándék!
Új résszel folytatódik az Áll az alku hétfőn 20.40-től a TV2-n!
Szilo játéka rengeteg fordulatot tartogatott, de a végén jött a hatalmas csattanó. Hogy mennyit vihetett haza az Áll az alku játékosa, az kiderül a teljes adásból!
Lintiről, az Áll az alku új üdvöskéjéről már a műsor elején kiderült, hogy szeret viccelődni, és rögtön egy aranyos történettel meg is nevettetett mindenkit a stúdióban.


A Bezár a bazár! játékosai hívták fel a műsorvezető figyelmét arra, hogy hitele van, ráadásul pont ott, ahol ők a felszolgálók. Hogy Majka miként keveredett adósságba, az a videóból kiderül.
Dia minden erejét összeszedve próbált kijutni a bezárból, amikor érezte, hogy fogy az idő. Hogy vajon végül sikerült-e neki, az a vidóból kiderül!
Egy éve él boldog házasságban Dia és Andris a Bezár a bezár! második részének játékosai. Majka feltette nekik a nagy kérdést: mindig harmónikus a kapcsolatuk? Andris erre...
Újabb kvízkirályok és nyereményvadászok szállnak harcba az értékes nyereményekért. Légy részese az izgalmaknak hétfőn 19.10-től a TV2-n!


A két játékos egy percig sem hagyta unatkozni a nézőket - hol szövetséges, hol barát, hol ellenség képében mutatkoztak egymás előtt a versenyzők. Nézzük meg...
Érzelemdús, szenvedélyes, izgalmakkal tarkított - minden, amit a sztárpárok napról napra átéltek a műsor forgatásakor. Voltak könnyebb és nehezebb kihívások, egy biztos, szem...
A kiélezett párbajban végül Berkiék maradtak alul, az egykori szépségkirálynő és férje ezzel megnyerte a versenyt és a 10 millió forintot.
Kőkemény kihíváson vettek részt a döntős versenyzők, hogy kiérdemeljék A legbátrabb páros címet. Minden erejét bevetette a négy finalista, ám csak egyetlen páros lehetett a legjobb…


A szülés után rengeteg dolga van a kismamáknak. Pirner Alma tippjeivel könnyen és gyorsan formába hozhatod magad a kisbaba mellett is, ráadásul ezek a feladatok otthon is...
Kollányi Zsuzsi életében nincs megállás, folyamatosan pörög, megy fellépni, mindezt ikrei mellett teszi. A FEM3 Caféban mesélt kiteljesedett, de sűrű életéről.
Az Istenek szigetén átélt élmények, illetve Horváth Tamás egyik dala segítetettek a műsorvezetőnek, hogy lezárja mindazokat a dolgokat, melyek 2018 másodi kfelében történtek vele. 
Ma ünnepli 14. születésnapját a Jóban Rosszban, aminek alkalmából a Borit alakító Kárpáti Rebeka vezette körbe a nézőket a stúdióban, ahol még a tortázásba is bekapcsolódhattunk.

MŰSORÚJSÁG